את צודקת

פליפ2

New member
את צודקת

אבל היא כול כך אהבה אותו בנאדם שהיה הכי קרוב אליה בבית. שנתן לה חסינות והם כן היו בקשר בהתחלה. גם ראיתי שמה שהיא בקשר עם משפחתו. גם לי יש את ההרגשה שניתוק מגיע מיוזמתה
וזה בטוח קשור לקארין. לגביי הרדיו הכל בסדר גמור ושומעים כמה אלדד אוהב אותה . היא אני לא בטוחה.
אני חושבת שמרטין לא כל כך טעתה לגביה

פליפ2

New member
נכון

נכון אין לה זכות לקבוע לו. אבל הוא זה ששאל את דעתה על קארין והיא רק אמרה לו בכנות. ואם היא לא טועה לגביה את זה נראה בעתיד. יש בה משהו שלא מוצא חן בעיני (בקארין)

l86

New member
היא לא הייתה צריכה להעמיד את קארין להדחה

היא אשכרה העדיפה להעמיד את קארין ולא את אורטל בן דיין. איזו מין חברה היא? להעמיד את האהובה של החבר שלך במקום את האויבת שלו? גם אם את לא אוהבת אותה, קצת סולידריות. זה נבע מקנאה ואגואיזם נטו.

פליפ2

New member
היה לה סיבה

היא ולא רק היא גם אנשים בחוץ ומשפחתו של אלדד עצמו חשבו שקארין מנצלת אותו. ולא באמת אוהבת אותו. היא חשבה שבעצם היא עוזרת לו מצילה אותו משהי שרוכבת על גבו. אורטל בן דיין לפחות לא אהבה אותו אבל לפחות הייתה גלויה
&nbsp

l86

New member
אבל זה לא משנה מה היא חושבת

כי אלה החיים שלו וגם אם קארין הייתה רוכבת על גבו הוא היה צריך לגלות את זה לבד. ברגע שהיא יצאה החוצה היא הייתה צריכה להבין, כמו שהמשפחה שלו הבינה, כמה שהיא טעתה לגבי קארין ולא לצעוק עליה ב"חוזרים הביתה" שהיא לא אוהבת אותה ומעולם לא אהבה אותה. מה קארין עשתה לה בדיוק שמגיע לה היחס הזה? היא לא חשבה שהיא עוזרת לו, הפריע לה שאלדד כל הזמן עם קארין. קנאה ואגואיזם נטו, אפס התחשבות בזולת,אפס סולידריות חברית.

lol171

New member
מרטין טעתה בגדול!!! מצטערת אבל לדעתי מרטין אישה רעה

קנאית רכושנית סכסכנית והמשפחה והמעריצים של אלדד חלקם לפחות לא ראו את זה
רק בגלל כל ההגנה המוגזמת שלה על אלדד
קארין מאוהבת באלדד וממש אמיתית ורק עיוור לא יראה את זה
אני שמחה שאלדד לא בקשר עם מרטין ומקווה שכך זהה ימשיך

lol171

New member
מרטין הייתה עוברת בין כל דיירי הבית ומכפישה את קארין

רק בגלל הקנאה שלה אותו דבר קרה שטלדד התחבר עם דנית ועם טל
בהתחלה הוא שאל אותה אבל אחר כך היא לא הפסיקה להכפיש את קארין
בפניי אלדד ולי אישית היה ממש קשה לראות את זה.

כל האוהדים שלו שחשבו שהקשר עם מרטין בריא

לא באמת אהבו אותו, אלא את מרטין, כי מתברר שברגע שהוא בחר באופציה של קארין ולא של מרטין הם נעלמו מדף התומכים ומהתמיכה בו בכלל, היו כאלה שאפילו הכפישו אותו .. הקשר עם מרטין היה קשר חולני, ואפילו אסי עזר ניסה לתת לו רמז, אני חושבת שאלדד בחור מאוד חכם ובכלל לא תמים והוא ידע והרגיש שיש כאן מעבר ל״ לאהבת אם״ אבל היה לו נוח שישנה מישהי שמגוננת עליו, ואני די מבינה אותו, הוא לא הרגיש בתחושות שלו שהיא אוהבת אותו ללא תנאים ולכן שיחק את המשחק איתה, כמעט אף פעם לא הזכיר את קארין בנכוחתה כי רצה לרצות אותה, את מה שהרגיש וחשב על קארין במשך חודשיים וחצי שפך בפני האח הגדול שהעדיף מסיבותיו לא לשדר לנו... מרטין אישה קשה ורעה, אם הייתה לה אהבת אם אליו היא לא הייתה מנתקת את הקשר, פשוט קשה לה לראות מהצד כמה אהבה יש בינהם.

למעלה