את מי אתם אוהדים?

zipfer

New member
את מי אתם אוהדים?

איזה קבוצה אתם אוהדים?.... ממתי?....... ואם יש סיבה מיוחדת?....

Yo-man

New member
פילדלפיה

מאז שמק'נאב הגיע הקבוצה התחילה להראות טוב. עם הצטרפותם של TO וג'אבון קרס - הקבוצה הפכה למעוז האלים מבחינתי. לצערי מה שקרה בשנה שעברה (פציעה של TO ו-QB ששיחק חולה בסופרבול נגד קבוצה שכמעט לא עושה טעויות) נראה עכשיו בלתי אפשרי לעונה זו. חוץ מפילי אני מאוד אוהב את מייקל ויק, בלי קשר לקבוצה איתה הוא משחק. קולפפר ומוס היו בפייבוריטס שלי, נראה איך אני אתמודד עם הפיצול השנה. פיטסבורג היו אחת הקבוצות הראשונות שאהדתי, פשוט אהבתי את קורדל סטיוארט שיכל לרוץ ולמסור (בעידן שלפני ה-QBים האקטיבים שיש היום) ג'ון אלווי, שרגע לפני הפרישה הראה (בעיקר למרינו) איך עושים את זה נכון. שנאתי את קורט ראסל עם האדישות שלו. אני לא אוהב את בריידי, למרות שאני מאוד מעריך את יכולת ניהול המשחק שלו בגיל כה צעיר (יחסית).

Yo-man

New member
אני בעבודה וכותב מהר שלא ייראו ../images/Emo6.gif

קורט ורנר, כמובן.

GIANTS. גרתי חמש שנים בניו יורק

והלכתי לראות משחק שלהם. לא יודע, במקרה זה הם ולא ה-JETS (ותודה לאל שטוב שכך). באותה עונה הם גם הגיעו לגמר ה-NFC וניצחו אותו 41-0. בכל הזדמנות אני מתגאה לספר שגם במשחק הזה הייתי. חוויה. מאז אותה עונה אני רק אוכל מרורים מהם, אבל מקווים לטוב.

ofribecker

New member
הקבוצה היחידה שלי

היא קבוצת הקולג' של אוניברסיטת מישיגן. ה"וולברינס". כשהייתי בגיל 3 עד גיל 7 (תחילת-אמצע שנות השבעים) גרתי באן ארבור מישיגן ובמשך שתי עונות, הלכתי לכל משחקי הבית של מישיגן, והיא היתה אז בעונות השיא שלה, התאהבתי מעל הראש וזה נשאר עד היום!!! כל שנה בזמן האחרון יוצא לי להיות נוכח במשחק אחד שלה במסגרת נסיעות עבודה לארה"ב.

CKYEN1

New member
כמו יורם

פילדלפיה מקנאב הוא הקוואטרבק האהוב עליי, אואנס הרסיבר האהוב עליי (אבל האהבה ירדה קצת אחרי הניצול שלו...) ההגנה של האיגלס=דיפנסיב GODS! רשף אם אתה פה, שתדע לך שאני מת על החתימה שלך באמת סמואה ג'ו הוא WRESTLING GOD!!!!

royfr

New member
דנבר

למרות שעל ראשי המערכת נתן לומר : זיקנתםמביישת את בחרותם.

פיטסבורג סטילרס

אבא שלי היה ב2003 בפיטסבורג וראה משחק של הפייראטס. בקיצור התחלתי להתאהב בעיקרון בבייסבול ולאהוד (בטירוף יש להגיד.. העונה ועונה שעברה לא פיספסתי משחק אחד של הפיראטים מפיטסבורג - יש 162 משחקים בעונה.. -)את הפייראטס. לאט לאט בעונה שעברה (פוטבול) התחלתי לאהוד את הסטילרס. בכלל אני אוהב את כל הספורט של פיטסבורג - פייראטס (בייסבול), סטילרס (פוטבול) ופינגווינס (הוקי). ב"ה נעלה השנה לסופרבול וניקח ת'אליפות!!

Amir BA

New member
בטירוף?? בטירוף!!!!!!

יש'ך מזל שהסטילרס קבוצה יותר טובה ויציבה מהפיירטס

הקטע הוא...

שלא ישודרו פה בארץ כל המשחקים של הסטילרס ובכל זאת יהיה קצת קשה לעקוב (למרות שאשתדל). בבייסבול יש לי MLB.TV וככה אני יכול לראות כל משחק בעונה של הפייראטס למרות שהם לא משודרים אף פעם בארץ (בערך ממוצע של פעם לשנה..). עוד בעיה זה שהעונה של הפוטבול קצרה מאוד ויש משחק פעם בשבוע וקשה להספיק ללמוד את כל החוקים והטקטיקות בעונה כלכך קצרה. בייחוד שהמשחקים גם בלילה וזה בתקופה שכבר נמצאים בלימודים לא כמו בבייסבול שרוב העונה נמצאת בחופשת הקיץ.

Amir BA

New member
צודק שהעונה יותר קצרה

אבל בכל זאת יש משהו ממכר בפוטבול שברגע שאתה נכנס לזה קשה מאוד לצאת. אווירה מחשמלת, יציעים מלאים, קור חורפי זה הדברים הקטנים שעושים את המשחק. אני דווקא חושב שזה שיש רק 16 משחקים עושה את זה יותר מעניין ומותח. אין משחק כל יום אז אתה מוצא את עצמך יושב כבר מיום שלישי בקוצר רוח מחכה למשחק ביום ראשון.

Amir BA

New member
דולפינס

מאז שגרתי במיאמי בשנת 1989-1995 אני אוהד אותם. יצא לי לראות את דן מרינו האגדי בכמה משחקים. מקווה שאני יצליח לראות אותם באיזה SUPERBOWL מתישהו למרות שלא נראה לי שזה יהיה בזמן הקרוב.

למעלה