את מי אתן הכי אוהבות?

את מי אתן הכי אוהבות?

(היי חדשה כאן...גם אוהבת את התוכנית...) כמובן שאני אוהבת את כולם,אין מישהי שהיא יותר שווה ממישהי אחרת,אבל לא יודעת,נורא אהבתי את רייצ'ל משום מה. יש בה משהו כזה מאוד תמים ולא מתנשא,והיא חמודה כזו...היא מדברת כזה בנינוחות ובפשטות ובאמיתיות כזו ש]שוט עושה נעים לשמוע אותה..גם אם הדברים קשים.. גם קאסי מאוד חמודה..וגם המצחיקה הזו דניס חחחח... קאנדי קצת מעצבנת אותי...לא יודעת ממש למה... זהווו ביוששש..

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני הכי מחבבת את רנה, פשוט כי היא הכי שקטה. נדמה שהיא לא מחפשת לריב או להעביר ביקורת, היא פשוט מתנהלת שם עם הזרם, ובעיקר מטפלת בעצמה די טוב כמו שראינו בפרקים האחרונים. היא מתקדמת. למרות שלוקח לה זמן, זה נראה לי יותר איכותי מההתקדמות הענקית של קאסי כי עובדה שעכשיו קאסי די מתמוטטת ולא מסוגלת להתמודד עם כישלון וניפוץ של האשליות לגבי האמא והילד שלה. רנה היא פרח קיר שקט, ונראית לי הכי אמיתית ומבטיחה. נקיה כזו. רק ימים יגידו :) ברוכה הבאה לפורום.

שרי48

Well-known member
אוהבת (?!)

ברוכה הבאה חדשה. ולשאלתך, איכפת לי במיוחד ואני מרחמת על רייצ'ל וקאסי, שהסיפור האישי שלהן, באופן אובייקטיבי, הוא הכי עצוב וקשה. הכי אני אוהבת לראות את דניס, שאמנם לפעמים מגזימה, אך מכניסה לתוכנית "מלח ופילפל". יהיה משעמם כשהיא תסיים. בינתיים לא מתחברת ולא מבינה מה עושות כאן בתאני, ריניי וקנדי. אולי זה ישתנה בהמשך.

MommyHug

New member
אני הכי אוהבת את דניס ../images/Emo6.gif

היא גדולה, היא מצחיקה אותי והיא גם מרגשת, היא הכי אמיתית וכנה וגם אכפת לה מהבנות האחרות, היא אוהבת לעודד ולהצחיק וכל אורח שמגיע לשם מת עליה. היא גדולה

רסקול

New member
אני הכי אוהב...

מתוקה יש כאן ארבעה גברים שמשתתפים בצורה מלאה בפורום, אפילו רבים ביניהם וכו' אז אני הכי אוהב את איאנלה.

vivian k

New member
את מי אני אוהבת..

אוהבת ממש את איאנלה את רונדה קייסי -צריכה לשכוח את אימא שלה ולהתחיל מהתחלה..

שרי48

Well-known member
מיהו הגבר הרביעי?

ואולי יש גם יותר, כי אנחנו לא יודעים בבטחון שמאחורי הכינויים לא מסתתרים עוד גברים. אני מזהה פה רק 3: רסקול, ווילס ונדב. אז מי עוד? אני סקרנית.

שרי48

Well-known member
תודה ונזכרתי

שהיה גם ברגרוף שניראה לי שהיה גבר, לא?

ברגרוף

New member
כך חולפת לה תהילת עולם

באתי, השקעתי את מיטב חיי בפורום הזה, ובסוף מוטל זיכרוני לתהום הנשייה.

ברגרוף

New member
אם אנחנו כבר על הדרך, אני זקוק לעידכון

אין לי זמן לראות והחיים מעכו אותי קצת, אנא עדכנו אותי במאורעות חיי דניס והחיפוש אחרי הילד, אני מת מסקרנות.

שרי48

Well-known member
קאסי ודניס

אני חושבת שבילבלת בין דניס לקאסי. מי שמחפשת את הבן שנמסר לאימוץ היא קאסי. אז הערת ביניים - כהכנה לפגישה המיוחלת היא למדה ועברה בחינות של 12 שנות לימוד ועדיין איננו יודעים את התוצאה, אם כי כנראה שבהצלחה. לגבי הבן, ההורים המאמצים התגרשו והוא נשאר עם האמא, שהחליפה כבר כמה (4?) בעלים. קאסי, בעזרת רונדה ובלש, הצליחה לעלות על עקבותיה, וכך נודע לה שהילד היה גם אלכוהוליסט וגם בסמים. האם המאמצת מאשימה את קאסי בבעיות האלה (תורשה) ולא מעוניינת לאפשר לה ליצור קשר עם הבן. בפרק האחרון שראינו, רונדה משוחחת עם האב המאמץ, שגם אותו האמא (גם מכשפה וגם מטומטמת) מרחיקה ולא נותנת לו להיות בקשר עם הילד, אבל הוא כן רואה אותו בגניבה מדי פעם ויכול להיות שהוא יעזור לייצור את הקשר בין קאסי והבן. הלוואי. אם לא בילבלת בין קאסי לדניס ואתה רוצה לדעת גם לגבי דניס, ההיפראקטיבית שהגיעה כדי לעשות סדר בחייה. היא מתקדמת לא רע וכרגע הבלגן בטריטוריה שלה בבית היא בגדר הנורמה. למזלה הרע, שותפתה לחדר, קנדי, היא מסודרת ונקיה בצורה קיצונית וזה יוצר ניגודיות התנגשויות ביניהן. ניראה לי שדניס הבינה את הפרינציפ שאי אפשר לחיות בבלגן כמו שהיא חיה קודם, והיא התחילה להפנים מהו סדר. לא צריך שהיא תהיה 100%, אבל מספיק שהיא תהיה נורמלית וניראה לי שהיא כבר בדרך. עניתי לך?

