את מי הם רוצים לשחק?

Guy K

New member
את מי הם רוצים לשחק?

בואו נראה מי יצליח לנחש הכי הרבה: כמה מכוכבי הסדרה נשאלו את מי הם היו הכי רוצים לשחק בסדרה - חוץ מאת הדמויות שלהם כמובן
התשובות, בחלקם, יפתיעו אתכם! בינתים בואו נראה מי יקלע. השחקנים שנשאלו הם: קת'רין קלי לאנג גוז'ף מאסקולו וינזור הרמון ג'ניפר פיניגן שון קאנן ו... קימברלין בראון!

Katherine

New member
לדעתי...

קתרין את סטפני ג'וזף את....אממ זה קשה.. אולי סאלי וינזור את מייסי (לא יודעת למה...) ג'ניפר את אמבר שון את ברוק וקים את סטפני או אריק אני קרובה

Guy K

New member
אני לא מגלה ../images/Emo13.gif... בינתים!

אני רוצה לפחות עוד שלושה מנחשים ואני מעלה את התשובות. התשובות יפתיעו אתכם. חלקן אפילו ממש משונות. (במיוחד של דיקן - נראה לי שהוא היה על סמים כשהוא ענה לשאלה הזו)

SupeRonit

New member
התשובות שלי :

א. קתרין - את סטפני ב. גוז'ף - את ניק ג. וינזור - את רידג' ד. ג'ניפר - את ברוק ה. שון - את אריק הקטן ??? ו. קימברלי - את אריק נכון שלא הייתי קרובה?? זו השאלה הכי הזויה שנשאלתי בחיים...מאיפה אני (ושאר העונים) אמורים לדעת מה עובר בראש העונים (השחקנים) - אבל,נו,בסדר,משחק מוחין,ושבירת ראש-נחמדים !!! וחג חנוכה שמח וטעים לכולם

לינה18

New member
אני עונה לפני שראיתי את התשובות

אני מסכימה עם רונית בקשר לקתרין, וינזור וג'ניפר כי זה פשוט כל-כך הגיוני. השאר-אין לי מושג.

הדס123

New member
טוב, ניסיון:

קת'רין: קרוליין וינזור: רידג' ג'ניפר: ברוק שון: ריק קימברלי: טיילור
הזוי לחלוטין אבל נחמד להיסחף...

ניחוש .......

קתרין - את סטפני גוז'ף (מי זה ?)- אמבר וינזור - את שילה ג'ניפר - את הופ שון - את סאלי קימברלי - את ברוק

לינה18

New member
בקשר לקימברלי-

זה הגיוני שהיא תרצה לשחק את ברוק, או את סטפני.

מצטער על הבורות אבל...

אני לא יודע מי משחק את מי, אני יודע שקת'רין משחקת את ברוק, קימברלין את שילה וג'ניפר את ברידג'יט, ונדמה לי ששון זה דיקן, אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה של השחקנים הנ"ל עם דמויותיהם בסדרה

לסייד הנודד ........

ניראה לי ש .. קתרין - ברוק גוז'ף - מאסימו וינזור - תורן ג'ניפר - בריג'ט שון - דיקן קימברלי - שילה

SupeRonit

New member
גיא-הבטחת !!!!

אחרי שלושה אנשים שתיתן את התשובות. לכן ....אני מקוה לראות אותם פה כשאני נכנסת לפורום,מחר על הבוקר

Guy K

New member
אז את מי הם רצו לשחק.......

