א-ב פו"ב

Fall Out Liel

New member
א-ב פו"ב../images/Emo168.gif

אני מנהלת את הפינה בטוקיו ופאניק אז עכשיו גם פה
בפינה הזו כל שבוע אני אתן נושא שקשור לפו"ב ואתם צריכים לכתוב מה שקשור אליו לפי סדר הא-ב. דומגא: הקליפ החדש שלהם א- איזה קליפ הומנטרי זה ב- באמת כל הכבוד להם ג- ג'ו נראה שם מדהים [למרות שהראו אותו שתי דקות] וכך הלאה והלאה עד ת. והנושא הפעם: האלבום שעתיד לצאת לפו"ב אומרים שהאלבום החדש יהיה פופ ויש כאלה שאומרים שהוא יהיה ראפ-רוק. מה יש לכם להגיד על זה?

ilove FOB

New member
אהמ..

א- אני מעדיפה רוק. ב- בין פופ וראפ, ברור שראפ ג- מקווה שיהיה אלבום מצליח, כמו כל השאר

Fall Out Liel

New member
לאלאלא, זה אמור להיות עד ת'!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חח לונורא, אבל זה אמור להיות מא' עד ת'

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

א- אלבום חדש זה טוב ב- באמת צריך להוציא כבר עוד אחד ג- גם אנוכי חושבת כך ד- דאמט! אלבום פופ? ראפ-רוק?! ה- הם החליקו על בננה?! ו- ודפ?!
ז- זבלים, חסר להם שזה נכון ח- חסר להם..
ט- טמטום! הם להקת רוק-פאנק! למה אלבום פופ?! י- יווו הם לא נורמליים כ- כן, אני משתגעת מזה! ל- למה פופ?! או ראפ?! מ- מה, רק זה חסר להם? אם ייצא אלבום פופ יהיו להם גם מעריצות פרחות! נ- נשמעעעעעעעעעע כפרעעעע ס- סה מה שהן יגידו
ע- עסור להם! פ- פרחות!! זה מה שהם רוצים?! צ- צה [זה] לא בסדר! ק- קוקוריקו! תתעוררו! ר- רוק, אתם להקת רוק אז תוציאו אלבום רוק ש- שתקו
רוק! ת- תות

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלא הבנתי../images/Emo9.gif

אני צריכה לרשום בכול האותיות, או שאני צריכה לרשום רק א' ואז מי שאחרי ב', ג', ד'...?

Fall Out Liel

New member
תקראי את מה שאני עשיתי ותביני../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אנני [=

טובב זה הולךך להיות גרוע , אני ממש לא טובה בדברים האלה
א-אני ימותת אם זה יהיה אלבום פופ ! ב-בטח זה יהיה ראפ-רוק ג-גרגמל מפחיד אותיי
ד- דווקא באלי אלבום ראפ רוק יכול להיות מעניין ה-האלבום יהיה מדהים כמו האחרים ו-ואני יקנה אותו בטוח P: ז-זה יהיה אלבום טוב[[חרשתתייייי ! ] ח-----Xנתקעתייייי ט-טיפשה אנייי י-ינפינטי און היי האלבום הכי טוב שלהם כ-כל האלבומים שלהם טובים ל-לינקין פארק זה ראפ-רוק ? מ-מכשפות!!! [wtf?!?!] נ-נמנממ פיייט 3> ס-סטאמפפפ [[; ע-עוד פעם נתקעתי ! פ-פובב רולזז צ----- ק--- ר---- ש-שאללוםם ת-תנקס[פור זה ממוריס] אוחח אני גרועה ! = \

ilove FOB

New member
חחח אוקיי הבנתי

א- אוקיי, פופ?! ב- מה הקטע, שוב.. פופ?! ג- הם בטח רצו לכתוב פוב, והתבלבלו
ד- ראפ זה טוב ה-לא כ"כ טוב!! ו-אבל רוק הכי טוב ז-מקווה שהוא יהיה טוב ח-כמו כל שאר המדהימים
ט-שפיט לא ילבש טייצ' י-אתם שואלים מה קשור? כ-למיקה [בע] יש מוזיקת פופ, והוא לובש טייץ'
ל-אבל הוא תמיד ישאר סקסי
מ-אבל עדיף בלי הטייץ'
נ-
ס-מעניין איך יקראו לו.. ע-פופ או ראפ.. פ-ראפ, נראלי. צ-למרות שי להם ירים פופ-רוק ק-והם כ"כ יפים
ר-כמו כל השאר ש-וכמו פוב
ת-סיימתי?

