" א ב א "

a n a t i 3 3

New member
" א ב א "

שש שנים אנחנו לא ביחד, שש שנים טובות! אז נכון... התגרשנו, פרקנו את החבילה... אבל למה לכל הרוחות הוא התגרש גם מילדיו
שש שנים עברו ומעולם לא לקח אותם שילונו אצלו, לא שבתות, לא חגים... העיקר חתימתו מתנוססת על הסכם הסדרי הראייה. מוצא סיבות מתחת לאדמה, תרוצים בלי סוף... העיקר לא לבוא ולהיות איתם. כן... הוא רואה אותם -- שלוש שעות בשבוע, שלוש שעות שמספקות אותו ונותנות לו להרגיש "אבא"! יודעת שאתה קורא פה... רוצה לכתוב לך את אשר קשה לי לומר... יש לך שני ילדים מקסימים, שניהם אוהבים אותך, אפילו מעריצים... הם זקוקים לך, האהבה ממך היא צורך קיומי בשבילם, היא הביטחון הבסיסי של כל ילד. מנסה להשלים להם את החסר, כן, גם רון, בן זוגי עוזר המון... אבל אף אחד לא יכול להחליף את המקום שלך, את האבא שכל כך חסר להם! נסה להתגמש, נסה ללמוד להנות מהם... תן לעצמך הזדמנות להכיר אותם, ללמוד אותם... אני בטוחה שהריחוק שלך נובע מפחד כולשהו או אולי אפילו מנקמה... שים את הכל בצד, נסה להתגבר - החיוך והאושר שלהם שווה את כל זה. עצוב לי שאני צריכה לריב איתך בטלפון בשיכנועים אין סופיים שתראה אותם יותר... יודעת שלראות אותם זו זכות ולא חובה... נכון, ישנה פה גם הנוחיות שלי... אבל בעיקר האושר שלהם
ממני

r o n35a

New member
עכשיו לחצי על הדפסה

הכניסי למעטפה ,ותשלחי אותה עם הילדים. מילים על הכתב שבאות מתוך רגש חזקות יותר מכל דברי תוכחה. בהצלחה

רות 2

New member
עיניין ל........

.....הקפצה אבל בוירטואל כמו בוירטואל.... לעיתים כמו כוסות רוח ל..מת ורק לעיתים רחוקות כמו כוס יין טוב ..נבלע נטמע לאט ומשפיע .. מקווה עבורם כי ישפיע ...

קטי30

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא יודעת מה איתו אבל אותי ריגשת עד דמעות לבלבות חברהשלי

מצוטטת

New member
אני מבינה

שכתיבה גם כאן זה קצת פורקן והמון שחרור של מועקה.... אני גם יודעת {אגב כך גם נהגתי בעצמי בסיטואצייה מקבילה} שאת מה שכתבת כאן, אם וורבלית את לא מצליחה לתקשר , הייתי באישי שולחת לו...... זה לפעמים עובד....... יותר מהשמעה... יש המון כוח למילה כשהיא כתובה ואפשר בשונה משמיעה לקרוא אותה יותר מפעם אחת......בדוק! כתבת מאד נוגע... שלחי לו גם, אבל באישי... ~דעתי~ :)

לשכנע?

את לא צריכה לשכנע זו הבחירה שלו. בחירה שבענייך ובעיני כל העולם..גרועה. ההפסד כולו שלו. הנתק יבוא מעצמו. הם יגדלו..הקדימויות שלהם ישתנו..ויבוא יום והוא ירצה..והם לא יראו אותו ממטרץ!!!!

../images/Emo201.gifככה בסופו של יום?

