את עושה מעצמך צחוק!

plug on the net

New member
את עושה מעצמך צחוק!

פותחת פורום חדש לכל פיפס בשביל להשיג פורטלים אחרים בתחרות על מס´ הפורומים. לפעמים את פותחת כמה פורומים לכל נושא ("נוער" ו"אקטואליה לנוער"/ "סרטים" ו"סרטים מצוירים") וזה רק מביא לכך שיש פחות הודעות בפורום הישן לטובת הפורום החדש, על אף ששני הפורומים פונים אל אותו קהל בדיוק וכל הודעה בפורום הישן מתאימה לפורום החדש ולהפך. זה עבר מזמן את גבול הטעם הטוב וזה ממש מצחיק להכנס ולראות "פורום גורדי שחקים" ודומיו, מה גם שבמקום לטפל בפורומים הקיימים והמוזנחים - את פותחת פורומים חדשים שממצים את הנושא כעבור מספר ימים - אך הפורום עצמו נותר קיים. אני מתאר לעצמי את התמונה; את יושבת במשרד שלך ותוהה "מה אני אעשה היום בשביל להצדיק את המשכורת שלי...?" ואז לפתע הרעיון הגאוני עולה בראשך "אה! נפתח עוד פורום חדש!".

Yaniv-DC

New member
מאיפה, על מה ולמה המרירות?

כן, יש פורומים כלליים ויש פרטניים. נוער שרוצה לדבר על אקטואליה, לא ירצה לדבר על דברים אחרים שנוער מדבר עליהם. אנשים שבא להם לדבר רק על סרטים מצויירים, לא ירצו לדבר על דרמות או קומדיות. לכן יש התמקדות בנושא מסויים. גולשים שרואים, לדוגמא פורום על הסדרה "חברים" שלא היו נכנסים קודם לפורום טלוויזיה, מוצאים שם מקום להגיד את אשר על ליבם... פורומים שלא מצליחים גם נסגרים (תעבור פה קצת בהיסטוריה ותראה כמה הודעות על "לאן נעלם פורום בנושא...") יש גם פורומים שאכן מיועדים לאוכלוסיה קטנה ומצומצמת ולא כדי למשוך את ההמון הרב... גם מנהלי פורומים לפעמים מרימים גבה על פתיחת פורום כזה או אחר, אבל... זה בדיוק מה שיפה בתפוז ובאינטרנט בכלל - לכל אחד יש את הזכות לבחור למה נכנסים ולמה לא. בעצם הביקורת שלך אתה פוסל לכאורה את משתתפי הפורומים ה"קטנים". והיחיד שעשה מעצמו צחוק בהודעה הזו ידידי, זה אתה. תחייך... זה עוזר. יניב.

plug on the net

New member
גם אני הייתי מגיב כמוך

אם הייתי מנהל פורום כגון "פורום ארוויזיון" שבא ע"ח פורום מוזיקה. הקטע זה שהפורומים שנפתחים לא פונים לקבוצה שהפורומים לא פנו בעבר, כי אם לאותה קבוצה של הפורומים הקימים וזה רק מזיק לפורומים הישנים. מה גם שהפורומים החדשים בדרך כלל בעלי נושא שלא מדבר להרבה אנשים (אחרת היו נפתחים כבר מזמן) ואין הרבה מה להגיד עליו כך שהוא ממצא את עצמו די מהר אחרי שהמשתתפים סיימו להגיד בימים הראשונים לקיומו את הנושאים שהטרידו אותם בעבר בקשר לפורום. אני בטוח שהפורומים שנסגרו - נסגרו ביוזמת מנהלים שמאסו בניהול פורום שלא זז ולא נסגרו ע"י ההנהלה הנואשת לעוד פורום לאוסף. הזכרת פורומים לסדרות טלוויזיה ספציפיים? כדאי שתבקר בהם לעיתים תכופות יותר ותראה אם יש טעם להחזיקם.

Yaniv-DC

New member
תתפלא.

תסתכל על רשימות חברי פורומים פרטניים ותראה שיש שם כאלה שלא מופיעים ב"כללי" כביכול. לגבי אירוויזיון - הממ... פורום זה אינו על חשבון מוזיקה, חובבי האירוויזיון לא מעניינים אותם מוזיקה שחורה או לדון במתי ברי סחרוף מוציא דיסק. וגם, חובבי האירוויון יודעים שהמוזיקה היא יחסית משנית בו, ואם תקרא את ההיסטוריה של פורום מוזיקה תראה שלא ממש דנו בו בנושא האירוויזיון. תקביל את זה לספין אופס של דמויות שגדלו והתפתחו עד שקיבלו סדרה משלהם. ואתה יודע מה... זו בכלל לא הנקודה ולא ממש מעניין אותי אם אתה מסכים או לא. רמת ההשתלחות שלך היא הנושא כאן, וכמובן שאינה במקומה. כמו שאמרתי קודם - זכותך לבחור מה אתה קורא ומה לא.

google1

New member
מה זה בדיוק ענינך?

אתה לא ישן בלילה בגלל מספר הפורומים?

הנהלת הפורומים והנהלת תפוז

שומרות לעצמן את הזכות להחליט אילו פורומים לפתוח ואילו פורומים לא לפתוח. אנו מניחים כי האינטרנט פתוח לכולם, גם לאלה המעוניינים לדבר על גורדי שחקים. נשמח לקבל הערות לגבי פורומים מוזנחים שנעלמו מעינינו, על מנת שיקבלו את הטיפול הנאות. תודה על ההערה.

למעלה