" א ב א "

מגשימה1

New member
אהה הבנתי , מצטערת על ההתקפה באמצע

הלילה זה בגלל שזה מרגיז אותי שאנשים לא מערכים שיש להם ילדים ושזה דבר כל-כך יקר ולוקחים את זה כמובן מאליו כמעט . לא כעסתי עלייך באמת זה פשוט על הסיטואציה . יום נהדר לך !

מצטרפת לחיבוקים...

אמנם אצלי זה לא שש שנים... אבל שנה וחצי הספיקה לו ולי להבין שאין כלום בעולם ששווה להיות מרוחקים מהילדים... ואין כלום בעולם ששווה את החסך הזה. אופטימיות........ואמונה....מעבר לכך... המון חיבוק והזדהות אליהם ואלייך. פעם לא מזמן... כתבתי לכן כאן... "זה שכתובה לו המילה "אבא" בת.ז... לא עושה אותו אבא... ואין לו שום זכויות אם הוא לא עומד במחוייבויות. והנה הראיה לכך...

לבחור

נייר מכתבים נעים ומעטפה רכה... ולשלוח. בבחינת אם לא יועיל וודאי לא יזיק אולי אפילו ישמור את זה אצלו וכשיפתח עוד כמה שנים להציצ ישב עם זה.... ויתאבל עם עצמו קצת...

כשאני קוראת אותך...

אני רואה שם בין האותיות... כאב של מישי שחוותה בילדותה אבא אחר... מניסיון אישי משתתפת איתך...זה כואב יותר,כשזה בא משם.

a n a t i 3 3

New member
כמה שאת צודקת!!!!

כתבתי את המילים האלו וברקע ראיתי את אבי ז"ל, נזכרתי באבא הפרטי שלי שכל כך אהב, דאג, חיבק, היה... לי היה את האבא הכי בעולם, אבל אותה מחלה ארורה קטעה את הכל, הפרידה ביננו והשאירה רק את הזכרונות הרבים והגעגועים.. להם יש אבא חי וקיים והוא מבחירה נוהג אחרת.

אני יודעת...

יודעת מי היה אביך עבורך... ואני מאותו מקום כואבת יחד איתך. אבל לא פם אומרת לעצמי... לא שלא חסר לילדים...לא שלא כואב... אבל כשאין למה להשוות בחוויה האישית...כואב פחות... כי זה מה שיש...ותמיד היה. לא בא כדי לנחם...בא רק כדי לראות בעיניים שלהם. כי רק מי שחווה אבא על אמת...ידע לבכות ולכאוב כל כך את חסרונו. אני איתך.

נועם**

New member
../images/Emo20.gif תודה

לך ענתי על השיתוף... על כמה נקודות הנוחכות גם הן בחיי ילדיי. ולך קוקו
|מתגעגע||מתגעגע ממש| על האסימון שנפל למקרא מילותייך....
|צביטה| ועוד
לשתיכן

נועם**

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo153.gif../images/Emo128.gif

נו באמת.... עד שפעם ביובל אני כאן אז כאלה שגיאות?????? נוחכות=נוכחות ראבאק

שיר76

New member
עולם הפוך

ישנם אבות שנלחמים על כל דקה להיות עם ילדהם מכוון שהאם החליטה לנקום בהם דרך הילדים ומערימה קשיים על הסדרי הראיה ופה יש אימה שמעודדת ודוחפת למפגשים והאב מסרב, לא יכול להבין אבות כאלה, אפילו שאני מנסה לא מצליח הבן אדם לא מבין שאין אין כמו אהבה בין ילד להורה (אני קורה לה אהבה בלתי מותנת ) הוא לא מבין שהירושה האמיתית והחשובה ביותר שאנו משאירים אחרנו היא ילדנו איך שגידלנו אותם ואיך שחינכנו אותם ומה יצא מהם , אם הוא קורא פה אני מקווה שיפנים וישנה גישה .

יערית

New member
מחבקת אותם..אותך..

יודעת שלפעמים אבא קם והולך מתוך הרבה סיבות שהוא בונה סביבו, אין לאף אחת מהם צידוק קיומי. מקווה שיום אחד הוא יתפכח לפני שיהיה מאוחר מידיי-למרות שאצל ילדים זה אף פעם לא מאוחר מידיי להרגיש את הביטחון ואהבה מההורה.

