"את, תפקידך להיות כלי

זאת

New member
"את, תפקידך להיות כלי

בשבילי לענג את אורחיי", הוא מבהיר לה. "כמו שהם ייהנו מהארוחה הטובה שאני מכין, מהיין הטוב שאגיש, מהמוסיקה הטובה, כך הם ייהנו גם ממך, השפחה הטובה שלי. בשביל זה את תהיי שם ולא בשביל שום דבר אחר. את לא נמנית על המוזמנים, את נמנית על הכיבוד. ואני, אני אהיה לצדך ואשמור על הגבולות שלך. זה מובן?" הנהנה, קצת חיוורת. בבטן התחילה להרגיש פרפרים, רק לא היתה לגמרי בטוחה אם הם פרפרי בהלה או פרפרי גירוי. ואולי אין הבדל ביניהם? "את סומכת עלי?" הוא המשיך ושאל. היא חייכה אליו. בוודאי. כל היום הסתובבה והקשיבה לפרפרים שבבטן, מדברת איתם, בודקת לאן הם שייכים, עושה להם מקום. ואחר הצהריים התייצבה בדירתו, כפי שהורה לה. "תיכנסי לאמבטיה וכשתצאי יחכו לך בגדייך על המיטה בחדר". הוא הרים לרגע את עיניו מנתח הבשר שטיפל בו על השיש. היא נתנה למים לשטוף את כולה, מתמכרת, מתחברת לערב שלפניה. ליטפה את עצמה בסבון, את זרועותיה, את שדיה המלאים, את הבטן העגלגלה, הכניסה אצבע לפופיק וירדה אל בין רגליה, מעבירה אצבע בין שפתיה, רטיבות המים פוגשת את הרטיבות שבה, ממשיכה הלאה אל הרגליים, חופפת את שערה. נהנית מכל טיפת מים שמלטפת את גופה. משסיימה, התנגבה ויצאה אל החדר המוכר לה, לחפש את הבגדים שהכין לה על המיטה. על המיטה חיכו לה קולר לצוואר וחגורה למותניים. לרגע התבלבלה, חיפשה את הבגדים שדיבר עליהם, ואז הבינה. זה כל מה שהוא רוצה שתלבש. בגדי חווה עם קולר וחגורה. כולם יהיו לבושים במיטב בגדיהם והיא תסתובב ביניהם חשופה, שדיה גלויים, בטנה חשופה, ישבנה מזמין ומשולש השיער שבין רגליה גלוי לעין כל. ההלם היכה בה. בלעה בחוזקה. נשמה עמוק, בודקת אם באמת תוכל לעמוד בזה. וברגע הבא ענדה את הקולר, חגרה את החגורה וצעדה ברגליים רועדות אל הסלון, שם חיכה לה. מבטו עודד אותה. הוא שמח לקראתה. טפיחה קטנה בישבנה החזירה לה את תחושת הביטחון בו. הוא הבהיר לה שוב שתפקידה לגרום הנאה לאורחיו. "לא יהיו פה המונים", הוא הרגיע, "לא יותר משמונה איש, אבל מה שמי מהם ירצה ממך, את תיעני". והוא, שב והבטיח, יהיה ברקע, לשמור עליה שלא ייחצו הגבולות. היא נרעדה, נשמה שוב והרכינה ראשה מולו, מקבלת את הוראותיו. הפעמון צילצל והזוג הראשון נכנס לחדר. הבושה וההתרגשות כמעט העבירו אותה על דעתה. לא ידעה איפה לשים את עצמה, איך להסתיר את גופה החשוף. הוא הורה