א' ב' בMuse

Tommy The Cat

New member
א' ב' בMuse

אז בכל אות מישהו/ אחד/ת יכתוב/תכתוב [נמאס לי] חמישה דברים שקשורים במיוז או לפורום שמתחילים באות הזאת. אני אתחיל, בשביל שתבינו
א' 1. אין יור וורלד 2.ארלז קורט-הופעה 3.אלטרנטיב, רוק 4.אירנה-עזבה תפורום 5.אולגה - יש לנו שתיים בפורום
מובן? יאללה

NiKi†a

New member
טוב אני אנסה לחשוב על עוד כמה.

1. אבסוליישן 2. אורטל [שנטשה אותנו לצבא
] 3. אפוקליפס פליז P: 4. אנגראמות. וזהו, אין לי יותר.

dirty boots

New member
אני באמת חייב ללכת לישון.

נו, טוב, אחרי זה. 1. אנאינטנדד. 2. אנדלסלי. 3. אירנה (וזה לא חשוב שברק כתב
)- נטשה. תחזרי
4. אאור טיים איז ראנינג אאוט? וואי, זה יותר קשה ממה שחשבתי.

B - זה פשוט יותר באנגלית (=

bliss Best Act in the World - הפרס שמיוז הפסידו לקולדפלי
bellamy, matthew james Baloonatic - השם המקורי של השיר twin שמופיע על הסינגל cave Butterflies And Hurricanes זה דרש חרישה די רצינית של האתר שלהם... בכלל לא קל כמו שזה נראה

Tommy The Cat

New member
לא הבנתם...בעע

כל אחד כותב אות מסויימת וחמישה דברים שקשורים למיוז/פורום במתחילים באות! הבא אחריו כותב חמישה דברים באות הבאה! נגיד אני כתבתי א'.. שירן הייהת אמורה לכתוב ב-ב', ינאי בג' הבנתם?

food fighter

New member
אני הבנתי...

רק החלפתי את ב' ב- B, זה אותו דבר בעיקרון... (פשוט הייתי ב-יוזר אחר)

Pink Ego Box

New member
טוב, אז C...

1. Chris Wolstenholme (ככה כותבים את זה?)- הבאסיסט. טוב, את זה כולם יודעים..
2. Citizen Erazed- השיר הכי יפה בעולם (לפחות מאלה של מיוז). שיקום מי שלא מסכים איתי. 3. Coma ביסייד נהדר. 4. Cave. 5. טוב, לא היה לי מה לכתוב, אז Cambridge זה בסדר? (איפה שמאט נולד). הלאה- D

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gifD

1. Dominic Howard [המתופף
] 2. Devon [המקום בו הם גרו\גרים] 3. Dead Star 4. DES 5. Do We Need This

Tommy The Cat

New member
E

1.Eternally Missed, שיר ענק 2.Emens Auditorioum הם הופיעו שם ב24.04.05 3.Earls Court, עוד מקום שהם הופיעו בו:] 4.Era, the Origin תקופת Origin Of Symmetry:] 5.Endlessly פאק זה נהיה קשה
יאללה שמישהו יעשה F

FreeLanceR2

New member
F

1.Felling good (קאבר שהם עשו ושיחררו גם בתור קליפ) 2.Fury (רצועת בונוס מאבסולושן,ששיחררו ביפן) 3.Foundry,Sheffield (הופיעו שם ב-16 במאי 1999) 4.Finnimor,Clare (נינגנה בויולה באלבום OOS) 5.Foldvari,David (אחד מהאנשים שצירו רקע באוריגין) ואפשר להוסיף Fans כי יש להם הרבה כאלה

Latisia

New member
../images/Emo9.gifH ../images/Emo60.gif

hysteria (השיר השני שאהבתי שלהם. הראשון הוא ניו בורן) house of the rising sun- קאבר מעולה. מיוז יודעים לבחור שירים טובים לקאברים והם אפילו מבצעים אותם יותר יפה מהמקור
hypernusic
Hyper Chondriac Music
הוא יותר טוב מהיפר מיוז. דרך אגב למה יש לזה 2 גירסאות?! Hullabaloo

Pipe Dreamer

New member
HOTRS

עם כל הכבוד למיוז - הם הרסו שיר קלאסי. כן אני בעד קאברים, כן אני בעד קאברים לקלאסיקות, אבל לא אני לא בעד הריסת קלאסיקות. כנ"ל עם can't take my eyes off you. פשוט ביצוע גרוע.

Latisia

New member
לגבי HOTRS אולי קצת אבל..

לגבי can't take my eyes off you זה לא נכון, דווקא אני אהבתי את נהקאבר הזה. אבל feeling good מעולה לדעתי.

Pink Ego Box

New member
אתם קרועים?!

House of the rising sun הוא אחד הטובים שלהם!!! קאבר פשוט נפלא! אם כבר Can't take my eyes off you קצת מקרטע. נו, שוין. כל אחד ודעתו שלו.

למעלה