"את רוקדת על הפנים"

חני ב

New member
"את רוקדת על הפנים"

ככה המורה אמרה לילדה מול כל ילדי הכתה. הילדה חזרה הביתה בוכיה. מתברר שהיא בקריזה לקראת מסיבת סוף שנה וכל הזמן מטיפה לילדים שהם אינם רוקדים כמו שצריך. עכשיו כמובן היא לא רוצה לרקוד את הריקוד הזה אבל המורה מכריחה אותה. מה עושים? כותבים למורה מכתב? (מקרה של בת של חברה שלי).

אור2221

New member
מכתב?

על דברים כאלה לא כותבים מכתב, אלא קובעים פגישה עם המורה ועם המנהלת. אם הילדה היא אמינה, אז צריך לטפל בזה בשיא החומרה.

חני ב

New member
היא מאד אמינה

כמה שאני נזהרת כשאני מבקרת את הילדים שלי בכתה לקראת טקסים, יש כאלה שרוקדים באמת על הפנים אבל אני נזהרת לא לאמר מילה מעליבה, וכמובן המורה למחול שמה אותם אחרונים.

למה "כמובן"? אם הם מזלזלים, אז לא לשתף אותם,

אבל אם זה נובע מחוסר כשרון, אז לדעתי סידור הילדים על הבמה צריך להיות אקראי, ללא קשר ליכולת הריקוד שלהם.

אור2221

New member
אני בכלל רגישה לנושא כי

אני חסרת קורדינציה לחלוטין, ושיעורי ספורט (ובמיוחד הריקודים שאנחנו "הבנות" היינו צריכות להכין בחטיבה וביסודי) היו מאמללים אותי. אני לא מסוגלת לעקוב אחרי סדרת תנועות (לכן אני אף פעם לא מחזיקה מעמד בשיעורי אירובי) ולא מסוגלת לעשות אפילו היפוך פשוט - אפילו אמא שלי יכולה לעשות את זה :). אני מפחדת.

1שייכת

New member
גם אני לא מבינה למה צריך להסתיר אותם.

הרי זו לא הופעה של בת דור. זו מסיבת סיום, של ילדים, והחוויה והתהליך וההשתתפות חשובים הרבה יותר מהתוצאה הסופית.

NewH

New member
הרבה יותר מדי מחנכות/מורות למוסיקה/ אלה

שאחראיות על מסיבת הסיום- לא מבינות עובדה בסיסית ופשוטה זו.

NewH

New member
המורה מתאמנת להיות שופטת בכוכב נולד לרקוד?

אין מקום לתגובות כאלה עם ילדים. טלפון למורה, ואם יש צורך (כי התגובה שלה לא הגיונית) גם למנהלת.

ראשט

New member
הייתי ניגשת לדבר עם המורה

אולי אפילו יחד עם הילדה שתסביר שהיא נפגעה. ברור שהמורה תגיד שהיא לא התכוונה ולא הבינו אותה כראוי ועוד ועוד, אבל הילדה לפחות תגיד את מה שיש לה לומר.

אוי אוי אוי - מה זה מופע של להקה מקצועית?

המורה קצת יצאה מפרופורציה לא? מדובר בחוג אני מבינה נכון? לא בלהקה יצוגית של בנות שמתאמנות כל יום לקראת האולימפידיה. נסחפה המורה ודרושה שיחה רצינית איתה כדי להחזיר אותה לקרקע.

גרוע הרבה יותר, אם כך.

המורה הזו הייתה מקבלת ממני התייצבות על הבוקר . מה היא מורה לריקוד שהיא יכולה לחוות דעה על אופן הריקוד של הילדה? ואיפה הרגישות שלה? והחינוך שלה? והיותה יכולה לקבל סוגים שונים של אנשים ושל יכולות שלהם?

דנה5555

New member
דיייייייייייייייייייייייייי....לא נכון !!!!

והמורה....איך היא רוקדת?? סולנית ב-בת שבע.... ת'אמת מאוד מרגיז.... אולי בגלל שהבת שלי רקדנית...אני לא הייתי שותקת.... והילדה...צודקת....גם אני במקומה לא הייתי רוקדת...

חני ב

New member
לא נעים לי לתאר לך כיצד המורה נראית

אני במקרה מכירה אותה.

דנה5555

New member
הייתי מבקשת מהמורה לרקוד סולו...במסיבת הסיום.

ואז..תראו מי רוקד "על הפנים"...

חני ב

New member
אז מה האמא עשתה?

לבקשת הילדה שלא רצתה שהיא תתקשר למורה, היא כתבה לה במחב' קשר. אני מחכה מחר לשמוע עדכון מה המורה כתבה. כיצד הגיבה.

למעלה