לה לשבת למרגלותיו, ישיבה מזרחית, גב זקוף. "ככה אני יכול להתגאות בך", הוא לחש לה. היא התמלאה שוב במה שרוקנה הבושה. עוד אנשים הגיעו, ועוד, והחדר התמלא ריחות אוכל טעימים וקולות צחוק והנאה. מדי פעם שלח אותה להגיש כוס משקה למישהו, לפנות צלחת משולחן, והיא, מודעת לעירום שלה, מילאה אחר בקשותיו בחרדה מהולה בהתרגשות. היא חשה את העיניים הננעצות בה, בהתחלה בסתר ולאט לאט יותר בגלוי. ראתה את אחד החברים מסתודד איתו וברגע הבא ניגשו אליה שניהם והוא הורה לה לשבת על הספה, שעונה לאחור, להרים את כפות רגליה אל הספה, בפישוק, לחשוף את ערוותה מול כולם. "תזכרי", הוא הגניב לה מילים לאוזן, "את מוגשת להם, את עומדת לרשותם. מותר להם לגעת בך, ללטף, למשש, לחדור". נדרש לה הרבה כוח כדי להושיב את עצמה על הספה, לתת לשדיה לנוח על בטנה ולפתוח את רגליה. הרחש בחדר שקט לרגע ואז חזר ועלה. מישהו התקרב אליה, שלח יד אל פטמותיה וצבט קלות. היא החזיקה את עצמה בכל כוחה. היא לא תבייש אותו. אם הוא רוצה להשוויץ בה ולתת אותה לחבריו, היא לא תלבין את פניו. האיש המשיך ללטף את שדיה, עומד לצדה, ואז הוריד את כף ידו והחדיר שתי אצבעות לתוכה, לעיניי כל הנוכחים. התחושות שמילאו אותה היו רבות וחזקות מכדי להבין. אבל היא נשארה שם, לא מביעה דבר ממה שקורה בתוכה, מניחה להוא לחדור אליה, ללטף אותה, לעשות בה כרצונו. כשהוא התרחק, התקרב אחר. הוא רמז לה לקום, סובב אותה, והורה לה לכרוע ברך ולשכב על הספה, ישבנה מורם, פונה אל החדר. שוב, הרגשות המעורבים, המבלבלים, ושוב הוא, מקצה החדר, עיניו הצופות בה מרגיעות אותה. היא מוטה כך ומרגישה חפץ נתחב לישבנה ועוד אחד לכוס שלה. ככה קל לה יותר. לפחות היא לא צריכה לראות אותם רואים אותה. הלשון שמלקקת לה את הדגדגן, יחד עם התנועות בישבן ובכוס תכף גומרות אותה. היא מתחלחלת לרגע למחשבה שתגמור כאן, מול כולם, אבל הוא מתקרב אליה ולוחש לה "תגמרי, טובה שלי. תראי להם בשבילי איך את נראית כשאת גומרת. שיידעו, שיקנאו בי". והיא עוצמת עיניים, מתמכרת לתחושות הגוף, ומתפוצצת מול כולם בגלים מטורפים, שמכילים את כל הרגשות האלה שממלאים אותה כבר שעות ואין להם שם. והערב ממשיך. והיא שלהם. והם מביטים בה, נוגעים בה, מלטפים, מחדירים, מצביעים, מתבדחים, ושוב נוגעים, ומעצבים את תנוחותיה, ומספקים בה את תשוקותיהם. והיא שם עם כל מי שרוצה בה, בשבילו, בדיוק כפי שהוא רוצה אותה, הוא אדונה.

