../images/Emo31.gif אתה לא היחיד
במשך שנותי (כבר למעלה מ6 שנים) בפורמים, שמתי לב לכמה טיפוסים וסוגי התנהגות (אולי אני יעשה מחקר) אני מגדיר את המקרים האלה כמקרה התרצן הקרצייתי.. זה קרה לי בפורום השני שאני מנהל לפני שבועיים משתמש כתב הודעה, על משהו, 2 הגיבו לו בעצבנות כזאת וזלזול, שאר המשתתפים לא. אז הוא החליט בגלל ה2 לעזוב. התרצן הקרצייתי מחליט לעשות רעש על דברים, בגלל נקודה פה ונקודה שם, בתוך מכלול של דברים אם יש 1000 איש (עכשיו אני נזכר שזה גם קרה בשרת שלי), ואיש אחד עצבן אותו אז הוא יעזוב, ויאשים את אותו אחד, לגרום ל"רחמים", ול"כעס" על אותו אחד. וזה הסיבה לקרצייה, והוא משתמש בדברים האלה כדי לתרץ
ועכשיו ליותר רציני, אתה מביא חידה, זה לא פורום חידות, החידות נורא חמודות, אבל המשתמשים פה באים לנושא העזרה, לא לחידות, מי שרוצה פותר מדי פעם אותם, אבל זה לא מטרת הפורום שלא תבין לא נכון, אתה קיבלת ממני תמיכה, ואף פתרתי אותם, לא אומר שאסור לך. אבל זה שלך במקרה יש הרבה זמן פנוי, לא אומר שלי למשל יש זמן לשבת על כל החידות ולפתור אותם, ואני מאמין שגם לאחרים, יש להבין זאת. כך זה התנהלות של פורום, לא לכל הודעה מגיבים, תתפלא, אבל יש פה הרבה משתמשים שקוראים את הדיונים, אבל באמת כותבים הודעה בפעם בשנה. גם אני משתתף בההרבה פורמים, קורא אותם, אבל לא תמיד מגיב, לרוב זה מאי זמן, אך גם צורך ללמוד. משתמש למשל שמתחיל במירק, לא יכול להגיב ל"כל הכבוד", או "מאמר גרוע", בלי להבין בנושא, כי עוד אחרי זה יצחקו עליו ויגידו איזה מפגר, אומר "מסכים" עם מאמר שכולו טעויות. כך זה פורמים, ואני לא יודע אם אתה חדש בזה, אבל כך זה התנהלות פורמים. אני לא יודע לאן אתה הולך, וזה חבל, אבל בהצלחה בפורום האחר, באמת. תמשיך לבוא לבקר.