א' ב' בבלוז

A D u d a

New member
א' ב' בבלוז

טוב, אני מכירה מעט מאוד אם בכלל בלוז, ואשמח אם תתנו לי ככה את השירים הכי מובהקים, הא' ב' של הבלוז תודה

Danni Hell

New member
מצטרף..

בעיקר בנוגע לג'אז, אני נורא אוהב אך לא מכיר מספיק טוב.. מחפש יצירות גדולות כמו "take five" (אם אינני טועה..) לדוגמא, אם אשאל את אותה השאלה בנוגע לרוק, אצפה לתשובות הבאות: אריק קלפטון - "ליילה" גאנז נ' רוסס - "נובמבר ריינ" לד זפלין - "סטראווי טו האבן" וכדומה. תודה רבה לעוזרים

Shards

New member
נסה את אלו:

Dexter Gordon - The Shadow of your Smile John Coltrane - Giant Steps Duke Elington and John Coltrane - In a Sentimental Mood Ella Fitzgerald - Lullaby of Birdland Eddie Daniels - Emily Miles Davis - So What Thelonius Monk - Blue Monk Charlie Parker - Donna Lee Miles Davis and John Coltrane - Freedom Jazz Dance

שבלוז

New member
בלוז זה עולם גדול

וכך גם ג'אז. בטאגליינס יש "פרוייקט תתי סגנונות" 4 חלקים שעשינו פה.

Danni Hell

New member
גם רוק זה עולם לא פחות גדול..

ובכל זאת תמיד אפשר לציין אבני דרך כמו JOHNNY BE GOODE או MY GENERATION ... בכל אופן הלכתי לחקור קצת את הטאגליינס

CAB2

New member
הרבה פחות גדול.

בלוז זה עולם די גדול אך הג'אז לעומתו חי וממשיך להתפתח ולהשתנות ללא הרף, כבר 110 שנים כשבכל 10 שנים קם סגנון חדש (היו עשורים ש5-6, אבל לא היה עשור בלי סגנון חדש) גם עכשיו בתקופת המודרן ג'אז נראים 4 סגנון עיקריים להערכתי שמובילים אותם הנגנים הטובים ביותר ועוד מנסים וחוקרים כדי ליצור סגנון מוגדר ומובהק. כך שאבני דרך יש, אך תלוי באיזו תקופה אם תסביר יותר איך נשמע הג'אז שאתה מחפש (מ3 כלים עד 100, ממרדים עד מקפיץ) נוכל בקלות לכוון לאבני דרך באותו הסגנון, שנעריך שאתה מתכוון אליו ד"א ג'וני בי גוד זה בלוז

orenharp

New member
תומר נהיה כלכך משעמם פה!!!

רק בולשיט על ג'אז. די עם זה. הפרדת הפורומים לאלתר!

שבלוז

New member
אני גם חושב שצריך להפריד

תפוז כנראה לא מאמינים בזה. אולי אם נשלח להם בקשות בפורום משוב כמה שיותר אנשים הם יתאוששו. אני הצעתי לקחת אחריות על פורום בלוז אבל התשובה שקיבלתי זה פחות או יותר שגם ככה ג'אז ובלוז פורום בלי הרבה פעילות אז פורום רק של בלוז בכלל יהיה אפילו יותר חלש. לך תסביר להם שזה בדיוק הפוך! אם מספקים לקבוצה מסויימת של אנשים מוצר מדוייק הם צורכים אותו. אולי הם לא רוצים אותי ספציפית. אורן, תציע להם אולי את עצמך אולי ייענו להצעה שלך יותר.

orenharp

New member
אין שום סיבה שלא ירצו אותך..

ואותי כן. בכל אופן אני רואה שאין מנוס ואמשיך להגיב פה במרירות לגבי הכל. לפחות זה מצחיק, אותי.

Shards

New member
!

מה רע בג'אז? נסה לפתוח ת'ראש לסגנון הזה... תגלה עולם חדש :)

Shards

New member
אממממ..

חפרו לך בטירוף אבל תשובה לא נתנו :) נסי את אלו: B.B. King - Thrill is Gone Led Zeppelin - Since I've been Loving You Eric Clapton - Three O'Clock Blues Ray Charles - I've got a Woman Ray Charles and B.B. King - Sinner's Prayer תהני :)

mike 1970

New member
עניין של טעם... דעתי הדלה והחמודה...

רשמת את השירים- Eric Clapton - Three O'Clock Blues Ray Charles - I've got a Woman אך אני חושב שיש להם ביצועים יותר יפים- B.B King- Three O'Clock Blues Elvis Presley- I've got a Woman יום טוב לכל חברי הפורום -אורי-

למעלה