את עצתכם בבקשה...

sis1234

New member
את עצתכם בבקשה...

אני יוצא עם חברה שלי 6 שנים יש לנו זוגיות קצת מוזרה לדעתי אנחנו נפגשים פעם או פעמיים בחודש כי שנינו עובדים ולומדים וגרים רחוק אחד מהשני נסיעה של שעה לכל כיון.הבעיה זה שהיא עם כל זה אף פעם לא יוזמת פגישה היא מסכימה כשאני יוזם פגישה לרוב מסימה אבל אחרי ויכוח לא קטן...חייב לציין שיש גם תקופות טובות!. לי זה מפריע אבל אני אוהב אותה היא גם אומרת שהיא אוהבת אותי אבל משום מה לי נראה לי מוזר כל ההתהגות שלה ...למרות שקבענו מועד לחתונה . היא נורא קטנונית קרהו סגורה . אפילו טלפון אולי היא מתקשרת פעמיים בשבוע .. הבקשה שלי היא כזו לא להגיד לי להפרד אלא עצות איך לגרום לה "להתעורר מהתרדמת שהיא נמצאת בו"

איציק911

New member
נפגשים פעם או פעמיים בחודש ורוצים להתחתן?

זה נראה לך נורמלי?וגם בזמן שאתם בקושי מתראים אתם עוד מתווכחים? מה יהיה שתהיו כל יום יחד? קטנונית קרה וסגורה?תשאל את עצמך אם אלו תכונות שאתה מסוגל לחיות עם בת זוג כזאת. תנסה להסביר לה את מה שכתבת כאן ואם לא תמצא הבנה ממנה אז תסיק את המסקנות. באותה מהירות שרצים בטיפשות להתחתן גם מתגרשים ובד"כ זה קורה לזוגות האלו שמתחתנים בלי היגיון אז בלי היגיון גם מתרגשים ובד"כ גירושים בלי היגיון עם אכזריים ומלוכלכים . ומה אתה מנסה להילחם על קשר שלא קיים? היא הבחורה היחידה בעולם? יש לך ילדים ממנה?

misty10

New member
סתם שאלה שעלתה לי בראש...

איך אתה אוהב אותה??? אתה בכלל לא מכיר אותה!!! ולא נראה שהיא מעוניינת בקשר הזה...?!?!?!? איך קבעת חתונה??? על סמך מה??? אתה רוצה לגרום לה להתעורר מהתרדמת שלה??? תתעורר מהתרדמת שלך!!!! 6 שנים??? הלו!!!!

Master Stav

New member
האלו זה טלפון ?

לא ...זה השפורפרת במיקלחת ואם לא תתעורר יהיו לך מים קרים באוזן .... ניפגשים פעמים בחודש/ לאחר ויכוח מתוך יוזמה שלך ... אחינו ...אתה כנראה לא רע במיטה ומשמש אותה פעמים בחודש אם בא לה היא לא מדברת איתך בטלפון היא קרה ומסוגרת מה אתה בדיוק אוהב ? ניראה לי מלכת סאדו תתאים לך יותר ....גם כלכלית

אייבורי

New member
דבר אליה

סרט נהדר של פדרו אלדומובר, בסרט מתקיימת אהבה ענקית שלבניגונו לאליסיה [רק שאליסיה נמצאת בקומה כבר 4 שנים] הוא אפילו מקיים איתה יחסי אישות [מאהבה] דווקא בסרט היא יוצאת מהתרדמת עקב הלידה [התינוק מת בלידה] אכן אהבה היא חד-צדדית, הרי לא נאמר פה דבר שישנה את דעתך בנוגע לאהבה שלך אליה. השאלה הנשאלת, איזה תינוק מת היא צריכה ללדת בכדי לצאת מהתרדמת.

seeyou

New member
איך לגרום לה "להתעורר מהתרדמת שהיא נמצאת בו?

אחרי 6 שנים אתה עדיין לא מבין? יוסי נ.ב ייתכן שהסידור ,כפי שאתה כותב מתאים לה יותר ממה שצפוי לה

מלודי6

New member
לפני שאני מגיבה למה שתכתבת

משהו לא מסתדר לי. אתה כותב בלשון זכר, אבל בפירוט של הכרטיס המין הוא נקבה, וגם השם כאילו נגזר מהקיצור של sister. האם אתה כותב בשם עצמך, או שאת כאחות כותבת בשם אחיך? עכשיו, בלי שום קשר למה שכתבתי קודם, בהנחה שאתה כותב ולא אחרת. לאחר שש שנים של זוגיות תקועה על זוגיות התחלתית, לא הייתי נכנסת לנישואים. התקדמות לנישואים לא משפרת מצב קיים רק בגלל סטאטוס שונה, אלא יכולה רק לגרוע, יהיו לך ציפיות גבוהות יותר עקב הסטאטוס השונה. המצב שלכם בזוגיות הוא לא טבעי, וככל שהשנים עוברות והזוגיות לא עולה ומתקדמת מעצמה, אין למה לקדם אותה בכוח לנישואים. הזוגיות שלך נראת לך מוזרה, ההתנהגות שלה נראת לך מוזרה,היא באמת מוזרה, אבל אתה עדיין נמצא שם, ואתה עוד מבקש לעצה "לגרום לה "להתעורר מהתרדמת שהיא נמצאת בו" ". מי שצריך להתעורר מהתרדמת זה אתה. זוהי זוגיות שעלולה להוביל לגירושין במידה ותנשאו. מה שאתה צריך לבקש זה איך למצוא את הדרך הנכונה לזוגיות בריאה וטובה איתה או עם אישה אחרת, ולא איך לגרום לה להתעורר. אי אפשר לעורר מה שרדום שנים, זה לא דוב חום, שאמור להקיץ משנתו לאחר שנת החורף. הטבעיות ברצון להיות ביחד, ליזום, לדבר, לשתף, אמור להגיע משני הצדדים, ולא מאחד מהם. אחרת קיימת ציפייה ואכזבה. אם במהלך 6 שנים זה לא הפריע לה, כנראה שהריחוק מתאים לה, והוא יהיה ימשיך להתקיים בשנים הבאות, אם לא בדרכים אלו, אז בדרכים אחרות. כל טוב וחשיבה נכונה, מלודי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה בתרדמת, לא היא ../images/Emo1.gif

מכיר את האימרה: אם כולם אומרים לך שאתה שיכור, כנראה שאתה שיכור? כל מי שקרא את הפוסט שלך עד עכשיו חשב שאתה שיכור. בהנחה שהשאלה לא מומצאת או מפוברקת, התשובה שלי היא זו: תתעורר! אתה ישן, ובחלומך נדמה לך שהיא ישנה... מריוס

אין לכם שום זוגיות. אתה עובד על עצמך.

להיפגש פעמיים בחודש במשך 6 שנים זו לא זוגיות. אתם , מכסימום, ידידים. ובמצב הזה אתה רוצה להתחתן ?

למעלה