bugbuster

New member
איזו כתיבה מרשימה, ואיזה צרוף מקרים

מדהים לכתיבה נוספת בכביכול שליטה. ראשית שלום לך
זאת
וברוכה הבאה.
אני מנצל את כתיבתך לאור צרופי כתיבות ממש בזמן זה. אגיד שוב, כתיבתך משובחת. היא איננה כוס הקפה שלי. אני מיתגרה אשש מבת זוגי לו תישגל בידי אחר לעיני ואם כך, מדוע לא מספר אחדים, ואם כך אף גאנג באנג פרוע ולוהט, כשהיא עצמה חוטפת ככל יכלתה ומרצונה לא פחות מרצוני. בל ניטעה היא "המזיינת" באקט הזה שמגרה אותי כל כך. אבל כאמור זהו טעם אישי, וככזה, חלקה של בת הזוג "כתפריט" איננו לטעמי. הכתיבה משובחת כיוון שהיא עונה אולי על כל התנאים האפשריים בכלל לשליטה מרצון והסכמה והנאת שני, ואני מדגיש, שני, ואני משלש, שני בני הזוג, בו זמנית, ובכל שניה ורגע נתונים. להבהרה והמחשה,
האישה יודעת בדיוק לקראת מה היא הולכת. היא היא נקודת המפתח!
היא יכולה לא להיכנס לאקט באופן הוגן וללא לחץ, ושמה על עצמה את הקולר, מבחירתה.
היא רוצה באקט ואומרת זאת.
היא בוטחת במסטר / דום ללא עוררין, וזה מצידו מבטיח לה את תפקידו ומציראותו כל העת כשומר החומות שלא תיפרצנה. כל הללו ואחרים שהעלית ביד אמונה מוכרחים להיות מושווים לכתביתו של שולט מזן נדיר חיים רק פעם אחת אותה ביקרתי בתקיפות רבה . אין אלא לשים את שתי הכתיבות אחת לצד רעותה ככתיבות סינופטיות ממש, והשוני וההבדל יראה מיד, וככזו כתיבתך מבורכת וברוכהבתט5איימינג מופלא שבה. תודה שהצטרפת לפורום, והמשך גלישה נעימה ופוריה לך ולפורום כולו.

זאת

New member
תודה, באג

על ה-וולקאם ועל המחמאה. ותודה נימפ, על ההתייחסות. מדובר, כרגע לפחות, באמת בפנטזיה ולא בדיווח מזירת ההתרחשות. אני רואה שאתם כאן באיזושהי סערה שנוגעת לעולם הבדסמ וזו סערה יפה בעיני. העולם הזה באמת מפגיש עם בדיקה עצמית ששווה לעשות. שווה, כי בטח יש מה להרוויח שם. אני שמחה שאתה מדגיש, פעם פעמיים ושלוש את נושא ה-SSC, שהוא הבסיס שעליו עומד העולם הזה (sane, safe, consentual). הכול נעשה בהסכמה, תוך שמירה על כללי בטיחות ובמסגרת המוגדרת שפויה. כל מה שלא נעשה בתוך הגבולות האלה, הוא סתם אונס וברוטאליות ולא בדסמ. וזה אני אומרת מהמעט שפגשתי, בלי להיות מומחית גדולה בתחום.
גם לכם

bugbuster

New member
תודה לך ומעניין לי לראות את התגובות

ל-"איזו שהיא סערה," לא רק כאן, (העברתי את הסערה לעוד פורמים,) וממש המום עד כמה הבורות חוגגת מצד אחד, ועד כמה מעט מבינים מהי הבעייתייות שבפנטזיות כוחניות לסוגיהן, כולל כתיבתן. אומר לך בכנות, אין לי מושג מהו SSC עד שפרטת, ואין בו צורך. אדם יכל להבין הייטב ולבד מהן הדרישות והתנאים המתשתמעות ברגע בו כוחניות ולו מרומזת ישנה.אלה דרישות הגיון צרופות. אם כבר נקטת בגילוי לב פומבי שכזה, תוכלי לפרט יותר לגבי עצמך? והרי היה ברור שזוהי פנטזייה ולא "דיווח מהזירה," את מסוגלת לראות את עצמך משרתת קבוצת אורחים עירומה? לפנטז על זה? ולהיתגרות? מציגה להם את ערוותך? רק לבקשת הדום? ברצונך את, לא? היית מיתגרה מפנטזיות בהן את מעמידה עצמך בתנוחה מזמינה במועדון רווי להטים ומזמינה בעצם היתנהגותך התקהלות גאנג באנג סביבך? היה מגרה אותך לקיים יחסים לעיני אחרים?
או שפלשתי ברגל גסה מידי.