המונשרי

New member
ברוכה הבאה מרחפת.

את מי אני הכי אוהבת? "כולן יפות כולן חכמות"... נו טוב, אם להודות על האמת היו עונות יותר מוצלחות מזו מבחינת הקאסטינג והחומר האנושי. - יכולה להתחבר ולהזדהות כמעט כמעט עם כולן - אין לי פייבוריטית הפעם.

איזה ניק יפה יש לך מגניב

אהבתי מאוד את מי אני הכי אוהבת ? את קאסי. את אינאלה ואת רונדה.

סלינוש

New member
איך אפשר לאהוב את קאסי?

ויי זמיר. אני מרגישה ממש מבוכה כל פעם שאני רואה אותה, עם הפרצופים האלה שלה, והבכי הבלתי פוסק. היא ממש מוזרה. אבל יהיו המון שישאלו איך אפשר לאהוב את דניס, ואני חושבת שהיא החביבה עליי. האמת? לאחרונה גם אני כבר מרגישה שהיא ממש עוברת כל גבול אפשרי, והיא נראית מאוד מאוד לא נחמדה. אבל היא כל כך מצחיקה, שאי אפשר לא לאהוב אותה, היא קורעת. גם בת'אני חביבה, אבל אני לא אוהבת את המבטא הכבד, ואני גם לא אוהבת איך שהיא נמרחת על רונדה כל הזמן. את רנה אני לא אוהבת, היא נראית לי נחשה, וגם רייצ'ל מעצבנת, (כן, אני מאוד חביבה כפי שאפשר לראות). קנדי מוזרה קצת, אבל לא ממש מזיקה. בקיצור, אחרי הכל, דניס לוקחת לטעמי.

../images/Emo45.gifאיאנלה../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif

כמו שהצגתי קודם - חדשה כאן - ומכיוון שראיתי את השרשור מביאה את חוות הדעת שלי על המשתתפות בתפקיד הביץ' - דניס ! אני לא סובלת אותה - היא מעוררת בי לפעמים אלימות - באשכרה בא לי להרביץ לה. אני לא מרגישה שהיא מתקדמת לשום מקום, סצתם אומרת מה שמצפים ממנה להגיד ועושה מניפולציות על כולם. בתפקיד ההיא מהסרט ערבי של שבת - קאסי !- ואיי ואיי ואיי - כמה רחמים עצמיים - בוינה את עברת את גיל 40 את מוכנה להפסיק לעשות פרצופים של ילדה בת שנתיים, כמה התבכיינות איףףףף, נכון היו לך חיים קשים. החלטת לצאת מהג'יפה - את לומדת, מחפשת באובססיה את הבן שלך - הכל טוב אבל למה צריך את הקול המתחנחן וההבעות האינפנטיליות - פד"סית - פרצוף דורש סטירה. בתפקיד המסקרנת - רייצל - הסיפור שלה מתפתח מצויין, זה לא מפתיע מכיוון שהיא עובדת ישירות עם איאנלה שמתחברת איתה עקב הסיפור האישי שלה עצמה. אני גאה בילדה הזאת שגידלה את עצמה לבד, ובכל זאת היא מאוזנת, נעימה, וחשוב מזה - הבחורה יודעת להתמודד עם פחדים. יש סימפטיה!!! בתפקיד המשעממת - רנה - לא פלא שאיאנלה חושבת על ADD כשהיא איתה - רנה היא פלגמטית - עד שמוציאה מלה - עד שמוציאה דמעה. וזה לא שאני לא מחבבת אותה חלילה - פשוט אין איתה שום דבר מרגש. הבחורה נראית לי כמו מי שצריכה רטלין, ממש רואים את בעיית חוסר הקשב והריכוז. וההתנתקויות שלה. בתפקיד הרסרית- קנדי - לא יודעת למה - אולי בגלל שאני בלגניסטית אש, אני מוצאת את עצמי מזדהה איתה. האישה הזאת היא הבטחה בעיני - כי מתחת לקרח שיש לה על הפנים ולעטיפות המשמנים - יש שם אששששש. לא פלא שהיא עוצרת את האישה שבה, אמאל'ה מה יקרה שזאת תצא בחוס, האישה היא כולה אש וגופרית - מאוד מסקרן אותי לראות את ההתפוצצות של זאת. והאחרונה באתני - מה יש להגיד שלא נאמר - הסיפור הזה יכול להיות פצצה - ויכול להיות סערה בכוס מים. האמת לא מאמינה שהיא תשבור את המחסום - יש שם סוד אפל מידי. זהו - תוכנית של חפירות - אז חופרת בהתאם ת'ראות

למעלה