|א-| הלב שלי כואב

pinoki

New member
|א-| הלב שלי כואב ../images/Emo16.gif

הבן דוד, הבן דוד האהוב שלי, יוסי, הילד המצחיק, הילד שהחיוך הגדול שלו לא יורד אף פעם מהפנים, שגורם לכולם רק שמחה, רק בן 20 ,רק בתחילת דרכו, יצא רק לבלות, יצא להרגיש את הקיץ החם. והגלים הרועשים הגלים האכזרים, פגעו בכולנו כשלקחו אותו איתם לים. דמעות עכשיו על העיניים, לא יכולה להאמין, לא יכולה לשמוע, האם זה יתכן, האם יתכן, שיוסי איננו, אבל רק לפני כמה ימים היה פה , דיברנו , צחקנו, הצטלמנו. לומר את המילה יוסי, ולא לחשוב שאיתו יכול להיות רק כיף, לומר את המילה יוסי ולחשוב על המוות, על זה שהוא איננו, זה דבר שלא יתכן. זה הולך להיות קשה, זה הולך להיות בלתי יאומן. יוסי, אם רק תשמע אם רק תדע כמה אתה חסר, כבר חור בלב נפער רק בעצם הידיעה, בלי שום ראיה, רק לשמוע את ההורים אומרים "יוסי טבע" . זה לא אמיתי, לא רוצה לסיים לכתוב כי לא רוצה להגיד שזה בעצם אמיתי, רוצה לקום מחר בבוקר, לחשוב ולצחוק על הסיוט הרע הזה... פרחחח פרחחח שלי, איך אפשר להאמין שאתה כבר לא כאן, איתי. יוסי, אני התגעגע, התגעגע לחיוך למבט, לצחוק, ולבן האדם הנשמה. רוצה לעצור את הדמעות..... יוסי תמיד היית נשמה, עכשיו אתה הפכת לנשמה, מלמעלה, תסתכל, כמה אנשים אוהבים אותך, כמה המשפחה בוכה, כמה לא מאמינה.
י-ו-ס-י י-ל-ד נ-ש-מ-ה יהיה זכרך ברוך

ProZaC Baby

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך. יהי זכרו ברוך.

קיטיקט

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תנחומיי,משתתפת בצערך ובצער כל משפחתך....
מתי נודע לך? יהיה זכרו של יוסי ברוך

pinoki

New member
טודע זואיי טודע קטי

נודע לי בסביבות 19:00 ומממש ברגע זה אני עומדת ליסוע למשפחה (לדודה שלי) תסלחו לי כמה ימים , אני לא יהיה פה ברציפות. אני ישתדל לבוא כמה שיותר, כי אתם היחידים שמשקמים אותי. טודע לכולכם

../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

תהיו חזקים
יהיה זכרו ברוך.....

American Girl

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה קרה? מתי זה נודע לך? אני מצטערת לשמוע יהי זכרו ברוך...

משתתף בצערך חני../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מצטער לשמוע חני תהיו חזקים

¥EleVatioN¥

New member
חני../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif

ואיי....אני נורא מצטערת לשמוע על זה
תיהיו חזקים...ואת יודעת שאם את צריכה אותנו אנחנו פה
יהי זכרו ברוך

shmez

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סורי חני....אני משתתפת בצערך...תהיי חזקה!! יהי זכרו ברוך!!

לונה..

New member
מתוקה שלי ../images/Emo23.gif

כבר אמרתי, תמיד פה בשבילך. גם פה, וגם שם.

A n G e l i T

New member
חני!|../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך! יהי זיכרו ברוך!

dani tsur

New member
../images/Emo16.gif אני גם...

משתתף בצערך...אני צריכה להיתגבר אבל אף פעם לא לשכוח אותו...

pinoki

New member
טודע טודע לכולכם ....

מנסה להתגבר מנסה להתאושש... מנסה להתחזק, נקווה לטוב...

למעלה