קת'רין קלי לאנג - ברוק: אני לא מסוגלת אפילו לחשוב על זה. אני אוהבת את הדמות שלי, אין עוד אף דמות שהייתי רוצה לשחק. אולי סטפני, רק כי היא קשורה לכל דבר - למרות שגם ברוק קשורה להכל, בעצם - ואומרת לכולם מה לעשות. היא משחקת את המטריארכית, אבל אני קוראת לה בריונית - כי זה מה שהיא עבור ברוק.
אין הפתעות כאן. כמעט כולכם ניחשתם שברוק תרצה לשחק את סטפני. אחרי שהשתיים משחקות מהפרק הראשון של הסדרה - לא היה לי שמץ של ספק שהדמות היחידה שקתרין עשויה לרצות לשחק היא הדמות היחידה היותר משמעותית ממנה בסדרה - סטפני פורסטר. וינזור הרמון - ת'ורן: אולי סטפני. אני אוהב את הכוח שיש לה. זה היה יכול להיות נהדר לשחק מטריארכית או פטריארך.
אמנם כולנו חשבנו שת'ורן היה מעדיף לשחק את רידג' - אבל כמה טעינו. מסתבר שבעיני וינזור הרמון התפקיד של סטפני הוא הרבה יותר משמעותי. אבל אנחנו לא מאמינים לו. אם תשאלו אותי, הרמון באמת יעדיף לשחק את רידג'. אף אחד הרי לא נהנה לשחק את האח הפחות מעניין. אבל אם תודה בזה על גבי המגזין הנקרא ביותר לאופרות סבון - רק תעשה לעצמך בושות. אז למה הוא בחר בסטפני? אולי כי לבחור בסטפני מראה שאין לו ממש קנאה באף אחד אחר - הרי סטפני זה לא תפקיד שהוא יכול באמת לשחק. ואולי, אבל רק אולי, ובהתחשב בכך שהוא אמר שלשחק מטריארכית או פטריארך יהיה נהדר - שהוא פשוט חושב שהתפקיד של ג'ון מקוק - אריק - הוא לא מעניין במיוחד. מסכים איתו לגבי זה. אריק הוא ללא ספק דמות חסרת אופי ועניין. מה חבל. ג'וזף מסקולו - מאסימו: את ברוק! היא שוכבת עם כל מה שזז. זה יכול להיות כיף! אני לא יודע איך אני אראה בחצאיות הקטנות שלה - היא נראית נפלא. אני בטח אראה פחות טוב...
טוב לדעת שלג'וזף מסקולו יש יותר חוש הומור (והערכה לברוק) מלמאסימו... גם כאן לא היה מי שניחש נכון - וזה לא מפליא. שמאסימו יחשוב איך הוא ייראה בחצאיות מיני של ברוק? מי היה מאמין? ג'ניפר פיניגן - ברידג'ט: סטפני - היא יכולה להיות מרשעת קשוחה - ומקבלת את כל הסצינות האלה שבהם הא נכנסת בברוק. אני מתה על זה. אף פעם לא הייתה לי סצינה של קטפייט - וזה יכול להיות נהדר! רגע - תיקון. אני רוצה לשחק את שילה - לחלוטין. היא מטורפת, ומותר לה!
מסתבר שעבור ג'ניפר פיניגן, ברוק לא מהווה תפקיד מעניין במיוחד. הניחושים שלכם היו בעיקר ברוק - ואמבר - אבל הפתיע אותי במיוחד זה שחשב שהיא תרצה לשחק תינוקת בת שנה? עמית - מה חשבת? הופ? שון קאנן - דיקן: רידג'. כי הוא מרוויח יותר כסף. לא, למעשה אני לא חושב שאני רוצה לשחק אף דמות אחרת. אני באמת מרוצה מדיקן. סאלי ספקטרה תהיה כיפית. היא דמות מצחיקה עם מלתחה נהדרת ותכשיטים נוצצים. ותשמעו - יהיה לי חזה עצום - ואני בחיים לא אצא מהבית! אם היה לי חזה כל כך גדול, הייתי נשאר בבית בסופי השבוע.
אז שון קאנן ממשיך לשחק את הילד הרע של הסדרה. קודם הוא מספר לכל הקוראים שרון מוס מרוויח משכורת יותר גבוהה ממנו. מה שלא חדש לאף אחד כמובן. ארבעת השחקנים שמשתתפים בסדרה מהיום הראשון שלה - אריק, סטפני, ברוק ורידג' - מרוויחים הרבה יותר מכל האחרים. אחר כך הוא מתחיל להתחרמן ממחשבות של עצמו עם חזה ענק אה-לה-סאלי ספקטרה? מה נסגר? עמית ממשיך להפתיע בניחושים שלו - הפעם לטובה. סחתן! היחיד שחשב על זה! קימברלין בראון - שילה: שאלו אותי את זה כבר בעבר ואני לא מסוגלת לחשוב על לשחק שום דמות מלבד שילה. למרות שאם הייתי משחקת את ברוק הייתי יכולה לשכב עם כל החתיכים!
עמית, נכון הסחתן ממקודם? תכפיל אותו! ניחוש שני! אותי לא מפתיע במיוחד שקימברלין בראון היתה רוצה לשחק את ברוק. במיוחד כשקת'רין קלי לאנג היא אחת החברות הטובות של קימברלין מהסט. מה שבטוח - את טיילור אין שום סיכוי שהיא תרצה לשחק. הרי היא הרגה אותה

SupeRonit

New member
נראה לי שעמית ניצח ../images/Emo49.gif

רק הגיע לפורום וכבר קוטף את הפרסים ....אכן מגיע לך "סחתיין" !

לינה18

New member
קראתי את זה מאוחר אבל בלי הצצות

רק קראתי את הניחושים של האחרים. זה היה מאוד הגיוני ששילה תרצה לשחק את ברוק ושברוק תרצה לשחק את סטפני. זה היה פחות הגיוני מצדה של ג'ניפר לרצות לשחק את סטפני, או את שילה. ודיקן ומסימו ממילא לא ענו ברצינות. לגבי ת'ורן זה כה ברור שלא היה כל צורך לשאול, אז אני מסכימה שהוא ענה סטפני מהסיבות שכתבת. בכל מקרה תודה על המידע המעניין.

למעלה