את מי שזה מעניין..

Sandro

New member
את מי שזה מעניין..

שלום לכולם! בעקבות כמה דברים שקראו לי, החלטתי לא להשתתף בפורום המירקרים יותר. אני מצטער בפני אלה שכן קראו את המאמרים שלי, שכן התייחסו ברצינות להודעות שלי, שכן אהבו את החידות שלי.. (אם יש כאלה) בנימה זאת אגיד שלום, מאוד היה לי כיף איתכם, אולי נתראה במקום אחר..תרגישו טוף

Sandro

New member
אני אענה על השאלה הזאת..

יש כמה סיבות: בתור פורום למתחילים, זה באמת פורום מצויין, הרבה מתחילים יוכלו ללמוד מהפורום הזה.. אני אישית הגעתי למצב שהפורום כבר לא יוכל לעזור לי.. עובדה ששאלתי כמה שאלות על dlls, ובעיות נוספות אחרות שאנשים לא ידעו לענות לי.. אבל הבעייה העיקרית היא התגובות בפורום הזה.. כל מיני דברים.. אני נותן שאלה/חידה ומישהו כותב שאלה כתגובה ללא שום קשר לשאלה שלי, אנשים שואלים שאלות שבכלל לא קשורות למירק ולא טורחים למחוק אותם, השאלות של האנשים בד"כ לא מפורטות ולא מובנות ולרוב עם אינטרס ליימרי.. אני כותב מאמר, אם הוא יהיה טוב אחד לא יגיב עליו או יקרא אותו, אם הוא יהיה עם טעות אחת קטנה איזה מישהו מפגר יתפס על הטעות ויעשה מן שירשור מפגר כדי לדבר על טעות אחת קטנה כאשר כל שאר המאמר היה מושלם.. דברים כאלה קיימים בכל פורום.. אך לא ברמה כזאת, אני לא בנוי להתמודד עם זה, אז לטובת כולם אם לא אעזוב את הסקריפטינג והמירק, אלך לפורום מתקדם יותר.

פIלי

New member
אכן רמזים דקים

אם לא טוב לך פה, אני יכול להגיד לך רק שיהיה לך כיף בפורום המתקדם שלך.

havlaz

New member
../images/Emo31.gif אתה לא היחיד

במשך שנותי (כבר למעלה מ6 שנים) בפורמים, שמתי לב לכמה טיפוסים וסוגי התנהגות (אולי אני יעשה מחקר) אני מגדיר את המקרים האלה כמקרה התרצן הקרצייתי.. זה קרה לי בפורום השני שאני מנהל לפני שבועיים משתמש כתב הודעה, על משהו, 2 הגיבו לו בעצבנות כזאת וזלזול, שאר המשתתפים לא. אז הוא החליט בגלל ה2 לעזוב. התרצן הקרצייתי מחליט לעשות רעש על דברים, בגלל נקודה פה ונקודה שם, בתוך מכלול של דברים אם יש 1000 איש (עכשיו אני נזכר שזה גם קרה בשרת שלי), ואיש אחד עצבן אותו אז הוא יעזוב, ויאשים את אותו אחד, לגרום ל"רחמים", ול"כעס" על אותו אחד. וזה הסיבה לקרצייה, והוא משתמש בדברים האלה כדי לתרץ
ועכשיו ליותר רציני, אתה מביא חידה, זה לא פורום חידות, החידות נורא חמודות, אבל המשתמשים פה באים לנושא העזרה, לא לחידות, מי שרוצה פותר מדי פעם אותם, אבל זה לא מטרת הפורום שלא תבין לא נכון, אתה קיבלת ממני תמיכה, ואף פתרתי אותם, לא אומר שאסור לך. אבל זה שלך במקרה יש הרבה זמן פנוי, לא אומר שלי למשל יש זמן לשבת על כל החידות ולפתור אותם, ואני מאמין שגם לאחרים, יש להבין זאת. כך זה התנהלות של פורום, לא לכל הודעה מגיבים, תתפלא, אבל יש פה הרבה משתמשים שקוראים את הדיונים, אבל באמת כותבים הודעה בפעם בשנה. גם אני משתתף בההרבה פורמים, קורא אותם, אבל לא תמיד מגיב, לרוב זה מאי זמן, אך גם צורך ללמוד. משתמש למשל שמתחיל במירק, לא יכול להגיב ל"כל הכבוד", או "מאמר גרוע", בלי להבין בנושא, כי עוד אחרי זה יצחקו עליו ויגידו איזה מפגר, אומר "מסכים" עם מאמר שכולו טעויות. כך זה פורמים, ואני לא יודע אם אתה חדש בזה, אבל כך זה התנהלות פורמים. אני לא יודע לאן אתה הולך, וזה חבל, אבל בהצלחה בפורום האחר, באמת. תמשיך לבוא לבקר.

פIלי

New member
צודק בהחלט

אגב, מה הפורום השני שאתה מנהל? (אני אוהב פורומים של מירק!) אגב 2, למה לעזזל הורידו את הפורום מההומפיג´ של תפוז? זה נורא מעצבן, עכשיו אני צריך ללחוץ על ´פורומים´, לרדת על למטה, וללחוץ על ´מירק ו IRC´, במקום פשוט ללחוץ בעמוד הראשי על ´מירק ו IRC´. זה משגע אותי!

havlaz

New member
אני מנהל את פורום אילת

שזה בערך פה בעמוד הראשי תלחץ על "פורמים מועדפים", איפה שיש לך את רשימת הפורמים..

למעלה