"א אידשא מאמא"

רגינה9

New member
"א אידשא מאמא"

אתמול אחה"צ הופיע אצל אמא במחלקה זמר ונגן אקורדיון. במהלך הפעילות הוא ניגש אל אמא ושר לה את השיר "א אידשא מאמא". אמא נהנתה והזיזה את הראש לקצב המנגינה ואילו אני מאוד התרגשתי. זהו שיר שבעבר היה מאוד מרגש את אמא. הוא עורר בה את הגעגועים לאמא שלה, שממנה הופרדה בגיל 12 ודמעות היו עולות בעיניה. השרשרת נמשכת, והיום השיר מעורר אצלי את הגעגועים לאמא שהיתה ואת הכאב למה שהמחלה הארורה מעוללת לה. מוקדש באהבה לכל האמהות בפורום. יענקלה, אולי תוכל לאתר את השיר. הוא בוצע ע"י "האחיות בארי" וע"י דודו פישר. תודה. טובה.

hregev1

New member
בשורה לי אליכם ../images/Emo124.gif

בימים האחרונים הפחיתו למיכאל שלי את המינון של הסרוקואל מ-450 ל-300 מ"ג ליום וגם זה רק בערב הבלתי ייאמן קרה : - מיכאל התחיל לדבר כמה מילים לאחר שמאז הארוע המוחי שהיה לו לפני חדשיים הוא לא דיבר ופתאום הוא אומר מספר מילים טפו...טפו...טפו... שרק ימשיך כך, הוא בדרך הנכונה . להתראות ובשורות טובות חני

חני יקרה , בשורה טובה, שימשיך כך

הלואי ומיכאל ימשיך כך ויוכל לדבר ולהביע את עצמו. רק אני מקווה שהוא לא יתחיל לשאול איפה הבית ויכעס על כך שהוא במוסד. מאחלת לך שיהיו לך המון כוחות להמשיך בטיפול המסור, אני כבר חסרת כוחות וסבלנות, חיבוק ממני , טובה

ronnyw

New member
חני, יופי לשמוע !!

כל טיפת שיפור היא אוקינוס בשבילנו... מכירה את זה נהדר! שיהיה לכם הכי קל שאפשר.

גם אלפי מקבלת סרוקואך במינון 125 מ"ג

אני ער לכך שמינון יתר משפיע לרעה ושעם הזמן המצב ממילא משתנה וודאי יש מצב שאפשר בכלל להפסיק בהדרגה תרופה שהיתה טובה בשעתו.

אגסיל

New member
אמא שלי גם כן מטופלת בסרוקאל

הפחיתו לה עכשיו את המינון ל-100 מ"ג ביום כי כשקיבלה 150 היא היתה מנומנמת רוב שעות היום. היא מקבלת בבוקר ובצהריים 25 מ"ג ובערב 50מ"ג. אני מקןןה שזה ישפיע לטובה , בינתיים עברו 3 ימים ואני לא רואה שום שינוי. מחר אגש לדבר עם הרופאה שמטפלת בה. לילה טוב לכולם לילי

zs1957

New member
חני, בשורה משמחת

מקווה שימשיך ויחול שיפור במצבו. האם הוא יותר רגוע ובשל כך הורידו לו את המינון של הסרוקואל? שנשמע בשורות טובת, זהבה

חני, שמחתי לשמוע..

זה יכול להיות הארה לכל אלה שמעמיסים תרופות על החולים, צריך לדעת לשחק עם המינונים, כי תמיד יש הפתעות.. בטוח שיהייה יותר רגוע אם יוכל להביע ואפילו קצת את עצמו.... אז שיהיו רק בשורות טובת ולילה טוב!

רגינה9

New member
גרשון ויענקלה-תודה

עשיתם עבודת צוות לא מתוכננת... השיר מאוד מרגש וחודר לנשמה. תודה. טובה.

sarale14

New member
יש עוד ביצוע יפייפה של זמר כושי בעל קול צרוד

לא זוכרת כרגע את שמו , וכשהוא שר יודעים שהשמים הם הגבול.

היו זצנים שט. שמע את האיידש מאמע...

ואני יכולתי לשטוף את הסלון אח"כ מהדמעות.. מעניין מה היה קורה לו אם היה שומע היום? האמת, אני קצת מפחדת להשמיע לו, שזה ישפיע עליו יותר מדי...

הסיכוי שיהיה אדיש גדול מסיכוי שיתרגש מדי

שווה לך לנסות. אולי הוא יהנה. אבל אם החשש שלך יתגשם, תפסיקי מיד והכל יתאדה מהר

א יידישע מאמע

הוא שיר שיש עליו, לדעתי, הכי הרבה ביצועים. אין זמר/ת מכובד/ת השר/ה שירי יידיש ולא מבצע/ת את השיר הזה. יש גם זמרים ששרים בשפות אחרות ובכל זאת מבצעים את השיר. אי אפשר לומר ביצוע של מי עולה על מי, אבל אני אישית אוהבת את המקור - יוסלה רוזנבלט. אחרי זה - דודו פישר.

למעלה