אותי רגשת מאוד,איך ישנים עכשיו בשלווה? ולחשוב שיש לנו צרות.? אישה יקרה, מאוד רגשת אותי, ההפסד כולו שלו,אין לו מושג איך זה יחזור אליו, פשוט אין לו מושג.......... הילדים יגדלו וככה בין מפגשי חברים, יעלו זכרונות, זכרונות מהילדות, ורק את הדמות העיקרית שיזכרו, שהיתה עימם בכול רגע ורגע בחייהם, את היית לידם בליות, החויות, בדברים השמחים והעצובים, ככה בין חברים, את הדמות שתמיד תעמוד לנגד עינייהם, היום הולכים אליו, אולי כי את מבקשת, סליחה (לא מכירה את סיפורך) אך בבוא היום, כאשר ההחלטה תהיה בידם, אולי אף ימנעו מכך, יש לי X כזה, עם כול הקושי, לצאת החוצה, רק פעם בשבועים, אן מאושרת ממני, אני, ורק אני גדלתי, והייתי ותמכתי, ואף לרכב על אופנים למדתי, אין לו מושג, מתי חלו/חוסנו/שן שנפלה, אני יודעת הכול, אישה יקרה, שמחה שאת לא לבד, טפחי לעצמך על השכם, מגיע לך, את תקטפי את הפירות בבוא היום, ואולי כבר עכשיו, הX שבוחרים להתגרש מילדיהם, נמצאים במקום נמוך, נמוך ביותר.

a n a t i 3 3

New member
ריגשת אותי בתגובתך../images/Emo24.gif

וכמובן תודה לכל שאר המגיבים והתומכים

מיקי 43

New member
אבא זה לא בהכרך היצרן

אם האיש בחר להתגרש מילדיו איש לא חכם הוא וחבל בשביל ילדיו ובשבילו מזל של ילדייך שיש להם אמא כמוך ובן זוג לאמא כמו שיש ויש מי שמדבר מדריך מסביר מלטף מעיר ובהמון אהבה הדבר הזה שכינת אותו אבא יצטער בבוא העת הילדים האלה גדלים ומתבגרים ומבינים יותר ולא משנה מה יספר להם תירוצים הם לא יקבלו והוא יאלץ להתמודד עם פירות הביאושים שלו אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים מיקי

../images/Emo201.gif

כל כך מבינה את הצורך הזה לכתוב לו כאן, במיוחד כשאת יודעת שהוא קורא את הפורום. אבל היאוש המתסכל הזה, מייצר את הצורך לצעוק לעולם בכלל ולגרוש שלך בפרט "דייייייייי", ואם כאן המקום לכתוב לו את מה שרובץ לך על הלב, אז יש בזה רק יתרון. ומעבר לזה, על פי נסיוני האישי, אולי כדאי להפסיק לנסות לשכנע אותו ולהסביר לו כמה הילדים שלכם מקסימים, ואם הוא לא מבין את זה, אז הוא יוצא המופסד הגדול במלחמה הזאת, יום יבוא והוא יצטרך לתת הסברים לילדים שלכם ואז הוא כבר לא יעמוד מולך, אלא מולם, ואם יש טיפה של נשמה בגוף שלו, אז הוא יתחיל להתפתל ממבוכה ובושה מולם. מקווה מאד שהוא קורא את מה שכתבת עכשיו, ומקווה עוד יותר שמשהו מהמילים הכואבות האלה יחדרו לתוכו ויצליח להפריד בינך לבינם. ממני השכנה

מאוד חשוב לדעת למה זה.

כי לפעמים יש מקרים שבהם הריחוק של גברים מסוימים מהילדים נובע מהפגיעה שלהם כתוצאה מהפירוק של החבילה המשפחתית ונורא קשה להם להתגבר על זה. יש אנשים שקשה להם להתעלות ולהפריד בין הפגיעה מהאישה לטובת הילדים. אינני יודעת אם זה המקרה אבל אם כן.. אז משהו בו פנימה מתנגד לעשות משהו שיעשה לך טוב.כאילו מעצור, כאילו הוא לא מסוגל. דווקא בגלל הפגיעות שלו. ולכן אל תנסי לשכנע אותו למשהו שהוא זכות ולא חובה. אם כיוון הניתוח שלי גורם לך להרגיש שיכול להיות שזה נכון אז את צריכה לדעת שכל עוד תנסי לשכנע אותו הוא לא יוכל לעשות את זה - כי זה יהיה לעשות את מה שאת רוצה. מצד שני, אם אני טועה אז מכתב אישי נרגש ישיר וכן - כן יכול "לעשות לו את זה" ואולי לשחרר אותו מ"היתקעות" בדפוס כזה שמזיק למערכות יחסים.

