את.

sharonie 28

New member
את.

את מפעילה את המטרונום הפנימי שלי. פעמות קצובות, סדורות, בקצב שכמעט ונשכח. בקצב שהוא שוב שלי שוב אני. ותודה לך על שאת, את. ותודה על הכנות הנדירה, על הדיוק, על ההתעקשות שלך שאבין תמיד.

f r a n

New member
את והמטרונום שלי...

מטרונום = עפ"י א.א.שושן "מכשיר המציין רווחים מדוייקים בזמן. המטרונום עשוי על-פי רוב תבה בצורת פירמידה שבתוכה נעה מטוטלת אילך ואילך על-ידי מנגנון של שעון. משתמשים במטרונום לקביעת הקצב בנגינה, בזמרה ובבדיקות מדעיות מדוייקות." בשיר לקוני זה המטרונום הוא דימוי ללב ואם ביכולתה של הנמענת להפעיל אותו "בקצב שכמעט נשכח" כנראה שבידה כוח האהבה.

sharonie 28

New member
המטרונום שלי...

בכל אחד יש מקצב פנימי שמיוחד רק לו. מקצב שמנווט את החיים שלנו, שהוא כל מי שאנחנו, לפעמים אנו נוטים להשאיר אותו בצד, לא לשמוע בברור, לא להיות מודעים לכוחות שלנו, לדרך שהיא הכי שלנו - זה הקצב, והמטרונום הפנימי שלי הוא זה שאחראי על הקצב, על היותי אני, הכי אני שאפשר, הכי מדוייק ובהיר ומכUון. - אז זה המטרונום שלי. וגוזלה יקרה, דבר לא נלקח ממני, והשליטה תמיד בידיי, רק שלפעמים אנחנו לא מכUוונים נכון. ואז היא מופיעה, והיא מזכירה לי אותי כמו שאני באמת, אולי כי היא פשוט יודעת. מוזר לי להסביר את עצמי... ובכל זאת.

f r a n

New member
שרוני, זה כייף שאת מסבירה זה מפרה

ומעורר והופך את הפורום למקום מרתק בו אנו מתעצמות זו מנקודת המבט של זו.

גוזלה

New member
את....

נראה כי את שמחה שחזרת לעצמך, ששוב את יכולה לשלוט על הרגשות שלך.... נשמע שזה טוב לך, וזה נהדר!!!! "בקצב שהוא שוב שלי" את כותבת, כאילו שזה משהו שנלקח ממך, שהשליטה לא הייתה עליך. התחושה ששוב הלב שומע לך, מקשיב לך, פועל על פי השקפתך, מועברת נהדר בשיר הקצר והקולע הזה!!!!!! דוקא המשפט שהוספת בסוף גרם לי להרגיש את השיר.... כעמוק יותר. ההודייה על היותה. פשוט על היותה בחייך. גם אני רוצה לעשות כמוך ולהודות לאלוהים על כך!!!!!!!!!!

מורן א

New member
המטרונום

דימוי יפה להפליא, מטרונום. שיננתי מילה זו בלבי, כמו מנטרה, ולא הצלחתי להפסיק. אהבתי מאוד את כתיבתך, מורן

למעלה