את

luka on1

New member
את

נכנסת לחיי כרעם ביום בהיר, בהתחלה היסוסים וכבשת אותי..המגע שלך היופי שבך, המבט עם הקמטים במצח ששיך רק לך. רק שבוע סוחף בלי מחשבות בלי כלום רק את ואני . פטאתי מצידי לחשוב שזה לנצח ואז קמת והלכת ולא ידעתי מתי אני אראה אותך, מתי תתקשרי ואם תהיי שלי בכלל או שזה סתם היה, תאוות בשרים, תשוקה רגעית שנגמרה ברגע . ואולי את מפחדת מאהבה ואולי את לא בנויה לקשר מחייב ואולי כשאת נוגעת את גם פוגעת בדרך, מרסקת אותי לחתיכות משאירה אותי מקולפת מכל תקווה שמה שהיה היה אמיתי, כנה, טהור.. אבל לא. פטאטית שכמותי!! תקראו לי נאיבית אבל יש אהבות כאלה ספק שואלת ספק עונה.. אבל בשבילי כבר אין, כי ככה רצית, לסיים כמו שבאת ככה הלכת כרעם ביום בהיר, השארת אותי מטפטפת אהבה שלא קיימת יותר. משאירה אותי דומעת, דמעות של שתיקה והלב דופק כשהמילים יוצאות פטאתיות כמו בעליהן. מעשנת בשרשרת למלא את הדקות הריקות ממך, מנסה להעסיק את עצמי בשיחות ריקות מתוכן עם אנשים חסרי פנים (מבחינתי) וחסרי עיניין כי מה שמעניין זו את (אבל כבר לא) איך הלב שלי בגד בי ככה בכזו קלות דעת, הרשה לעצמו להיקשר/להיתאהב/לא לדעת גבול מהו...איך יוצאים מזה

אהבתי

אהבתי והזדהתי נוגע ללב מרגש.. מחזקת אותך

איך יוצאים מזה..

בחרת שלא להשתמש בסימן שאלה אחרי ה"איך יוצאים מזה".. למה? כאילו המשפט הזה נקטע כמו אותה אהבה... ובאותה הדרך בה ממשיכים את המשפט כך יוצאים מזה - ממשיכים הלאה.. זה נשמע רע, כואב, אכזרי - פשוט להגיד וקשה לבצע - אבל זאת הדרך, תמשיכי הלאה.. הלב שלך לא בגד בך.. הוא רצה - להרגיש.. להאמין.. למה הן תמיד נותנות לנו שבוע אחד?...

ליבי ליבי איתך

הרגשות שתיארת מוכרים לי. איזה כאב... איזה מזל שאני אחרי. איך יוצאים מזה? מתנתקים ממנה! זה נורא קשה, אבל נראה לי שזה הכי טוב. למרות שיש כאלה הדוגלות בלשמור על קשר חברי עם האקסית... לי זה נשמע כמו מזוכיזם... אחחח... אקסיות. לפעמים הן נשארות בלב ולוקח הרבה זמן עד שהן יוצאות ממנו.

למעלה