a n a t i 3 3
New member
" א ב א "
שש שנים אנחנו לא ביחד, שש שנים טובות! אז נכון... התגרשנו, פרקנו את החבילה... אבל למה לכל הרוחות הוא התגרש גם מילדיו
שש שנים עברו ומעולם לא לקח אותם שילונו אצלו, לא שבתות, לא חגים... העיקר חתימתו מתנוססת על הסכם הסדרי הראייה. מוצא סיבות מתחת לאדמה, תרוצים בלי סוף... העיקר לא לבוא ולהיות איתם. כן... הוא רואה אותם -- שלוש שעות בשבוע, שלוש שעות שמספקות אותו ונותנות לו להרגיש "אבא"! יודעת שאתה קורא פה... רוצה לכתוב לך את אשר קשה לי לומר... יש לך שני ילדים מקסימים, שניהם אוהבים אותך, אפילו מעריצים... הם זקוקים לך, האהבה ממך היא צורך קיומי בשבילם, היא הביטחון הבסיסי של כל ילד. מנסה להשלים להם את החסר, כן, גם רון, בן זוגי עוזר המון... אבל אף אחד לא יכול להחליף את המקום שלך, את האבא שכל כך חסר להם! נסה להתגמש, נסה ללמוד להנות מהם... תן לעצמך הזדמנות להכיר אותם, ללמוד אותם... אני בטוחה שהריחוק שלך נובע מפחד כולשהו או אולי אפילו מנקמה... שים את הכל בצד, נסה להתגבר - החיוך והאושר שלהם שווה את כל זה. עצוב לי שאני צריכה לריב איתך בטלפון בשיכנועים אין סופיים שתראה אותם יותר... יודעת שלראות אותם זו זכות ולא חובה... נכון, ישנה פה גם הנוחיות שלי... אבל בעיקר האושר שלהם
ממני
שש שנים אנחנו לא ביחד, שש שנים טובות! אז נכון... התגרשנו, פרקנו את החבילה... אבל למה לכל הרוחות הוא התגרש גם מילדיו