את משתתקת

nani nani

New member
את משתתקת

את משתתקת את מתרחקת פנייך לא כתמול שלשום את מתעלמת ונעלמת פתאום יוצאת אוויר לנשום את לא נרגעת כבר לא נוגעת בדרך שנגעת תמיד כבר לא מתאים לך ולא נעים לך עוד לדבר על העתיד וזה וזה וזה וזה וזה כואב לי וזה כואב לי בי מתעללת לא מצלצלת רק עוד פגיעה על גב עלבון שובי לחדר כל תנאי הוא בסדר אני כבר לא עושה חשבון אין לי כבר כח לצאת ולשמוח סגור בתוך המעגל לא לא יודע בך שוב פוגע כדי להחזיר את הגלגל וזה וזה וזה וזה וזה כואב לי וזה כואב לי שוב מנסה את המילים שחוללו מזמן פלאים מנסה את התנועות שעשו לי פעם נפלאות ולא עוזר לי ולא עוזר לי בי מתעללת...

sjarjar

New member
את גרה

ברחוב הקדושים בבית מז(זזזז)דקר מאד בנוי מאבן וקרשים עם מדרגות לוליניות קטן הבית אך מקסים בכל פינה ובכל מפלס את גרה ברחוב הקדושים אני רק באתי כדי לתקן ת'גז

nani nani

New member
אם זו אהבה

אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת, אהבה רעה כל יום, כל שעה. מעגל קסמים סוגר עלי אין מוצא לא יודעת אם אני רוצה או לא רוצה לא מוצאת בי כוח לוותר ולעזוב אותך אין לי מנוחה. למה כשאתה אוהב אתה כמו אויב בדמי אתה סובב ואת עורקיי שורף אהבה נואשת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום תקווה. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום ברירה.

למעלה