אוקיי, הייתה פה פשלה שלי@_@
משום מה חשבתי שהתאריך היום\אתמול\מתי שכתבתי את ההודעה היה 20 לנובמבר ובגלל זה חשבתי שכל ההודעות בפורום הזה נכתבו לפני איזה חודש (אמרתי כבר שאני שונא תאריכים?) ולכן כתבתי הודעה קצרה כזו כי חשבתי שהפורום סגור (קרה מקרה שלא שמתי לב לתאריכים של ההודעות בפורום מסויים ואז אחרי חודש שאני לא קיבלתי תשובה שמתי לב שהפורום מת) טוב אז, תודה לשניכם^^" אני אשתדל לכתוב גם בפורום, כלומר הנושא מעניין אותי וכל זה אז יאללה למה לא. טוב אז ככה.. אני רוצה לעשות משחק תפקידים במסנג'ר, זה יהיה משהו גדול כזה ומאורגן וממש מגניב (מקווה)...זה לא משהו גדול אבל גם לא משהו קטן (כלומר מבחינת מספר משתתפים ואורך משחק) המשחק יתנהל במן שיחות קבוצתיות ואח"כ הכל יסתכם ויפורסם איפהשהוא (עוד לא חשבתי)...לא כל המשתתפים חייבים להיות בכל השיחות וההמשחק ממשיך כל עוד יש יותר מאיש אחד...אם יש אבל רק 2 אז הם לא ממש יכולים להמשיך או משהו כזה..לא חשבתי על זה אבל קיצר זה יהיה סגנון של אנימה (אנימציה יפנית) שהיא למעשה נתנה לי את הרעין לעשות את המשחק הזה...בסדרה הזו הדמויות משחקות במשחק תפקידים ברשת ויש מן מכונה כזו (טכנולוגיה יפנית לך תבין) שגורמת לתת מודע שלך "להשאב" לתוך המשחק והכל נראה ומרגיש אמיתי וכו) מה שאהבתי ברעיון של המסנג'ר (הסיבה שאני לא רוצה להכנס למשחקים וירטואליים כאלה שיש ברשת), זה שכל מה שאתה רוצה קורה שמה,כלומר הדמויות, החפצים, האיזור המפות, הכל מצוייר על דף, המשחק מתנהל בדמיון (כמעט כל מה שאתה רוצה תלוי בחוקים) אתה יוצר לך את הדמות שלך בדיוק כמו שאתה רוצה שתראה, ולא מתוך ארכיון...(יש אפשרות להעתיק מדמויות אמיתיות ולשלב...הבנתם את הרעיון) זה היה קצת רקע על סגנון המשחק...קצת מה שיש לי על המשחק מבחינת עלילה וכו יש 13 עולמות, שאנחנו (השחקנים) צריכים לפתור את כל התעלומות, מבוכים, מפלצות, בוסים וכו...בגדול העולמות נכנסים לקטגוריות של שלבים.כלומר אנחנו צריכים לפתור את כל התעלומות בכל העולם על מנת להגיע לעולם בשלב הבא (לדוגמא) השלב הראשון זה העולם הבסיסי והעולם של העץ. אנחנו יכולים לנוע בין 2 העולמות האלה אבל רק מתי שסיימנו את כל הדברים שהיינו צריכים לפתור\להביס אנחנו יכולים להגיע לעולמות המיים והאדמה...ועכשיו אנחנו יכולים לנוע בין עולמות הבסיס, העץ, המיים והאדמה, עד שנפתור את כל התעלומות של המיים והאדמה וכך הלאה... עכשיו העזרה שאני צריך (מצטער על בלבולי השכל שהיו למעלה^^"") אני לא ממש יודע איך ליצור מפות לעולמות, כלומר העולמות הם well עולמות (פלנטות) אחרות וכדיי שזה יהיה איכשהוא הגיוני אנחנו לא צריכים לעבור בכל הפלנטה הזו כדיי לפתור הכל, אלא רק בחלקים מסויימים בעולם, כלומר כמה משימות וכאלה...(בכל עולם מספר המשימות והקרבות והבוסים משתנה) אופן קרבות: אני לא ממש יודע איך לעשות את האופן הזה, כלומר בדרך מופיעה מפלצת, ואז מה? איך אנחנו נלחמים בה?, איך סגנון הקרב יכול להתנהל, ואיך מחשבים את הנזק? כמה HP יש לכל שחקן ואיך אני קובע את כל העניין של הHP בכללי? או שכדאי לוותר על כל העניין הזה של הקרבות ביניים ויהיו רק קרבות עם בוסים\מפלצות חד פעמיות וכאלה... חפצים: בהתחלה חשבתי לעשות כמה סוגים של RARITY Very ultra rare item very rare item not rare item איך אני יודע לאיזה סוגים של חפצים לתת איזה סוג של RARITY, ואיזה מחיר אני נותן לכל חפץ (אגב חשבתי שהמחיר לחפץ מסויים יהיה קבוע ע"פ סוג הנדירות שלו כי אם זה יהיה מגוון אנחנו פשוט נשכח מכל העניין) כנ"ל לגבי POTIONS...האם הדמויות מתרפאות אחרי הקרב (כי אנחנו כנראה נשכח גם את זה במהלך המשחק...) יש לי את סוגי התרופות רשום^^ ואיך אני מציין בניינים ומקומות במפות שיהיו במשחק... אין special effects מאותה הסיבה שאין רמות (סיבות של ידידה שלי) אממ...וזהו...בהתחלה-כל דמות מקבלת: אות\מספר (זה מן מעין mini game שאני רוצה לעשות אם אתה מרכיב מילה\משפט וכו אז אתה מקבל איזה משהו 2 נשקים קבועים שאי אפשר לגנוב לך אותם\להחליף אותם\למכור וכו 1 very ultra rare item 2 very rare item 3 not rare item (אני אגב חושב לשנות את הסוגי נדירות ל not rare ול- very rare...) מקבל POTION רגיל.. מפה לעולם הבסיסי+עץ 500 כסף ומן סוג של כלב שעוזר לך (אין לי בדיוק תמונה שלו כאן אבל זה חמוד ושימושי) עוד משהו, זה יהיה משחק ללא רמות של שחקנים, לכל שחקן יש מספר מתקפות והוא יכול ללמוד מתקפות חדשות בהתאם לזמן ולמה שהוא לומד וכו... אמממ וזהו...נכנסתי לגלריות וחיפשתי כלמיני דברים בגוגל וזה ומצאתי מלא תמונות שיכולות לעזור לי עם הדמויות וכל זה.. תודה רבה רבה רבה מראש! מקווה שהבנתם כי אני הצלחתי (כרגיל) לבלבל את עצמי ביותר מידי מילים והמשכ יום מעולה^___^