את כל מה

את כל מה

שאני צריכה לדעת על החיים למדתי מתיבת נח ... 1. אל תפספסו את הספינה. 2. זכרו שכולנו באותה הסירה. 3. תכננו קדימה. לא ירד גשם כשנח בנה את התיבה. 4. הישארו בכושר. כשתהיו בני 600 מישהו עשוי לבקש ממכם לעשות משהו גדול באמת. 5. אל תקשיבו למבקרים. פשוט המשיכו במה שצריך להעשות. 6. בנו את העתיד שלכם על יסודות גבוהים. 7. למען הבטחון, הסתובבו בזוגות. 8. מהירות איננה יתרון בכל מצב. החלזונות היו על הסיפון יחד עם הברדלסים. 9. כאשר אתם בלחץ – תצופו מעט. 10.זכרו, התיבה נבנתה בידי חובבנים. הטיטאניק – בידי מקצוענים. 11.לא משנה מה עוצמת הסערה, כאשר אתם עם אלוהים תמיד מחכה קשת בענן.

מזל חי

New member
ממאושרת למאושרת ../images/Emo13.gif

1. לא מפספסת אפילו את האוטובוס (למדתי שלרוץ כמה מטרים עדיף מלעמוד שעה) 2. כולנו באותה סירה ומה רע?... לחשוב שאם יש עוד בוכים זה פחות כואב (דעתי) 3. לתכנן קדימה רצוי אבל במינון הנכון ..בלי לשכוח את רגעי ההווה היפים בדרך לעתיד 4. טוב נו בכושר אני לא ממש אבל גם המחשבה על זה מעיפת אותי לאחרונה..אבל אם בהשגת המתרות עסקינן אין שום בעיה אני תמיד מוכנה לקפיצה הבאה 5. מבקרים יכולים רק לדפוק בדלת ולקבל רשות להכנס...כולם יכולים להשמיע את דבריהם אין רע בזה..מי אמר שאני לא מקשיבה גם לקולות הקטנים..ועדין שמחה במעשיי שלי 6. בטח יסודות גבוהים כמו פנטאוז עד השמיים..אין שם גבול גם לחיים לא..הסוף הוא ההתחלה ולכל התחלה יש סוף..אבל הסולם שלי גבוה 7. למען הבטחון הסתובבו בזוגות? ...לא ממש נראה לי בטוח בימים אלה חח 8. חלזון או צב זה לא חשוב בכל מצב..גם למהר וגם להאט צריך בזהירות.בדוק! 9. כשאני בלחץ אני חושבת על הנחת..בסוף אני בשנטי מטריף ונפלא 10. שום דבר אינו בטוח גם לא מכונית מפח עבה במיוחד.. מה שחשוב זה להרגיש בטוח היכן שאנחנו עומדים וגם בריחוף להרגיש את הרגליים בקרקע. מודה באשמה זה די כיף להרגיש ככה 11. תראי לא ממש אוהבת לדבר על אלוהים אבל בטח גם הוא שמח לדבר עלי..את הקשת הוא לא צבע לי אני פשוט צבעתי אפילו הבוקר מחדש
ה
נגמר לי היה כיף נהנתי והכי חשוב להמשיך לעסוק בכל הכתוב..

למעלה