את מי מהסידרה הייתם מזמינים לדייט?

את מי מהסידרה הייתם מזמינים לדייט?

ולאיזה מיסעדה הייתם לוקחים אותו? אני כמובן את מקוי הבלתי נילאה. שלכם חנה גונן

elcool

New member
טוב, מפני שאני בן,

האפשרויות שלי כבר מוגבלות..אז אני אבחר בקלייר. גם יופי מבחוץ, אבל יופי יופי מבפנים!

Yanchu

New member
אני חושב שהייתי הולך

על מסעדה איטלקית. מה זה חשוב את מי, העיקר האוכל

Nimst

New member
לוגאן

כריס נות'. לאן? לא יודעת, תמיד רואים אותו ואת לני אוכלים נקניקיה ברחוב, אבל משום מה זה לא מצטייר כדייט רומנטי במיוחד.

tomersde

New member
אני אומר קבוט

הבלונדית (למרות שזה חימצוון) עם עיניים כחולות של חוק וסדר.

tomersde

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש

אתם חושבים שיש מקום לספין אוף נוסף אבל על מערכת המשפט הצבאית למרות שיש כבר שתי סדרות בנושא (JAG ו- NCIS שלא משודרת בארץ) שלא בדיוק כמו חוק וסדר. ואם כן אתם חושבים שזה שם מתאים Law & Order: USMJ USMJ=UNIATED STATES MILITARY CODE OF JUSTICE אן פשוט Law & Order: Military Justice

Nimst

New member
זה רעיון..

עובדה ש"חוק וסדר" (וגם סדרות הבת) הצליחו לשרוד ולהצליח למרות שצצו המוני סדרות משטרה ובתי משפט. ואפילו סדרות טובות, לא סתם. מצד שני, אני חושבת שהפעם יש סדרה שבאמת תקביל יותר מדי - ג'אג. יש שם גם חקירה, וגם משפט. הסדרה פחות או יותר איכותית, ונראה שהיא די נאמנה למציאות. פשוט אין חלל ש"חוק וסדר" יכולה למלא.. סדרות הבת שכן נוצרות חוקרות, בכל זאת, תחומים שעדיין לא ממש נחקרו. כלומר, פשעי מין, או פשעים נורא מתוחכמים. ובסדרת הבת החדשה - נקודת המבט של המושבעים. הרי סדרה על זה עוד לא הייתה לנו.. אני לא חושבת שזה הכיוון של דיק וולף..

tomersde

New member
ג'אג ממש לא נאמנה למציאות

מתי ראית בפעם האחרונה עורכי דין באפגניסטן נלחמים באל קעידה או חוברים לצבא הרוסי כדי לעצור התנקשות של נשיא רוסיה או שבמקרה יודעים להטיס F-14. ועוד משהו לא קשור ה-DA החדש זה שרק בעונות שלא שודרו בארץ ממש גרוע הוא גורם לנורה להראות טוב (וזה יחסית שהיא ממש לא משתווה לשיף).

Nimst

New member
אני לא מבינה גדולה

במשפט צבאי, אז אולי אתה צודק.. אין לי מושג. וכן, השופט המחוזי הזה לא משהו. אבל בוא נודה בזה - קשה להכנס לנעליים של שיף.

למעלה