את שכל כך אוהב...

Tamuz-pn

New member
את שכל כך אוהב...

אהבתי את שיצר מוחך האוהב...אהבתי את הליבלוב שחוללת בי...ואני כה זקוק לך. מכתבך בצרוף אגרת הברכה וסודות החיים הכתובים ב``זוהר`` חיממו את ליבי והעלו סומק בלחיי, ליבי חבר אלייך, וה``א`` שלך הוא ה``א`` שלי... ההייתי כחולם הוא הינך מציאות? האם תשוקתי ופעימות ליבי חותמות אהבה? שטפת תוכני בשטף אהבה - כגל סוער המציף את תוכי - ותוכי אלייך אהבה, יוקדת כשלהבת והרוח משלהבת דמיוני וזרועותיי הרוחניות חוצות אספלט, פרדסים, אדמות חורש וחולות ים ומגיעות אלייך וחובקות בחום את גופך האהוב, חובקות רגישותך ונוגעות בדמעתך. מן יופי אדיר של תשוקה נשגבה, את הצבע הנסתר שבחיי, את הסומק העולה ללחיי, את הטעם וצליל חיים, את הרוך והזכות, את אשר אני חולם... ואותך יקירה...כל כך אוהב...עד שליבי עומד להתפוצץ. תודה לך נפלאה שאת קיימת, תודה לאלוהיי שראיתי שכמותך... תודה לך נפלאה שאת מרשה לי לאהוב אותך, תודה לאלוהיי שאני חיי בחייך... תודה לך אהובה... שלך...רק שלך באמת...

כל כך יפה, כל כך מרגש

אני לא מכירה אותך ובטח שלא מכירה אותה. אבל המכתב שלך כל כך מרגש שעושה טוב בלב לראות גברים כותבים מכתבי אהבה כאלה. זה עושה טוב בלב לראות אותך פותח את הלב שלך וכותב לה. תמשיך ככה. שרון

Tamuz-pn

New member
שרון...

נוכחותה של אותה אשה...פותחת בקסם את שעריי ליבי... המכתב שריגש אותך הוא אספקלריה של הרגש שהציף אותי מאותה האישה... שמחתי שמכתבי נגע בך...אך איני כלום...כי זרם החשמל שבי...מקורו בשפע הרגש והאמת שבליבה... תמוז40

אין דבר כזה ....

אני לא אהבתי שרשמת שאתה כלום ... זה לא נכון , אתה הרבה והרבה מאוד כי אתה מרגיש ומרגיש הרבה אהבה וזה הרבה מאוד . זרם החשמל שבך מקורו גם מהרגש והשפע בלב שלה. אני לא מכירה אותך ואני לא מכירה אותה .. אבל אני מרגישה שיש המון אהבה שיש מעין חוט קסמים שקושר אותכם ביחד. אתה הרבה ואל תשכח את זה בבקשה שלך שרון

לי28

New member
מדהיםםםםםם

דברים טובים - תחת הוירטואלי הזה... ובמיוחד לקרוא את זה... שאותה אחת תדע באמת להמשיך לעשות לך את זה ואנחנו נשמח לראות את דבריך... לי28

Tamuz-pn

New member
אכן קסם בתולי...

לאורך חופי הארץ...פרוסים רציפיי נמל ואוניות עוגנות, מגדלי תעשייה וכאלה המשמשים אותנו בלהאיר את ככרות ערינו, סמטאות ובתינו, מרבדי חול זהוב עטורים בכתמי זפת שחור, פחיות קולה, עטיפות צלופן ומקלות ארטיק מתוק...חופים עמוסים בזוהמת הצליווזציה...ופתאום...כן פתאום...פינת חוף בתולית...זהובה ונקיה...שם נצנוץ החול...הפראי...שם החוף הבתולי...זהו החוף האהוב עליי ביותר...זהו המקום הנסתר ביותר...שם כתמי הזפת לא הגיעו...שם הצליוויזציה איננה...שם הצבעים הטבעיים...שם האמת המוכחת... כן לי28, הלוואי שלא יגמר לעולם...וזוהי תפלתי האחת...

לי28

New member
בקסם הבתולי... אולי יש עוד צד

מאחלת לך ולאותה אחת לשהות ביחד באותה פינת חוף אשר מצאת, באותה פינת חוף בתולי (זה בארץ שלנו???!!!) ובקשה אחת לי אליך תמוז היקר.. לאחר שתרגישו קצת בודדים אל תשכחו שהשארתם חברים שהיו רוצים לבוא לבקר ביחד עם אהוביהם באותה פינת חמד. ואני היום מתנחמת באותה פינה שאני מצאתי... ביום לילי שהראות בו טובה, אם נתבונן על חיפה נראה את האורות פרוסים ואת האוניות עוגנות ומאורות וכך אני מסתירה את הזוהמה והצויליזציה - ואין יפה ממראה עיניים. אז תמוז שלא תאבדו את הקסם הבתולי אתך בתפילה האחת - לי28

לי28

New member
סליחה

מקווה שתבין מס` שגיאות - נרשם תחת לחץ של זמן.

אורית 36

New member
לכם...

לכם שכל כך אוהבת... זכות גדולה זו למצוא אהבה כזו... להרגיש אותה.. ולקבל אותה. באהבה ממני אורית.

למעלה