ilove FOB

New member
ף,פעם אחרונה-מבטיחה D:

א-אוקיי, מה הקטע?! ב-באמת הם הולכים להוציא אלבום-פופ?! ג-גם אתם חושבים שזה חרא? ד- דה! ה- האמ... אבל יש להם שירים שהם פופ-רוק ו-והם יפים.. ז- זאת אומרת.. כמו כל שאר השירים שלהם
ח- חבל.. רציתי שהוא יהיה כמו FUTCT ט- טוב האלבום הזה
י- יאללה.. עכשיו הקטע עם הראפ כ- כל זה בגלל שיש להם חברים ראפרים?! ל-למה?!?!?!? למה ?!?!?!? מ- מעניין.
נ- נו.. איזה מבאסים ס- [אבל] ס'חמודים הם
ע- ערסים זה לא טוב פ- פרחות גם לא צ- צאי מהארון ביל!
ק- קבלו אותה בסיום.. ר- רק רגע... ש- שנייה.. ת- תחת

fat lip

New member
../images/Emo58.gif

א-אין אין אין על פוב. חולים על פוב. פוב הגדולים מכולם. ב-בואו נעמיד פנים שלא ציטטתי שיר של שרית חדד ושיניתי תמילים ל"פוב". ג-גם אני חושבת שאני לא קשורה עכשיו זה בסדר. אזז לנושא? ד-דאמט, מה זה אלבום פופ!?!? ה-היו מתים שיהיה להם אלבום פופ מה הם אשלי סימפסון!?!?
ו-וגם פיצ' הזה!!מה הוא חושב לעצמו?? לא יכל למצוא אישה נורמלית?? ז-זין שהיא תשפיע עליו לעבור לDARK SIDE ולשתף פעולה עם ג'סיקה סימפסון בריטני וכל השרלילות האלה!!
זה הDARK SIDE האמיתי!!
ח-חיים בסרט אם הם חושבים שהם יתחילו לעשות לי פופ פתאום!%@#% פופ סאקסססססס. ט-טוב לא כל הפופ סאקס.. י-יש גם אמנים טובים שעושים פופ. כ-כן בטח!T^#$%@#%@#
ל-לא היה ולא יהיה אמן פופ שישתווה בכלל לפוב! =[ מ-מה פתאום הם מוותרים על הרוק והפאנק ככה???? נ-נו טוב, בטח נפלט לפטריק\פיט שהם עושים אלבום פופ הם הם..לא התכוונו לזה.. ס-סעעווווווווווווווווו לי מהעיניים אם אתם מתכוונים להתפקץ פוב!! ע-עם כל האהבה שיש לי אליהם אם הם יתחילו לעשות פופ זה יוריד מערכם! פ-פעם ראשונה שאני עושה תא-ב הזה עד הסוף
אף פעם אני לא מחזיקה צ-צחוקים איתי כמה שאני לא קשורה.
ק-קשר לחיים + אני = לא מסתדר :S ר-רואים שאני אפילו לא מצליחה להידבק לנושא. ש-שתדעו לכם שיש לי רק דבר אחד להגיד לסיום... פוב ופופ?! ת-תודה אבל לא!!!!!1

כנסו וקראו כי יש לי מה לומר!../images/Emo108.gif

זה באמת נושא שחשוב לי ואני הולכת להשתמש בפינה כדי להסביר את עצמיXD א- אני מממממש מאוכזבת מהם !! ב- באמת שלא חשבתי שהם ידרדרו לכזה מצב! ג- גם לא בסיוטים הכי גרועים שלי! ד- דיי פאק איפה הימים של שוגר ?????!! ה- הריי פיט הוא זה שכותב את השירים ו- והוא חש מטומטם! ז- זה רק מראה על רמת הבנאדם! ח- חחחחחח מה אנדי יעשה לו....ישתוק עליו?
ט- טוטוטו רכבת ...מה יש לפטריק לומר??? י- יופי שרק לא הוא וג'ו ישתנו עכשיו
כ- כוס אימו שלהם!! ל- למה??? מה הם צריכים את זה ? מ-ממתי הם שרים ראפ?? נ- נו הריי זו סתם מושפעות מהחברים שלהם
ס- סתם מושפעים וזה מאווד מאכזב! ע- עייני צפרדעים[
] פ- פו''ב סוקסססססססס צ- צריך לכתוב להם במכתבים שאנחנו שולחים את דעתנו על זה ..! ק-קדימה לדרבן !אולי זה יעזור ! ויחזיר להם את הראש למקום!! ר-ררררר ראש 1 מטומטמים אולי זה לא נכון??
אבל הם אמרו בעצמם :( ש- שכולם יכתבו להם על הדעה שלהם לגביי שיריי פופ וראפ בדיסק החדש! ת- תפסיקו לפתוח פינות ארוכותXDD חחחחחחחח סתאם ליאל יא שוקולד נוטלה שאוכלת את אחים שלה !