זאת

New member
השאלה היא

אם התכוונת לפלוש. במסווה של התעניינות. מבחינתי לא פלשת. אינטרנט, לא? הגבולות פה רחבים מאוד. אתה שואל אם אני מסוגלת לראות, לפנטז, להתגרות מסיטואציה שבה אני משרתת קבוצת אורחים עירומה. מה, לא קראת את הסיפור שלי?
בוודאי שכן. מה אתה חושב שראיתי, פנטזתי וגירה אותי כשכתבתי את הסיפור הזה? השאלה השנייה שלך מורכבת יותר - אם רק לבקשת הדום וברצוני אני לא. זה נוגע כבר באמת בדבר העדין והרך הזה שנקרא בדסמ. התשובה לשאלה היא כן, רק לבקשת הדום. רק. אבל... הרי דום וסאביתו משוחחים, מכירים, מקשיבים. הוא לא יעשה דבר כזה לפני שיובהר, בזמן אחר במקום אחר, שהיא מסכימה ובהרבה מקרים יותר מזה, רוצה, ליצור סיטואציה כזאת. וזה הכוח של הבדסמ. הוא יאפשר לה לעשות דברים, לממש רצונות, שהיא לא תרשה לעצמה לבד. מן קסם כזה. איתו אני יכולה. בלעדיו לא ארשה לעצמי. במקומות אחרים זה קיים בכולנו, לא? שיצביעו מי שמוכנים להילחם לזעוק ולצעוק על עוולות שנעשו לאחרים, אבל כשמדובר בהם עצמם הם יעדיפו לדפדף, להעביר הלאה. יופי. אני רואה פה הרבה ידים מורמות. והנה בשאלה השלישית אתה מציג את הגבול החשוב, שבעצם מאפשר את כל זה. אם הייתי מתגרה מפנטזיה בה אני בתנוחה מזמינה במועדון, מזמינה גאנג באנג. התשובה היא לא. לא בלי דום שאני יודעת שמגן עלי, ששומר עלי, שמכוונן אלי, ששם בשבילי גבולות, בשביל שאני אוכל להיות חופשיה. מצב כזה, הוא מצב מסוכן. אלים. נטול גבולות. שם יש פחד, ונורות אזהרה. לא גירוי. אתה מוצא את ההבדלים, באג?

bugbuster

New member
מוצאק הבדלים? ראשית אני מוקסם

מהיכולת שלך להגיב, ולהתייחס ובחופשיות כשהמילה היא אחרת, בכנות. אני לא צריך לראות ההבדלים כי הרי זו את, והסקרנות הייתה לא הבדל, הבדל ממה? בהשוואה למה? כלומר קדם כל ראייתך את, מעכשיו ולהבא אם אשאל מי, יהיה זה כבר בהשוואה אליך, הלא כן? וגם הוא יהיה רק הוא עצמו. בגרוי גאנג באנג דעתי כדעתך. מישהו צריך להיותעם צבת הסירוס בסמוך. איען דבר רצחני מעדת זכרים מיוחמים. אלא שניתכוונתי, שלא הדום הוא המגורה, גם הוא כמובן אלא שהגרוי העיקרי הוא באישה! והיא שאומרת, גאנג באנג הוא הגרוי שלי, ואם אני יקרה לך, עמוד מהצד עם צבת הסרוס, עם שוט הצלפה, או אקדח טעון ומדוייק, ודאג לבטחוני. היה כך, אוייי יקירה עד כמה גאנג באנג מגרה, ממש מטריף אותי. אנו נוטים לשכוח שמין ואלימות מרושתים בתורשה הגברית. רק תתני לנו הגברים "היתר," ולו היינו בבוסניה לא היינו אונסים בבהמיות? ולא ביתקנו נשים הרות שנלקחו שלל בימי מיקרא והיסטוריה לא רחוקים? הקריאה הנראית היום תמימה לתנועת ההיפים, ווודסטוק בהתגלמות הארוע אז, המאייק לאב נוט וואר, הרי היא אמירה נכונה, אלא שממש כמו גר זאב עם כבש. באם היא נכונה, אזי כאוטופיה. עיקר ההתלהמות שלי, ביחס לפנטזיות כוחניות היא הידיעה עד כמה האלימות מובנית בנו. אני לא אומר כחיווי ערכי. כעובדה, היא בנו, ואנו מודעים לצורך לרסן אותה במיסגרת ומארג חברתי. אבל היא נמצאת ואורבת להשתחרר בכל רגע ושניה נתונים. בנוסף אין נאמנות. המין האנושי איננו נאמן פוליגימי מטבעו. הפוליגימיה נכפית עליו (הגם אם הוא מקבלה,) מכוחם של ציווי חברה קשוח, חתונה קתולית למשל, אבל הוא לעולם "יפזול לצד" ושני הזוויגים, גם הזכר וגם הנקבה, ובמצבים רבים לא רק יפזול. בקונטקסט הזה ישנם שני תחומי מין להכרתי המגלמים את התכונות הללו, כנושא עיקרי, (שהרי כל סקס הוא תחום נרחב,) אבל בסיווג לסממן מאפיין ישנו הגאנג באנג לעניין אי הנאמנות ובדסמ לעניין הכוחניות. אויי איזו שיחה נפלאה זו תהייה אם תמשיכי, ו/או אחרים יצטרפו.

