א דאל שחבל

צוות Kuss

New member
א דאל שחבל

זה ה-א דאל הטוב ביותר מאז שהם התחילו עם זה. השנה כל המתמודדים הם גברים, אין ולו אישה אחת (ובצדק – נשים מקומן במטבח ואם יוצאות מהבית אך ורק עם כיסוי ראש) והשנה, להבדיל משנים עברו, כל השירים טובים. אין שיר בינוני אחד. כולם טובים. המסקנה המתבקשת: הונגריה תצליח השנה לא משנה איזה שיר ישלח.

כל העונה התרכזתי רק במגיפה והתעלמתי מיתר השירים. לכן החלטתי להאזין להם כמו שצריך לראשונה בגרסאות סטודיו ולעשות ריוויו. מצרף לינקים.

מקום 8: בת בודפשטית
הלחן מעט עצל, ובכל זאת לא מדובר בפח. שיר פופי רדיואי נחמד פלוס אבל יש טובים ממנו.

מקום 7: רטטים טובים
שיר מודרני, לזמר יש קול נחמד. מאוד מיינסטרימי ומאגניב. הליווי של הגיטרה האקוסטית מלבב ועושה נעים. פזמון קליט, אבל לא משהו שלא שמענו בעבר.

מקום 6: באייר הכל צמח
ככה זה כשיש שניים, שלמה וריטה. מזכיר קצת. ווטראן הונגרי בשיר פולקי חביב, אבל לא מתאים לאירוויז! אילו בהונגריה היה נערך סן-רמו, והשיר הזה היה משתתף, לבטח היה זוכה.

מקום 5: למי צלצלו הפעמונים
שיר המטאל הראשון מתוך שניים. בהונגרית כמובן. חצוף, שובב, בועט, משתולל, אבל לא מחדש. בכל זאת אהיה שמח אם ינצח (לא יקרה).

מקום 4: אמרת
מצד אחד זה נראה ונשמע כמו חיקוי זול לסלבדור, ובכל זאת השיר מחזיק מים, הוא טוב. ואפילו מאוד. השופטים מתעלפים ממנו, אבל לא ניתן שלא להתעלם מהפיל שבחדר: זה חיקוי זול לסלבדור!

מקום 3: אולי עוד קיץ
שיר המטאל השני, שניצח בכל סיבוב שבו השתתף עד כה וסיכוייו להגיע לליסבון לא רעים. שיר חזק, אבל לא בטוח לגבי סיכויי הצלחתו בליסבון. יש לציין את סולו הגיטרות המבריק שטוב יותר מכל השיר עצמו, בדומה לאוקראינה שנה שעברה.

מקום 2: מאפשר לך להסתלק
עד כה בכלל לא שמתי לב לשיר הזה אבל יש בו שורת מחץ שעושה את כל השיר: "רק חפץ בלבבבבבבבבבבבבבבבבב!", השורה הראשונה בפזמון. טוב עכשיו בדקתי את הליריקס והוא אומר alive ולא loved. מוריד לי קצת אבל עדיין טוב.

מקום 1: סאקורה
השופטים כסחו אותו בחצי הגמר, ודומה שסיכוייו להגיע לליסבון אפסיים אך עדיין יש תקווה. אחד משירי הקדמים הטובים של השנה שנהרס, נחרב לחלוטין ע"י הופעה הזויה עם שני מקסיקנים בסומבררו והלקאה עצמית בכפית. חבל. לנצח ישאר לנו השיר.

Angry Beaver

New member
אם השופטים יואילו בטובם להעלות את מגיפה לסופרפיינל

דרכו של תאמאש לאירו סלולה

על כל פנים, אני טסה להונגריה יום אחרי הגמר ואשמח לבצע אצלם פיגוע אם התוצאה לא תהיה לרוחי.

עוד שיר נפל

קאמי מארמניה
הוא היה כל כך רע. הקול שלו לא מצליח לעשות את מה שבסטודיו. רוב השיר הוא נשען על הפלייבק ועל הריוורב. הוא בכלל לא מחובר לשיר. מנותק. ובנוסף לכל הצרות לבש חליפת באטמן.
מתחיל ב 43:48

Angry Beaver

New member
ממש ממש לא נכון. הלייב היה מצוין ומשכנע! היו להם בעיות סאונד

באולפן שפגעו בכל הביצועים, ובכל זאת הביצוע של סוואק היה החזק מכולם וקרוב למושלם. ברור שהוא הבחירה הנכונה (וההגיונית היחידה) בארמניה.

אחרי שנחשפתי, זה מה שאהבתי (זרמתי עם השמות):

2 בולטים עיקריים:
* שקט אני בשיעור- רטטים טובים
* שיעור נגמר, אפשר לדבר- למי צלצלו הפעמונים?
&nbsp
רטטים טובים מזכיר לי קצת את מה הלחץ? 2016 של בלגיה, בעניי אפילו יותר טוב.
&nbsp
למי צלצלו הפעמונים, שיר שיכול מאוד לבלוט בגלל האופי המטאלי שלו. בעניי יותר טוב מהמטאלי השני.
&nbsp
באופן אישי מעדיף את רטטים טובים.

s a g i 87

New member
ווואוווווו....רק AWS

איזה פרפורמנס איזה קול איזה מטאל!!!
הם חייבים ליצג את הונגריה ...סוף סוף שיבחר משהו שיעיר את השנה המנומנמת הזו

GALxp

Well-known member
הפייבוריט שלי

שיר מעולה ואדם סאבו חתיך הורס

מחבב גם את השיר של AWS ולא אתבאס אם יזכה.

Brady

New member
שיר טוב

מקדם מתיש של 30 שירים ש80% נשמעו אותו דבר ולא שרדתי את רובם, הצליחו לשמור על הטובים. עכשיו חצי מהגמר טוב

GALxp

Well-known member
אני מאוכזב קשות מאסמיק שירויאן

כגודל הציפייה. קרה לי דבר דומה עם ניקי קוואנה בקדם האירי לפני שלוש שנים.
שירים מעולים נהרסים ע"י פרחות עלובות שאני מתקשה לקרוא להן זמרות.

ההאזנה על אחריותכם.

למעלה