" א ב א "

../images/Emo201.gif עצוב מאוד לשמוע...

מבין שמפרקים את החבילה..בכל זאת..חיים רק פעם אחת. לא מבין את מניעת האהבה, החיבה מהילדים שלך עצמך.... מאחל שהוא יתפכח...בשביל הילדים...

yochi26

New member
מהבט של אבא

מה תגידי לזה,שאני רוצה את הילדה כל יום,אבל היא לא נותנת לי,למה? מכיון שיש לי בת-זוג חדשה וזה אמור להשפיע על הילדה,אפילו קיבלה תמיכה לכך מהרבנות,מותר לקחת אותה לבית שלך,בתנאי,שאף אישה לא תהיה בבית.אבסורד, כך שיוצא שכמעט יום יום אני אצלה בבית,כי אני רוצה לראות את הילדה כל יום.ביינתים,היא שולטת לי בחיים.

מזל שלך

יש לך מזל גדול שהוא רואה אותם גם פעם בשבוע. יש לי בן שלא ראה את אבא 16 שנה.כאילו התגרש ממנו

ענת קצת דומה למה שאני עברתי ....

עם הבדל של חמש שנים אני עברתי את אותו הדבר עם אבי ילדי... הסכם ראיה והכל בלה בלה בלה.. חבל על המאמץ ועל כל הניסיונות לשכנע מניסיון לא רק שזה לא עובד זה גורם לו להרגיש כל כך בהיי שהוא המבוקש כרגע שאת הכנועה והמתחננת שהוא רק ימשיך להתמוגג על זה ולא להגיע.. קחי טיפ גדול אל תתקשרי אל תבקשי תעשי את כל מה שעשית עד היום למען ילדיך רק הרבה יותר מזה ותראי שאיך שהוא האקס שלך פשוט יבין שהוא לא כזה נדרש ויתחיל לדרוש את עצמו בחייהם "בכוח", זה עובד וזה לא דורש כלום חוץ מסבלנות. אם לא עובד אז הוא פשוט חלאת אדם ותאמיני יקירתי אבל הכל חוזר אליו ובגדול זה ענין של זמן שיגיע היום שבו ילדיך ישימו עליו קצוץ על חשבון כל השנים ששם עליהם והוא שחשב שהיה שם יקבל את סטירת הלחי של חייו...

ענת היקרה לא כל הגברים ככה

ענת מיכתב זה מוריד דמעות מהעיניים אבל שיהייה לך ברור לא כל הגברים הם כך וחבל שיש כאלו זה ממש מעליב כמו גרושות שמשחקות עם הסדרי הראייה לצערי עד שהן מבינות שהחופש הוא כאשר הילדים אצלנו אבל לא זה השיקול מה שחשוב הוא שהילד ירגיש שיש לו אבא ולא מוותר עליו בגלל בנות אחרות כי אחר כך האב סתם טיפש ואני כמוך מאמין שבעתיד הוא ישלם את המחיר ובגדול והנזק יוליך את הילדים לכל חייהם לצערי היתנצלות ממני בשםן הגברים לא יעזור מקווה שתגדלי את הילדים בנחת והוא עוד ישכיל לטובתם לקחת ולהעניק כי ילדים זה לא רק מזונות או נקמה בגרושה ילדים הם אנחנו והעתיד שלנו אז ממש כואב שעוד יש אנשים כמו האיש ההוא לצערי

ענת, הילדים הרוויחו

ותזכירי להם את זה כל פעם שהם עצובים. במשך שנים אמרו לי שאבא שלי כזה כי הוא בא מבית כזה ושאני אבין שההתנהגות המנוכרת שלו נובעת רק מכך שזה מה שהוא יודע הכי טוב. ועכשיו כשההורים מתגרשים יוצא לי לשמוע משפטים כמו "הגיע הזמן שאת והילדים שלך תצאו כבר מהבית שלי ומהחיים שלי" לפחות להם אין את הסרטים האלו, הם לא התמודדו עם לשמוע מאבא שלהם שהם כלום בשבילו ברגע שהוא לא חי עם אמא שלהם יותר, הם לא יודעים מה הם הפסידו וזה כי הם לא הפסידו הרבה. לכל מי שמסנגר על האבא או ממציא תשובות. יפה מאוד שלכל מיני אבות קשה והם רגישים ופגיעים, אבל זה לא מעניין אף אחד. גבר הוא לא רגיש ופגיע כמו ילד, ומי שלא מסוגל להתגבר על העלבון או הלבד או מה שכל כך נורא בלהתגרש כשזה אומר להפסיק להיות אומלל במערכת יחסים רעה הוא בן אדם לא מפותח. לאנשים לא מפותחים לא מגיעים פרסים, בטח שלא כשהנשק שלהם מופנה כלפי הילדים.

אני קורא ובוכה

יש לי שני בנים מקסימים שאחד הגדול בן ה 15 החליט לתפוס "צד" של האמא ומאז אינו רוצה להפגש עימי מזה שנה וחצי כלל, כל מה שאני עושה , SMS טלפונים , מכתבים,הוא מנתק אינו עונה , השני הצעיר בן 11 קשור אלי ובא אלי הרבה מאוד 3 פעמים בשבוע אצלי (אני גר קרוב) וכל שבת שניה מגיע אם כל החברים שלו , וכך נוצר מעגל קסמים ככל שהצעיר בא יותר כך הגדול מקנא לו יותר כנראה ואינו רוצה לשמור קשר עימי . ענתי אני יכול רק לנחם אותך שטוב שיש לך חבר שמקבל את ילדייך ומרעיף עליהם אהבה. ולא כמו אצלי שפרודתי מתנכלת לי כל הזמן ולא מוכנה לקבל את העובדה שאיני רוצה לחיות עימה. והיא גורמת באופן סמוי לכך שהבן אינו בא אלי.

a n a t i 3 3

New member
מאחלת לך מכל הלב שהעניינים עם...

הבן יסתדרו
תודה על התגובה

למעלה