אז את מי הם רצו לשחק.......
קת'רין קלי לאנג - ברוק: אני לא מסוגלת אפילו לחשוב על זה. אני אוהבת את הדמות שלי, אין עוד אף דמות שהייתי רוצה לשחק. אולי
סטפני, רק כי היא קשורה לכל דבר - למרות שגם ברוק קשורה להכל, בעצם - ואומרת לכולם מה לעשות. היא משחקת את המטריארכית, אבל אני קוראת לה בריונית - כי זה מה שהיא עבור ברוק.
אין הפתעות כאן. כמעט כולכם ניחשתם שברוק תרצה לשחק את סטפני. אחרי שהשתיים משחקות מהפרק הראשון של הסדרה - לא היה לי שמץ של ספק שהדמות היחידה שקתרין עשויה לרצות לשחק היא הדמות היחידה היותר משמעותית ממנה בסדרה - סטפני פורסטר.
וינזור הרמון - ת'ורן: אולי
סטפני. אני אוהב את הכוח שיש לה. זה היה יכול להיות נהדר לשחק מטריארכית או פטריארך.
אמנם כולנו חשבנו שת'ורן היה מעדיף לשחק את רידג' - אבל כמה טעינו. מסתבר שבעיני וינזור הרמון התפקיד של סטפני הוא הרבה יותר משמעותי. אבל אנחנו לא מאמינים לו. אם תשאלו אותי, הרמון באמת יעדיף לשחק את רידג'. אף אחד הרי לא נהנה לשחק את האח הפחות מעניין. אבל אם תודה בזה על גבי המגזין הנקרא ביותר לאופרות סבון - רק תעשה לעצמך בושות. אז למה הוא בחר בסטפני? אולי כי לבחור בסטפני מראה שאין לו ממש קנאה באף אחד אחר - הרי סטפני זה לא תפקיד שהוא יכול באמת לשחק. ואולי, אבל רק אולי, ובהתחשב בכך שהוא אמר שלשחק מטריארכית או פטריארך יהיה נהדר - שהוא פשוט חושב שהתפקיד של ג'ון מקוק - אריק - הוא לא מעניין במיוחד. מסכים איתו לגבי זה. אריק הוא ללא ספק דמות חסרת אופי ועניין. מה חבל.
ג'וזף מסקולו - מאסימו: את
ברוק! היא שוכבת עם כל מה שזז. זה יכול להיות כיף! אני לא יודע איך אני אראה בחצאיות הקטנות שלה - היא נראית נפלא. אני בטח אראה פחות טוב...
טוב לדעת שלג'וזף מסקולו יש יותר חוש הומור (והערכה לברוק) מלמאסימו... גם כאן לא היה מי שניחש נכון - וזה לא מפליא. שמאסימו יחשוב איך הוא ייראה בחצאיות מיני של ברוק? מי היה מאמין?
ג'ניפר פיניגן - ברידג'ט:
סטפני - היא יכולה להיות מרשעת קשוחה - ומקבלת את כל הסצינות האלה שבהם הא נכנסת בברוק. אני מתה על זה. אף פעם לא הייתה לי סצינה של קטפייט - וזה יכול להיות נהדר! רגע - תיקון. אני רוצה לשחק את
שילה - לחלוטין. היא מטורפת, ומותר לה!
מסתבר שעבור ג'ניפר פיניגן, ברוק לא מהווה תפקיד מעניין במיוחד. הניחושים שלכם היו בעיקר ברוק - ואמבר - אבל הפתיע אותי במיוחד זה שחשב שהיא תרצה לשחק תינוקת בת שנה? עמית - מה חשבת? הופ?
שון קאנן - דיקן: רידג'. כי הוא מרוויח יותר כסף. לא, למעשה אני לא חושב שאני רוצה לשחק אף דמות אחרת. אני באמת מרוצה מדיקן.
סאלי ספקטרה תהיה כיפית. היא דמות מצחיקה עם מלתחה נהדרת ותכשיטים נוצצים. ותשמעו - יהיה לי חזה עצום - ואני בחיים לא אצא מהבית! אם היה לי חזה כל כך גדול, הייתי נשאר בבית בסופי השבוע.
אז שון קאנן ממשיך לשחק את הילד הרע של הסדרה. קודם הוא מספר לכל הקוראים שרון מוס מרוויח משכורת יותר גבוהה ממנו. מה שלא חדש לאף אחד כמובן. ארבעת השחקנים שמשתתפים בסדרה מהיום הראשון שלה - אריק, סטפני, ברוק ורידג' - מרוויחים הרבה יותר מכל האחרים. אחר כך הוא מתחיל להתחרמן ממחשבות של עצמו עם חזה ענק אה-לה-סאלי ספקטרה? מה נסגר? עמית ממשיך להפתיע בניחושים שלו - הפעם לטובה. סחתן! היחיד שחשב על זה!
קימברלין בראון - שילה: שאלו אותי את זה כבר בעבר ואני לא מסוגלת לחשוב על לשחק שום דמות מלבד שילה. למרות שאם הייתי משחקת את
ברוק הייתי יכולה לשכב עם כל החתיכים!
עמית, נכון הסחתן ממקודם? תכפיל אותו! ניחוש שני! אותי לא מפתיע במיוחד שקימברלין בראון היתה רוצה לשחק את ברוק. במיוחד כשקת'רין קלי לאנג היא אחת החברות הטובות של קימברלין מהסט. מה שבטוח - את טיילור אין שום סיכוי שהיא תרצה לשחק. הרי היא הרגה אותה