את מי אתם מעריצים?

LALOLI

New member
את מי אתם מעריצים?

אם הייתם יכולים לבחור להיות מישהו אחר, או להכליל בתוככם מישהו נוסף, את מי הייתם בוחרים? מי מדמויות התנ"ך אהבתם או "עשתה לכם את זה" באופן מיוחד, ומדוע? את מי אתם מעריצים ומדוע? סקרנית... אני מעריצה את דמותה של אמא תרזה, כי כולה אומרת איכפתיות ויכולת נתינה עד אין סוף, גם אם בחיים לא הייתי יכולה להיות כמוה. אולי בגלל זה אני מעריצה אותה? מה בכלל גורם לנו להעריץ אנשים?

הלכת על גדול ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

נחכה לקרוא תגובות, ועד אז, אחשוב בעצמי.. יש לנו זמן, נכון

בזבזבז

New member
רבי עקיבא

משום שהיה מסור לאהבתו ולא זז ממנה. לא חושב שיש אנשים כאלה היום. תודה מבז:)

אני מעריצה את גנדי

הסיפורים ששמעתי עליו הם גדולים .והנה סיפור קטן .גנדי נסע ברכבת ולפתע נפלה מרגלו נעל ,זרק מיד גנדי את הנעל השניה.שאלו אותו חבריו מדוע זרקת גם את הנעל השניה? ענה גנדי כדי שהמסכן שימצא נעל אחת ימצא זוג נעלים ויהיה לו מה לנעול.מי היה עושה דבר כזה תגידו מי.????????????????????????????????????????????????????????????

לקשמי

New member
מי?

הרב שלמה קרליבך! הסיפורים שאני שומעת עליו ועל מה שהוא עשה למען אנשים, על האהבה האינסופית שלו לכולם, פשוט ממיסים את ליבי.

../images/Emo12.gif לוידעת../images/Emo3.gif

אהלנים לה לו לי.. קשה לי להחליט את מי אני מעריצה, או את מי הייתי מבקשת להכליל בתוכי, משום שהערצה לדעתי האישית היא האללה – לשון אל, אליל, כלומר לעשות מישהו אחר בעל תכונות של אל , ולזה אני לא ממש מוכנה
יחד עם זה אני חושבת שיש לא מעט אנשים דגולים הראויים להערכה. את מי הייתי בוחרת.. וואו, קשה לאללה,,, אמא תרזה שהצעת בעצמך, ענקית בעיני, כמו גם גנדי שמישהו הציע פה. בעיקרון אני חושבת שכל מי שנלחם למען הקהילה, ותהא זו כל קהילה שהיא, החל מהרעבים וכלה בכל מי שזקוק לעזרה כלשהי, ראוי בעיני להוקרה, ויש כאלה לא מעט, גם כאלה שלא ממש שומעים עליהם ויודעים על פועלם. אישית, אני מעריצה ידע, חכמה, התנסויות חיים ולכן מאד קשה לי להחליט על אדם אחד שראוי יותר מהאחרים. אני חושבת שמכל אחד ומכל דבר אפשר ללמוד, אז כולנו ראויים להערכה, כי כולנו לומדים בדרך זו או אחרת. הסתבכתי, מה

LCA

New member
יו!

גנבת לי את הדמות הנערצת עליי!! אין על אמא תרזה! מעריצה ומכבדת אותה ורוצה להיות קרובה אליה בגודל הנתינה והאכפתיות והענווה שלה!!

למעלה