זאת

New member
יא!

הייתה פה תגובה שראיתי בצהריים של מישהו שאהב מה שכתבתי ופחות אהב את התגובה שלך. מה, מחקת אותו?? או שאני לא רואה כל כך טוב מפאת השעה??? אימאלה, זה כבר מפחיד אותי, למחוק מישהו בגלל שביקר את התגובה שלך. גם דיקטטורה זו אלימות. בעיני לפחות. נגמר לי החשק להמשיך איתך דיאלוג, באג. הכוחניות היא turn-off רציני מאוד אצלי. לך תדע מתי יבוא לך ככה סתם למחוק אותי בגלל דעות חלוקות. הייה שלום, באג. ותודה על הדגים.

bugbuster

New member
../images/Emo66.gif אכן נמחקה תגובה.

התגובה לא כוונה אליך יקריתי התגובה כוננה אלי, (וחבל שאלי, כי כאן מיד עולה עניין גחמותיו האישיות של מנהל הפורום,) אלא שה לעשות גם אני גולש בפורום ומקפיד מאוד על סגנון תגובה. ניתן לחלוק על כל דבר ועל כל גולש, ובוודאי שעל דעותי, ולשלול את דעת האחר בכל התקיפות ללא גסות ובנוסח מזלזל אני מביא כאן את העתק הודעת פרדניזון, אין לי שום בעיה בהצגת ההעתק, ואינני שואל כלל לדעת מי האם נראה או לא נראה לו סגנון שכזה, לא יותר סגנון שכזה בתגובה לאף גולש וכשלעצמי שמח להזדמנות, הכל מותר בביקורת, רק לא סגנון מעליב.
הכותרת: • באנג- אמור לי רגעו פרדניזון התוכן: גם כאשר מזדמנת לך פעילות מינית, אתה מקפיד לדקסקס עד זוב דם את ההתרחשויות ומרדים בשפתך העילגת והטרחנית את בת זוגתך? בחיית- הבחורה העלתה לרשת בכישרון רב פנטזיה מחרמנת ונפלאה. זרום איתה או עזוב אותה לנפשה.

n y m p h

New member
בהתחלה זה התחבר לי

להודעה של מ ת ענגת "לבן ותר מחיוורון" החשיפה הזאת... אח"כ, למרות שבחיים שלי אין מצב שהייתי יכולה להיות בפנטזיה כזאת בעצמי זההעביר בי גלים בלתי נשלטים של חום קצר וחזק וואוו

מ ת ענגת

New member
n y m p h איך זה התחבר לך?