מאד נכון וגם כתוב יפה ../images/Emo141.gif

אני מסכים עם התובנה שלך, אבל זו נראית לי כמו אחת מאותן העצות, שמי שמסוגל להבין וליישם אותן, ממילא אינו זקוק להן. מי שמסוגל לראות את הזולת ולשים את עצמו בנעלי הזולת, ממילא לא יגיע למצב שהוא תולש את שערות ראשו בניסיון להבין איך זה קרה שאלוהים ברא יצור פגום כל כך כמו אותו זולת. בכל מקרה, אני רושם לעצמי להמשיך לעקוב אחרי ההודעות שלך

תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif

אבל אתה יודע, לפעמים... יודעים לנתח יפה מצבים... אבל לא תמיד יודעים מה לעשות עם ההבנה... במיוחד לא כשהדברים אמורים בך עצמך...

מגשימה1

New member
גם אני חושבת שכדאי לך לכתוב לו

ולשלוח לו את המכתב , מכתב מהלב , שהוא לא צריך לענות ולהצטדק באותו רגע , שיבין שזה בשבילו ובשביל הילדים , אולי הוא יפסיד אבל אין ספק שהילדים סובלים ויסבלו מזה עוד שנים רבות , אני לא יודעת באילו גילאים הם , אבל אם זה לא מספיק להם הוא צריך למצוא זמן נוסף , אולי את יכולה לבוא לקראתו איך שהוא , שהוא יבוא בשעות אחרות , אולי שעה נוספת ביום אחר ולא שלוש שעות נוספות , זה לא יכול להיות שהוא עובד כל יום עד חצות . אם הם אוהבים אותו ומעריצים אותו כנראה שבכל זאת יש בו משהוא , כנראה שהזמן איתו איכותי , אבל האיכות נקבעת גם על-ידי הכמות , נראה לי שיש לך יכולת טובה להתבטא , תכתבי לו כשאת רגועה , אולי זה יגע לליבו . המון בהצלחה !!! טל .

Rinattt

New member
ענתי

אני יודעת שלפחות פעם בשבועיים הוא רואה אותם לכמה שעות, לא? [ככה סיפרת...] נכון שהם זקוקים ליותר ומי כמוני יודעת, אבל לא את ולא הם תצליחו לשנות אותו, ונכון שבן זוגך לא יכול למלא את החלל הזה, אבל רבאק יש להם אבא!!! ועדיף מינימום אבא מאשר בכלל לא! פרגני לו על זה! כי יש המון אבות שמתעלמים לגמרי, שמחי איתם על השעות האלו - כי הם שמחים בהם, דאגי שהם יפרגנו לו ויאהבו - כי זה מה שיגרום לו לרצות אותם יותר. שמחי על הכמה שעות מאשר על הבכלל לא... ואני כותבת את זה כי מי כמוני יודעת על מה את מדברת...
זה עצוב, אבל זה גם משמח כי זה גם משהו מאשר בכלל לא משהו

מגשימה1

New member
מה יש לפרגן לו ? מה הוא עושה טובה?

גם חתולים מביאים ילדים לעולם , זה לא חוכמה גדולה , לדעתי היא צריכה לפנות לשרותי הרווחה , אבל לא רציתי לסכסך , חשבתי שאולי בדרכי נועם היא תצליח לשכנע אותו , אבל מה יש לפרגן לו ? הוא לא עושה טובה לאף אחד זו החובה שלו והוא לא ממלא אפילו את המינימום , חשבתי שהוא רואה אותם פעם בשבוע , אבל פעם בשבועיים , זה מרגיז לאללה . נכון שזה יותר טוב מכלום , אבל אין לזה שום הצדקה , רק בגלל שמישהוא אחר , לא נותן מעצמו אפילו את זה . אני לא מבינה את זה , הם לא מתגעגעים לילדים שלהם ? טוב אני אפסיק . לילה טוב !

Rinattt

New member
לא שתפרגן לו מולו על זה

ולא תהלל ולא לזה התכוונתי ז"א שנניח ויש תלונות מצד הילדים להגיד שככה אבא וזה מה שהוא מסוגל וכל אחד בעצם עושה מה שהוא מסוגל. לשמוח על חצי הכוס המלאה ולהבין שאי אפשר למלא אותה לא מכתב מרגש ולא שיחה מלב אל לב תשכנע אותו אחרת - כי הוא מבחינתו מרגיש הכי בסדר שבעולם. אני לא חושבת שאנחנו יכולים לגרום להם לשנות גישה זה צריך לבוא מעצמם. יוווווווווווו כמה רווחים יש לך

למעלה