את לא צרכה

רגע ,רגע יהודית

זה לא מה שאמרתי שניה צרכה לעשות סדר... השמש בחוץ נפלאה ומחממת אני אישית יוצאת אליה המון (בפרט שהקיץ עושה לי את זה בגדול
) פרחים צומחים עצים מלבלבים וברור לי מעבר לכל ספק כי יש שם גם אנשים נפלאים אבל מה? אני כבר אין לי כח וגם לא חשק לנסות להוציא את המוץ מן התבן

ואיך אפשר לדעת מה כאן המוץ

ומה כאן התבן.?? זה כל כך קשה, זה כל כך מסובך, שממש לא יכולה, להבין את הדברים, או שאולי סתם מעדיפה להשאר כאן בתוך ה-

רו נה

New member
התנסויות

לא פשוט להוציא את המוץ מהתבן, אבל רק דרך ההתנסות, האמונה,לצאת החוצה.... < ואני - סנדלרית יחפה >

רות 2

New member
אהלן אהלן יהודית שמחה לראות אותך פה

כל דברייך מדברים ומרוכזים רק בדבר אחד... לא ברצון ולא בצורך... אלה בפחד... פחד להתאכזב עוצר אותך מלכת לכוון הצורך פחד לראות את מה שיש שם בחוץ עוצר אותך מלכת לכוון הרצון ואין מה לעשות בכל תחום בחיים עבודה ,חברות ,זוגיות הל מתנקז לדבר אחד בעל חשיבות והוא .... ההתנסות לגב' התנסות אין את בית השבלול גב' התנסות תמיד מסתכלת למר פחד בעיניים זו דרכה לממש את הצורך והרצון... תני מקום יותר גדול להתנסות אין פשוט אין דרך אחרת...

רו נה

New member
ניצתי

להיות זקוקה מתקשר אצלי לסוג של נואשות, לפעמים בהזדקקות הזו אנחנו נוטים לאבד את עצמנו בדרך, למלא את החוסר הקיים אצלנו. להיות מלאה כפי שאת מרגישה כיום, לרצות מתוך בחירה באהבה, לרצות בעיניים פקוחות, מבלי להאחז ולהתלות בו, להיות שם איתו בגלל הסיבות הנכונות, הלב. למה את שוב בשבלול?

רות 2

New member
.......

רק מי שיודעת מה היא רוצה,= יודעת מה היא צריכה,=ועל כן רוצה רק חיובי רות רואה בחוזק הזה .. אז מדוע להשתבלל לא ב'נתי גם לא קראתי תגובות..עדיין רצון הוא יוצא פועל של צורך אז מדוע ניכנס פתאום ויתור לתמונה??

רות 2

New member
אם כך זה בסדר....

כי גם עניין של כח זה עיניין של תקופה ספציפית בחיים וזה עובר ובזמן שאין כח ומנוחה המצברים מתמלאים מחדש ... גם ל.. אין כח ..צריך לתת מקום בדיוק כמו שנותנים מקום לכאב וזמן להתפלש בו ...

למעלה