" את תרקמי בערב לי כותונת, אני אנהג ביום את עגלתך. " א' תוהה אם המשא ומתן בין המינים החל כבר אז.
א א המקורית היחידה New member 2/12/06 #1 " את תרקמי בערב לי כותונת, אני אנהג ביום את עגלתך. " א' תוהה אם המשא ומתן בין המינים החל כבר אז.
ש שירות לקוחות שלום New member 2/12/06 #2 את תלבשי את העגלה הסגולה ואני אנהג בנימוס בשיערך שירות לקוחות מציע שירותי אבטיח
ש שירות לקוחות שלום New member 2/12/06 #4 שירת לקוחות כמה זה עולה לי ואיפה הראי נגמר לי כבר הכסף תביא ת'אחראי [א.א. פו]
א א המקורית היחידה New member 2/12/06 #5 אם לקוח שלך מתלונן, צטטי לו את אינשטיין, המקורי : " A table, a chair, a bowl of fruit and a violin; what else does a man need to be happy ? "
אם לקוח שלך מתלונן, צטטי לו את אינשטיין, המקורי : " A table, a chair, a bowl of fruit and a violin; what else does a man need to be happy ? "
D Dan_Kap_ Active member 4/12/06 #6 צטטי לו את משפט המחץ יש לי בראש ארבעה קופים ושלושה כיסאות. או שתוציאו קוף, או שתכניסו כיסא. [ נשמע בתור לקב"ן. ] קח מקל, קח תרמיל, בוא איתי להוריד פרופיל
צטטי לו את משפט המחץ יש לי בראש ארבעה קופים ושלושה כיסאות. או שתוציאו קוף, או שתכניסו כיסא. [ נשמע בתור לקב"ן. ] קח מקל, קח תרמיל, בוא איתי להוריד פרופיל