"את לא סאבית אמיתית"

"את לא סאבית אמיתית"

במפגש ספונטאני של מס' סאביות מהתחום עלה נושא ההבדלים בין סאבית חדשה לסאבית ותיקה. אחת הבנות סיפרה, שאחד הדברים הכי קשים שהיו לה בתחילת הדרך היה לשמוע מהשולט איתו היא היתה את המשפט "את לא סאבית אמיתית" כשהיא נתקלה בקשיים לבצע את הוראותיו. לדבריה, זה גרם לה כל כך הרבה תסכול וכאב, עד שהיתה מנסה לשבור לעצמה את הגבולות עבורו העיקר להיות "סאבית אמיתית". כששאלתי אותה מה היתה עושה כיום (לאחר שנתיים וחצי בתחום) ענתה לי "הייתי אומרת לו שלום ולא להתראות". מכאן ... נובעת שאלתי אליכם, שולטים, שולטות, נשלטים, נשלטות, מתחלפים ו-BDsM Friendly :
מה השתנה בכם ביחס לתחום לאורך הזמן בו אתם נמצאים כאן ?
מה חיפשתם אז ומה היום ?
אלו דברים היו מקפיצים אתכם בתחילת הדרך והיום לא ?
איפה אתם כיום ביחס לאיפה שהייתם בתחילת הדרך ? אני יודעת שחלק מהשאלות נשמעות זהות אבל תקדישו להן דקה לפני שאתם עונים .. cami

Master Stav

New member
מחשבות

השינוי הוא בסובלנות .....בסבלנות ....אני הרבה שנים נמסה מתבונן לומד בעיקר אותי ..... אם במהלך השנים לא הייתה לי סבלנות למי ששונה ממני או גישתי היום ...אני יותר פתוח לשוני
פעם המשינה הייתה סדורה, כל חריגה מהמשינה של בטוח שפוי ומוסכם הייתה יכולה לפוצץ אותי אני עדיין מתרגז על דברים מסויימים אבל חלק גדול שומר לעצמי או חולק רק עם מי שאיתי ושם זה נגמר מעבר לכך שהיום התחלף אצלי הבטוח שפוי ומוסכם במוסכם בלבד .....כך שהרבה פחות דברים עושים לי רע
יש לי תצושה שאני באותו מקום מבחינת הרצון והפנימיות שלי ומצד שני מרחק שנות אור מבחינת ההתסכלות על דברים חושב שהזמן הוא החבר הכי טוב של אדם שמוכן ללמוד מעצמו ומטעויות והצלחות שלו ( על פי הסדר הזה ) לא מאמין באמיתי או לא אמיתי כולם אמיתים ביחס אל עצמם זה היכולת שלנו לראות את זה היא זו שעושה את הדברים ....שונים .... במילים אחרות ....שונה זה מעניין שונה זה טוב .

שאלות מעוררות...

בהתחלה שלא הכרתי כלום וגם לא מה זה בדס"מ רציתי לבלוע את כל העולם, לנסות הכל. היום בעיקר להנות מדברים ולאו דוקא לסמן וי על מה עשיתי ומה לא. אז למרות הרצון לא לשפוט היה לי קשה. היום למדתי לא לשפוט ף אדם על הסטיות שלו, הרצונות הנטיות והרבה יותר קל לי לקבל אנשים בכל תחומי החיים ולאו דוקא בבידי.
אז חיפשתי פירוק, אולי היה גם שילוב של הרס עצמי ומתיחת גבולות עד כדי אטרף. גם היום נהנית מכאב ומהאדרנלין שנכניס בי המתח אבל היום הדגש הוא בהנאה ולא בסבל של העניין.
יש דברים שיום מקפיצים אותי ובהתחלה דוקא לא הק]יצו. בהתחלה הכל נראה לי ש "ככה זה צריך להיות וזה בדס"מ אמיתי" אם יש דבר כזה אמיתי. היום כל בדס"מ שגורם למישהו הנאה הוא אמיתי מבחינתי ואין חוק אחד לכל. יכולים להקפיץ אותי הגדרות מסויימות שהן חוק ובל יעבור. מבחינתי כל אחד מתאים לעצמו את מה שטוב עבורו ללא חוקים כתובים.
היום אני אולי פחות אקסטרימית במעשים, יותר מאוזנת ורגועה (למרות שאומרים שהטירוף נמצא אצלי בעיניים...
) יותר פקוחה, רואה שומעת ופחות רצה על עיוור... שאלות מעניינות, שיחקת אותה.

P u c h a

New member
בגלל

שאני טירונית, לא אענה על כל השאלות, אבל באופן כללי, אני יכולה לומר שלפני שנה היה לי הרבה פחות אומץ להתנסות, היו המון מחסומים ולקח המון זמן לפרוץ אותם.

P u c h a

New member
היום

הרבה יותר רגועה וזורמת ולא פוחדת להודות במה שאני רוצה ואוהבת

G I R L P

New member
קודם שיעברו כמה שנים

ואז אוכל לבוא ולפתוח כזה פוסט יפה בינתיים לומדת חוקרת מנשנשת קישוא ממולא... טעים....

למעלה