את עוגת הענן אם אין סיר בישול איטי

את עוגת הענן אם אין סיר בישול איטי

אפשר בתבנית בתנור איך לאפות באיזה חום אם זה אפשרי בכלל? תודה רבה
 

effyba

New member
כן. יש בהוראות של זושי. בתנור רגיל

בחום מאוד נמוך. תקראי בעיון את המתכון
 

silvey

New member
בתנור רגיל צריך לשים את התבנית ב...

"בן מארי"? מתה כבר לאפות אותה. יש המון גבינות מהחג...
 

זושי1

New member
כן סילבי, תניחי אותה בתבנית עם מים

והחום של התנור צ"ל נמוך יותר מהחום הרגיל של אפיית העוגות, זו עוגה שהצבע שלה אמור להיות "אשכנזי" חיוורת, ולכן רק לגבש לה את הביצים והגבינה ומעט לייבש אותה, כ שעה או פחות לפי המרקם , תקפיצי את האצבע על העוגה ולפי המרקם הקפיצי -קשיח , תחליטי מתי היא מוכנה, גם אחרי שתכיני אותה 6 פעמים...כי היא ממכרת תוכלי לקבוע בלי אצבע...לפי העין...
 

effyba

New member
כדאי כדאי, והעוגה מתייצבת ממש ממש

בתוך המקרר. היא נפרסת נהדר...
 

בת יענה

New member
לגבי עוגת הגבינה

אמרת שצריך לעשות אותה בחום כמו של "מרנגים" וזה אומר בחום של בערך 110-120 מעלות עד כאן אני צודקת? ואם כן השאלה שלי היא בכל זאת אם זה בחום הזה כמה זמן לדעתך אני צריכה לאפות את העוגה בתנור? שאלות אלו נובעות כמובן מכך שאין לי סיר לבישול איטי ו
על תשובותייך ועזרתך
 

effyba

New member
אמנם לא זושי אך מאחר והכנתי את

העוגה, היא צריכה לשהות באפייה כמה שיותר, אפילו כמה שעות, לא קורה לה כלום. כמבון לראות שהיא לא תשחים,שזו תהיה ההוכחה שהחום גבוה מידי. זה למעשה סוג של אידוי. ושוב..שווה מאוד.
 

בת יענה

New member
סליחה על

ההטרדה...אבל לא הבנתי אותך אפי...למה כוונתך כמה שיותר?? אני צריכה לשים את העוגה באפיה 3, 4 שעות??? ואיך אני יודעת שהיא עשויה? לבדוק עם קיסם שלא נדבק והמון תודה על ההתייחסות והעזרה
 

זושי1

New member
נגיעה קלה באצבע

העוגה מתחילה להיות מוכנה כשהנגיעה באצבע נותנת מגע יותר קפיצי ופחות ענני, את תראי בעצמך...למה הכוונה.
 

limim

New member
היא מזכירה את עוגת "שלמה המלך"?

כי אם כן, היא באמת ממכרת...
 
למעלה