את תהיי שלי

• פותח הנושא anet
  • פורסם בתאריך

anet

New member
את תהיי שלי

היא כל כך יפה ועדינה היא מוכשרת וחכמה היא היא המיועדת לי כך חשב שירים ופרחים לה שלח בלונים וממתקים העביר לה אך את ו דחתה מעל פניה ולא נתנה לו כרטיס כניסה לחייה בלילות שכב חסר אונים במיטתו שכב אומלל ונואש בליבו גמלה ההחלטה עם בדרך החיזורים את אותי דוחה תקבלי אותי בדרך העינויים בתמימות הזמין אותה לביתו והיא נעותה בתקיפות הוריד אותה למרתף ביתו ושם את גופה קשר בשרשראות את עיניה קשר במגבת והותיר אותה זרוקה לבדה בלילות שכב במיטתו בוכה בלילות כאב את סבלה האיום בליבו אהב אותה וביום השמיני ירד למרתף עם כפית של זהב האכילה מרק חם היא חיכה איליו והודתה לו. וביום התשיעי שוב ירד למרתף התיר את החבלים מגופה תמך בה ברוך וחמימות ועזר לה לעמוד על רגליה היא חיבקה את גופו ונשענה איליו וחום רב העבירה לו בגופה ביום העשירי התיר את המגבת מעיניה ולאט לאט הוציא אותה לחצר היא הביטה בו ובשמש לסרוגין ואמרה לו אתה קרן האור של חיי וביום האחת עשרהשירד מצא אותה שוכבת בוכיה ואומללה התישב לידה ליטף את שערה נשק לפניה וחיבק אותה אדוני השופט ולזה תקרא רצח או הגנה עצמית?

נשמע קשה מאוד!

התעורר בי עיניין דיפדפתי אחורה לבדוק האם תמיד הכתיבה שלך כזו... גיליתי שלא. מקווה שזה רק משהו שעלה מסיפור או תקשורת ולא משהו שאפילו קרוב לחוייה אמיתית שלך... שלך מורן

למעלה