דניאל ולא אחרת
New member
את....
מוקדש לחתלתולה המדהימה של הפורום
נכנסת לבר, הגעתי מספיק מוקדם ואני רואה את המקום שבדיוק מחכה לי. הולכת בנחישות ומרגישה את זוגות העיניים שמלוות אותי בשניות הראשונות שאני נכנסת ובוחנות אותי. מורידה את המעיל ומתיישבת על הכסא, גופיית התחרה שלי שמבליטה את החזה הקטן והזקוף שלי נחשפת. מתחילה להתחבר למוזיקה בוחנת את הקהל מסביב... "כן, אפשר יין אדום בבקשה?" מסתכלת על הכוס המונחת על המפית ומתבוננת ביין שממלא אותה בתאווה. לגימה ראשונה קטנה, נהנית מהטעם. מניחה את הכוס ומתחילה לשחק איתה. בהתחלה חושבת על זין, אצבעותיי עולות ויורדות... ואז מרגישה את הכוס שלי ואצבעותיי עוברות לשחק בתחתית הגביע... אז אני קולטת אותך, מתבוננת בי מעברו השני של הבר. בוחנת אותי. משווה האם אני נראית יותר טוב ממך או שאת נראית יותר טוב ממני – לגמרי לא ברור... אני מסתכלת ישר אל תוך עינייך וגורמת לך למבוכה, אך את לא מפסיקה להסתכל. אני מגביהה את הכוס, את מגביהה את שלך ואנחנו שותות לחיינו. מפזרת את השיער ומשיכה להתבונן בך. את שווה. ממש שווה. קצת יותר מבוגרת ממני אבל העור שלך, אפילו בחושך הזה, עושה חשק לנגוס בך... הוא ניגש אלייך, מתחיל לפלרטט. לבוש טוב, לא אחד שקונה את בגדיו בקקסטרו מן, יותר אחד של ראלף לורן... נראה קצת חנון, אבל עם גוף גברי ומושך. כתפיים רחבות ומבנה גוף מוצק. הוא מדבר איתך והעיניים שלו מטיילות על גופך ללא הפסקה, את מוחמאת וממשיכה איתו במשחק ואני... מרגישה איך את נעלמת לי... הוא מתיישב לידך ואת פתאם נזכרת בי. שולחת לי קריצה משהו לרמוז לי שאת זוכרת אותי עדיין. אנחנו שוב מרימות כוס ושותות – הפעם לחייך! הוא מתיישב לידך ונראה שמאד טוב לך, אני לא אוכל להחזיק עוד הרבה זמן מרחוק.... אני קמה ובאה אלייך – אני לא מוכנה לוותר עלייך, גם לא בשבילו.... אני ניגשת אלייך מחבקת כמו מכרה ותיקה, מעבירה יד על ישבנך ולוחשת לך באוזן "אל תדאגי הוא לא רואה..." אני "מתנצלת" שאני מפריעה לכם ומסבירה לו שבמקרה הזה זה או שהוא לוקח את שתינו או שאנחנו הולכות לבד הביתה. את מרימה גבה, אבל הוא דווקא מרוצה מהעניין... שלושתנו מרימים כוסית ואני דואגת לצ'ייסרים לחיזוק לשלושתנו. אני חייבת לטעום את השפתיים שלך.... ומרגישה איך את בוחנת את שלי... אני מתקרבת ומנשקת אותך על השפתיים – קצר ועדין... כל כך טעים... הוא מציע שנזוז ושתינו כבר להוטות מקבלות את הצעתו. הוא גר ממש ליד, אנחנו שתיים בואי נכנס למכונית שלו... אנחנו נכנסים למעלית בבניין שלו, אני מיד מתקרבת אלייך ומנשקת שוב, לא יכולה לחכות עוד לתחושה הממכרת הזו. הוא נצמד אלייך מאחור, אל ישבנך. מזיז את שיערך ומנשק את צווארך. את מדהימה. אנחנו רוצים אותך כל כך. נכנסים אליו לדירה והוא מיד פושט את חולצתו. אחחחחח איזה גוף, איזה כיף! אני כבר לא יודעת את מי אני רוצה יותר... את מעסה את גבו בזמן שאני פושטת את מכנסיו. הזקפה שלו חזקה ובולטת מבעד לתחתוניו.... הוא מסתובב אלייך ומפשיט את חולצתך, נצמד אלייך ומסניף אותך. ריח הגוף שלו הורס ורמת הרטיבות אצלי הולכת וגדלה... אני נותנת לכם דקה לבד ופושטת את בגדי. נשארת בחוטיני השחור ומצטרפת אליכם למיטה. את על גבך ואני מתיישבת מעלייך. נוגעת בחזה הדהים שלך. מגביהה את ישבני ומנשקת אותך. הוא מושך את החוטיני למטה וחודר לתוכי בבת אחת. אנחת רווחה ותשוקה לעוד בוקעת מגרוני. אני שולחת יד לכיוון תחתונייך ומרגישה את רטיבותך מבעדם. מפשילה אותם וטועמת. אוף בחיים לא חשבתי שאטעם מישהי אחרת אבל את כל – כך טעימה.... הוא מזיין אותי בקצב ואני עומדת לגמור. את מרגישה את זה... את מתיישבת מולי ויונקת את פטמותיי. אני גומרת. אני גומרת. אני כל כך גומרת! אני זזה הצידה מפרגנת לך וחייבת להירגע. הוא משכיב אותך חזרה וחודר אלייך. הוא מזיין אותך וכל גופך מתפתל על המיטה. הריח בחדר. התשוקה. הרצון... אני שומעת ומריחה אתכם גומרים יחד. תחושת סיפוק ממלאת אותי. היא ממלאת אותי ל-2 דקות בדיוק....
מוקדש לחתלתולה המדהימה של הפורום