את מי לבחור

גלתפוז

New member
את מי לבחור

את מי לבחור? את מי שיכל לשאת את כל המדינה. את מי שיכל לעשות שלום. את מי שיכל לשקם את הכלכלה. לבחור! מנהיגות יציבה וסמכותית בעינינו ובעיני העולם. מנהיגות שתעשה שלום. מנהיגות שתעסוק בכל שטחי חיינו. לא לבחור! מפלגות עדתיות – הן מפלגות אותנו. מפלגות דתיות – הן משניאות את הדת. מפלגות שהן "נגד" – הן מקלות בגלגלי העם. מפלגות חד פעמיות – כלפידים, הן כבות. והעיקר התעלמו מהסקרים קחו אחריות - החליטו בעצמכם. ולכו לבחור – אל תסמכו על אחרים. היו ברוכים. גל

בוחרים רק במרצ

המפלגה היחידה שיש לה אומץ לנצח את הטרור בנחישות. לאפשר לחיילי צהל להילחם בטרור בצרה יעילה. לסייע לאחינו הפלסטינאים הנאנקים תחת עול הכיבוש. חייבים מרצ בשבילנו ובשביל אחינו בשטחים הכבושים. מצביעים מרצ כי בגבולת 67 לא היו מלחמות

Deathatred

New member
האחים שלי לא רוצחים

אזרחים במכוון ולא שוחטים ילדים אל מול עיניה של אימם. הם גם לא מנסים לפוצץ חמור על אזרחים ולא תולים אנשים על עמודי חשמל בשביל ההנאה הפרוורטית שלהם מדם אדם.

blackcat2

New member
כדאי להיות שותפים למאבק משותף ../images/Emo127.gif

לא חייבים להיות אחים. כדאי להיות שותפים למאבק משותף למען סיום הכיבוש והשכנת שלום.

Deathatred

New member
שיפסיקו לרצוח קודם

אני לא מתכוון להילחם עבור אלה המנסים להכחיד אותי ואת עמי.

Sern

New member
תתפלא

אולי לא בדרכים האלה בדיוק (למרות ששמענו כבר על דברים מהרשימה שלך), אבל הם עושים דברים איומים לא פחות, ואף יותר, רק להנעתם האישית. או אולי חיילי צכ"ל (צבא הכיבוש לישראל) הם לא אחיך? ארם.

יפו לא כבושה , היכן שהאוניברסיטה

נמצאת בתלאביב זה לא שטח כבוש? השטח בין השקם לכביש חיפה [סומייל] איננו שטח כבוש? נתנחם שגם ארה"ב וכל היבשת הנה שטח כבוש והנה מדינות רבות יש שם

Sern

New member
מסתבר שאני כן ראוי לתגובה,

חבל שתגובה עניינית אתה לא מצליח למצוא. תמשיך לגדף ולקלל, אתה טוב בזה.

בוב7

New member
מר"צ

מפלגת הקשקשנים.מדברים מדברים ומסתפקים במילים. מר"צ ללא תמיכה בסרבנות אינה אלא קישקוש חסר משמעות.

iceviper

New member
אז אל תצביע מרצ.

סרבני הכיבוש הם המצפון של החברה וכל הקשקוש הקיצוני הזה-לא בבית ספרנו.

יאללה יא סרבן הצפת את כל הפורום

טוב הבננו, אתה סרבן ואתה נורא מתלהב מהעניין. עכשיו אתה מתחיל לעבור את הגבול בין קצת מציק למעיק מאד.

iceviper

New member
יש פה מישהו...

שאני כמעט בטוח שהוא מתחזה...

למעלה