בגלל שהיא הלהקה הטובה בעולם, ואני ממליץ שתתחיל עם The Wall, the dark side.., wish you were here, middle, animals, The Piper At The Gates Of Dawn, The division bell, וכל השאר.... ואם תרצה לטעום מהכל, תביא את ECHOES..........ותיהנה
חצי עולם התחיל עם Dark Side of The Moon והחצי השני עם The Wall. ישנם גם כאלה שטוענים ש Wish You Were Here צריך להיות הראשון שתקנה. בכל אופן, לא תטעה אם תקנה את אחד מהאלבומים האלה ראשון. כעיקרון אני אוהב את כל האלבומים של פינק פלויד, אבל אני ממש לא ממליץ על אלבומים כמו The Final Cut או Meddle בשלב ראשון.
אני מאוד אוהב את לד זפלין שלא תבין אותי לא נכון אבל אני מעדיף את פינק פלויד בהרבה, הם הרבה יותר ייחודיים. יש ציין ששניים מהגיטריסטים האהובים עלי נמצאים בשתי הלהקות כמובן ג´ימי פייג´ המהיר והטוב והגיטריסט האהוב עלי ביותר הלא הוא דייויד גילמור שהגיטרה שלו גורמת לי לבכות מרוב רגש, פחות מהירות אבל מלא מלא רגש. טוב אחרי זה אני אפנה לתשובה שלי, הדיסק שאני ממליץ לך עליו ביותר בתור התחלה הוא animals כמובן גם wish you were here הוא דיסק מצוין שאתה תאהב. אני אישית אוהב מאוד את החומר הישן יותר שלהם אבל אני ממליץ לך לשמוע את הדיסקים האלו ואז אם תאהב אותם תשמע את הדיסקים הגאוניים הישנים יותר שבחלקם יש משהו יותר פסיכודלי... meddle וכן atom heart mother וכמובן dark side of the moon. טוב אני בעצם מדבר שטויות כל דיסק של פינק פלויד מומלץ בחום רב ואני בטוח שתהנה מאוד מכל מה שתשמע.