את...

morgold

New member
את...

אני לא יכולה לתאר את גודל האהבה שלי אליך במילה אחת. אני מתגעגעת אליך בכל שניה, מתה לראות אותך רק כדי להירגע ולדעת שהכל בסדר. ובכל פעם שאנחנו עובדות ביחד ומדברות אני יודעת שזה רק מתעצם, ואני יודעת שאת מרגישה אותו דבר. דיברתי איתך המון על המיניות שלי וכל מיני דברים מהעבר שלי שבגללם אני בטוחה בעצמי, ושאלת אותי אם אני נמשכת לעוד בחורות בעבודה חוץ מ-ס' שלאחרונה אני שוכחת ממנה. מאוד רציתי להגיד שאת, ובכל זאת הותרתי אותך בסימן שאלה ולא רציתי לענות. ואז ככה ישר אמרת לי שאת לא תצאי בשבילי מהארון שאת לא נמצאת בו. ושאלת אותי אם אתמוך בך אם אי פעם תתחתני. ואמרת שאת מבטיחה לי נשיקה צרפתית לפני החתונה. ואני רק צחקתי מהמבוכה ואמרתי בהתחלה שלא אתמוך בך אבל מיד שניתי את זה לתשובה חיובית. מאוחר יותר בלי להסס ביקשת ממני מסאז' ורק בגלל שאני אוהבת אותך כל כך עשיתי, והרבה! כי אני אוהבת לעשות לך טוב. ואחרי זה לא הרפית ממני, תפסת לי את הזרוע וחיבקת אותי כל כך חזק, למשך כמה דקות פשוט חיבקת לי את הזרוע וליטפת אותי ורציתי שזה ימשך לנצח. אני אוהבת אותך כל כך...בצורה שלא ניתן לתאר. הלוואי ויצא מזה משהו לפני שתתקדמי איתו ויהיה מאוחר מידי...

שיוו מזכירה לי קצת אותי לפני כ6 שנים....

זה באמת יכול לשגע ולהכאיב! אין מצב שתתרחקי ממנה? זה נשמע ממש לא טוב!!! אוף כואב לי....:(((

morgold

New member
למה להתרחק? אני לא רואה באהבה הזאת דבר רע

להפך יש בינינו הרבה מאוד אהבה הדדית. אולי היא לא נמשכת אליי כמו שהייתי רוצה וזה באמת יכול להעיק עליי ולהכאיב לי אבל כרגע אני די מאושרת מהרגש שיש לי כלפיה

למעלה