לא נראליי צריך לקחת את זה קשה,

כי בסה"כ זה ראש1 אמרו את זה, זה עיתון שכיף לקרוא אבל להאמין להם ? לא נראליי !! ופטריק אמר שזה שירים ניסיונייים ובסוףף לדעתי הם יחזרו לפאנק רוק האהוב שהם יודעים לעשות כ"כ טוב

../images/Emo14.gif

א - אני מחכה כבר לאלבום החדש ב - בגלל שFOB הם הלהקה הכי טובה שקיימת! ג - גם יש אחרות, אבל FOB הכי טובה, ואני ממש רוצה כבר לשמוע עוד אלבום שלהם ד - דבילים הכותבים של ראש1! תמיד הם מלכלכים על כולם, נמאס מהם כבר! ה - הם נראה לי משקרים בכלל ו - וFOB מוציאים דיסק אולי עם שירים בסגנון שונה [IOH לדוגמה] אבל.. ז - זה לא יקרה שהם יוציאו אלבום שכולו פופ! ח - חחחחח
אני נקרעת כל פעם לקרוא את זה מחדש ט - טוב, מה לעשות שIOH היה עם כל מיני סגנונות? אבל עדיין זה לא אומר שהאלבום הבא יהיה פופ! י - יו! [דאמ! אני נשמע כמו ערסית/ראפרית.. בלאכס
] די להיות.. כ - כל כך מפגרים! ל - לא יאמן כמה שקרים וטמטומים אפשר לפרסם! הם רק גורמים לקוראים להשתגע מ - מה יקרה להם אם הם יכתבו דברים טובים?! נ - נו, זה כל כך מרגיז אותי שהם תמיד מלכלכים! FOB בחיים לא יוציאו אלבום פופ! ס - סעמק! FOB שונאים [נראה לי] את אבריל, אחרי שהיא ע - עשתה שינוי כזה, ככה שהם לא יעשו את זה בעצמם. פ - פופ? חחח, אלבום שכולו פופ! הצחיקו אותי! צ - צאו מהאשליות שלכם, כותבי ראש1, אני יודעת שאתם נגד רוק ק - קופים.. ר - רוק? תמיד ישאר רוק, הם לא יעשו מעצמם מפגרים כמו אבריל, הם יודעים... ש - שהם יאבדו המון מעריצים אם הם יעשו את זה. אז לסיום - הכותבים של ראש1?? ת - תשתקו!! FOB ופופ? לא יקרה בחיים!

HandsStainedRed

New member
ננסה ../images/Emo3.gif

א- אלבום פופ? מה הם אכלו שהם הפליצו דבר כזה?! זה כמו..דוס שלובש ירוק זוהר, כמו פרחה עם חגורת ניטים! זה לא יכול להיות!! [חוץ מהקטע של הפרחה..כי פריקים זה לייק הכי סטיילללללל!!!!!!!!!!!!!!!!111אחדשמונהעשריםוחמש] ב-בבונים, זה משהם..כמו בריטני ספיכס, בבונים
ג- גרגמל הוא אחלה בנאדם.. ד- די כבר עם האשלי שרימפסון הזאת!! היא משפיעה עלייך לרעה החתיכת פלסטיק מותך
קה ה- האהאהא אני צריכה ללכת לישון ו- ואני בכל זאת פה
ז- זין עליהם ועל האלבומי פופ שלהם..שיקפצו מהגג. ח- חהחהחה אני מסטולה לגמרי
ט-טוב, עוד כמה אותיות נשאר לי? 8? מגניב. י- יותר ויותר פרחות מתחילות לשמוע פוב וזה מטריד.. כ- כפרעעע נשמהההההה חיימשללללללליייייי??????? ל-לישון! לישון! לישון! מ-מה זה אלבום פופ ללהקת רוק?! נ-נהההה ראש1 בטח סתם טועים... ס- ס'מטמטמים לא קלטנו אתזהXD ע-עומר חש..נכון הוא חש? תגידו שהוא חש... פ-פיפי, לאשלי יש פיפי.. צ- צריך להיות להקת פופ כדי להוציא אלבום פופ.. ק-קרצייה אני. ר- ריי טורו מגניב.
ש-שוששש ת- תהנו D:

NoAmItA ChAn

New member
אהבתי את החתימה שלך XDDD

א - אבל למה פופ?
ב - בכוונה הם עושים את זה? ;; ג - גם כן הם >> ד - דווקא בגלל אשלי סימפסון? ה - הו (XD) שאולי זה סתם כי באמת בא להם?
ו - ואני מקווה שלא בגלל אשלי
. ז - זורחת השמש כל יום שישי בבוקר. ח - חתולים = WIN. ט - טוב, ולנושא: י - יא, איזה פושטקים הם
. כ - ככול שאני משתדלת, אני עדיין לא חוזרת לנושא XD ל - למה באמת הם עושים את זה? מ - מה, משעמם להם בחיים?
נ - נמאס להם מהרוק?
ס - ס'מעצבנים
. ע - עקב תקלה לא נוכל לשדר את ערוץ "החיים הטובים". פ - פופ זה נחמד, אבל פו"ב זה רוק. צ - צגתמט4"@#:^?#@^<^#@< ק - קורה שיש להם שירים פופיים, אבל הם צריכים רוק! ר - *רושמתלהפסיקלקחתכדוריםמעוררימרץ* ש - שלא תחשבו, אני לא שונאת פופ. ת - תודה (?). אז לסיכום - אני מקווה שהם לא יעשו פופ, אבל אם כן שזה יהיה טוב
.

MomijiSan

New member
ויש מי לאקD:../images/Emo215.gif

א-אלבום חדש ויפיD: ב-בוהו כל הכבוד להם! ג-ג'ו מתחיל להראות יהודי יותר ויותר עם הג'ונגל הזה על הפרצוף ד-די נו באמת עכשיו זה באופנה להראות יהודיD: ה-הוי אנחנו משתלטים על העולם בוהאהא~ ו-ומתי פטריק יעשה ניתוח להסרת כובעים?! ז-זה ממש מעצבן אז יש לך קרחת פיצית כולנו מזדקנים האני~
ח-חלאס נו אז יהיה קצת ראפ אבל אני מקווה שהם לא יצאו בסוף עם גורמטים וזונה מודבקת על הגב X: ט-טיהי~אין לי מה לכתובD: י-יום יבוא ופיט יודה שיש לו קטן
כ-כולנו נתמוך בו נכון בנות?! *עידודוצרחותפאנגירל* ל-למה אנדי כלכך בודד השרוך הלבקן והחמוד שלנו3> מ-ממ נו אין לו ברירה פיט כזה תימני זה בטבעו להיות באמצעP: נ-נממ אל תקחו ברצינות את השטויות שלי על תימנים חצי ממי שנאי מכירה תימני
נימו3> ס-סתומרת אני אוהבת תימנים! ע-עינים שלי33> פ-פוי צ'אקי את מדרדרת תחזרי לדבר על האלבום>< צ-צריך לחשוב אחלה ולהאמין שהם לא יהפכו לפיפיטי סנט קטנים ק-קקע בלבן עם הפרחה ההיא שחושבת שאומרים פול אאוט בויזXD ר-ררר קר;; ש-שיהיה להם במזלטוב! אלבום חדש וחמוד ת-תמות מוח מעוות שלי$% ניא זה היה דפוק OO

בווהו..אני גרועה בזה ../images/Emo69.gif

א-אבגדה וזחטי כלמנסע פצק רשת!
נוו לא היה לי מה לכתוב..
ב- בלופ בלופ..
ג- ג'ו!!!
זה רק אני או שהוא נהיה ממש חמוד? אבל.. ד- דווקא פופ!?!? ה- הרגעעכעג...זה יהיה מגעיל..
ו- וראפ!!?!?!? ז- ז*ן!!! זה בטח יצא: ח- חרא!! ט- טאטאדם!! קבלו את האלבום החדש של פו"ב..!! י- יאכ..
זה לא ישמע טוב.. כ- כי.. ל- לא משנה מה הם יעשו זה לא ישמע באמת פופ!! מ- ממ.. נ-נמנ.. ס- ס'חמודים!
ע- ע...בלאבלאבל..
פ- פיט אמר באיזה ראיון שהוא מצפה שהמעריצים יבינו אותם ויתמכו במה שהם יעשו.. או משהו כזה..
הבנתםם?!? אז דיי להיות צ- צרעות!
ק- קקה!
ר- ררגג..אני מאוד מקווה ש- שאני לא יראה אותם עושים קליפ עם קנייה וסט!
ת- תקראו את זה!! סתם סתם! חח.. אל תקראו! יצא גרוע..
נוו לפחות העביר לי את הזמן!!

למעלה