החשיפה, כן... אבל האם ראית שם סוג של שליטה שלו, כלפיי? מסקרן אותי, כי הוא ביקש ולא החליט עבורי, האם כך זה עבר מההודעה?

n y m p h

New member
רק ואך ורק

בחשש הזה מהחשיפה כשברור לי לגמרי שאין דמיון בין שני המצבים

mywife

New member
גרררררררר

גררררררררררררררררררר. נשמע, נחלם, נהדר.

ferdinand

New member
וואי איזו אורחת! ../images/Emo140.gif

טוב נו - נישברתי אחרי שלוש יממות! (אל תשאלו כמה, ובעיקר איך "מודה" שילמה לי!
)
באגי!!!! למה הרגזת את זאת?! שלא תלך! אל תלכי! ולעניין: קודם כל - כל מה שקשור לשליטה, מכות, וכאלו - לא מדבר אלי, פשוט לא עושה לי את זה. אבל זה כבר כנראה עניין של טעם. ולמרות זאת, הכתיבה של "זאת" (אחלה ניק) כן עשתה לי את זה! משובח! מצטרף אל שאת הנפש שעוררה ההודעה הקודמת - היא היתה בעיני לא ראויה לתגובה, וגם לא ראויה למחיקה! היה ראוי לה שתשכח ותעלם בין דפי הפורום, וזה מה שהיה קורה, "זן נדיר", אילולי באגי עשה עמך חסד גדול - לא רק שלא מחק אותה, אלא גם הלך ופירסם לאורך ולרוחב התפוז!!! כן אני יודע - למען הדיון! ועדיין לא הגעתי לעניין עצמו - אבל צריך כבר לפרוש, כי מחר יום גדול. וגם צריך לשמוע בעצתו של ד"ר fun ביסים קטנים
לילה טוב.

niki love

New member
מדהים

אני נדהמת, מתחברת , אבל דווקא מהצד השני ... היכולת לשלוט במישהי, לעשות בה כרצוני, למשש, ללוש לחדור, לדחוף חפצים... וכל זה בלי הפחד שאני פוגעת בה, בלי יסורי המצפון, להשתמש בה, בגופה ככלי, ולדעת בודאות כי זהו רצונה, לדעת כי אין כאן שום פגיעה. פגשת אותי באחד המקומות העמוקים ביותר שלי, כולי סוערת, פנטזיה אמיתית. ואני צמאה לעוד . NIKI

זאת

New member
מה, פיונת?

התוכן מגרד לך בפמינזם?
באמת מעניין אותי לדעת, מה ה"אוי" שאת, ואחרים, רואים בתוכן. מבחינתי זה מצריך קשר מאוד מיוחד וחזק ואמיתי וקשוב בין שניים, בשביל לאפשר לדבר כזה לקרות. שם הדגש שלי. על זה שזה משהו ששניים רוצים, ושניים מרשים לעצמם, ושניים מסופקים. יש שם משהו כל כך עדין ויפה בעיני. מה, רק אני רואה את זה? >ותודה על המחמאות<

אוקיי אני אסביר. לא קשור לפמיניזם.

גם השפטה של גבר כמו של אישה לא באה לי טוב. אז ככה. אני רציונאלית יכולה להבין את הצורך להיות תלוי ונשלט אולי מתוך סימביוזה ראשונית עם אהוב. שניים שהם אחד. סוג של התחברות ואולי היטמעות , סוג של אובדן עצמיות בתוך רצון של אחר וככה להגיע לשיחרור. בעיני, זה מסוכן. מסוכן למימוש. מסוכן להעביר ולו לרגע את המנהל הבוגר שבך למישהו אחר ברמות כאלה. מעבר לזה שהאקטים האלה נתפסים אצלי כהשפלה. אין לי ספק שזה אינדיבידואלי, זה מה שזה עושה לי. ואני מניחה שיש אנשים שזה ממש טוב להם.

למעלה