ב ו ע ו ת

New member
עצוב

פרט לכך שיש שני ילדים שחסרים אותו הכי עצוב לי שאת צריכה לתקשר איתו מעל גבי דפי הפורום. לא מצליחה להבין מה ניתן להשיג ע"י פניה במקום ציבורי ולדעתי הוא יחוש מאד מאויים מגל התגובות. מכתב אישי בכתב ידך יכול היה להועיל יותר, אינטימיות מפייסת הרבה יותר מפומביות, ששמה רבים מאיתנו בעמדת מגננה. נעמה

foglet

New member
יש

וזה אצלם שיטה,דרך התנהלות,סגנון חיים...ולא אומר זאת כתלונה או דעה,אלא פשוט עובדה.

גאקיטו

New member
כל הכבוד ענתי ../images/Emo45.gif

לבל תתייאשי מלנסות לשכנע ולהביא את האב לראות יותר את הילדים. ונסי בכל דרך. במידה וישנם כעסים שלו עלייך לנקמה. נסי לשנות שיטה. כמו סגנון דיבור אליו . לנסות להתיידד איתו .... לדרבן את הילדים ליצור עימו קשר ישיר. לשתף את האב במה שקורה עם הילדים. חויות וכל מיני אירועים של בית הספר. וככה להגיע לטוב ליבו של האב......הרי בכל אדם יש חלק טוב.....שאולי מופנם מסיבות שונות. ולעולם לא לשמוע לעיצות כמו.....לא צריך הוא מפסיד את ילדיו". בהצלחה ואת תצליחי...... אגב המכתב מאוד ריגש אותי. כאב לילדים . שבוע טוב

פוציקי

New member
למה לא נותנים רשיון ל"הורות"

ראשית את מדהימה - מפרגנת ומעודדת ולא אנטי - כל הכבוד! הטבעי שלנו הוא לכעוס ולפעמים אף לנקום אבל אני חושבת ש"הנקמה" תהיה הבחירה של הילדים להתנתק ממנו - והוא יראה, בנקודה כלשהי, שהוא הפסיד ובגדול. אין לי מושג בני כמה ילדייך - אבל מהכרות עם ילדים להורים גרושים - כשיש נתק כזה ו/או מפגשים קצרים ולא מעמיקים - זה יוצר פער עצום ובשלב כזה או אחר בחיים גם ריחוק וסלידה מצד הילדים. המשיכי להעניק להם את שאת מעניקה ותני להם להחליט עד כמה הם זקוקים ורוצים בנוכחות אביהם יוואו - כמה ריגשת אותי - מקסימה בהצלחה והלוואי שיהיה שינוי של 180 מעלות כך כל הצדדים ירוויחו ובגדול

אצלי יותר גרוע

10 שנים אני גרושה, והוא בחיים לא לקח אותם יש לנו 5 ילדים, בהסכם על הסדרי ראייה, אמר לי שלא יצויין זמן, כי הוא עצמאי ולא תמיד יוכל לעמוד בזמן, שאתן לו כרצונו מתי שירצה יבוא, ומאז נעלמו עקבותיו, הוא לא בא בכלל, בחיים לא לקח אותם אליו לשישי שבת,בחיים לא לקח אותם אליו לחגים, זה לא מעניין אותו, זמן לבחורות תמיד יש לו, לילדים שלו אין זמן, תמיד הוא עסוק תמיד בסידורים, יתרה מזאת יש לנו ילד מוגבל , והילד מאוד מאוד זקוקלו, הילדמחפש את האבא, ולאבא לא איכפת, לוקח אותו אחת לכמה זמן לשעה בדיוק ומחזיר אותו, חבל על הזמן , מי שנשאר בסוף עם הילדים זאת רק האמא היא נושאת בכל הכאב הדאגות השמחה העצב המחלות וההתפתחות של הילדים "כי אין בעולם אהבה - כמו אהבה של אמא"

ילוטייל

New member
אחרי הניקיון בשרשור

לא מפרגן לפותחת השרשור ובטח לא למי שעושה סלקציה בין הכותבים. תעשו קצת הבדלב בין חברויות לבין תנאי הכתביה בפורום כי מנהלות יקרות - שיקול הדעת שלכן מוגבל והצנזורה ה'חברית' שאתן מבצעות מזכירות את ימי אא ניר הזוהרים. מנהלי האתר לא תהכוונו לצנזורה מסוג כזה ואני חושב שהגיע העת שיבדקו אתכן. אז מה אתן אומרות? למחוק את הודעתי זו גם כן? יש מצב?

למעלה