את יוצאת עם החבר......

Woman In White

New member
את יוצאת עם החבר......

מי משלם? איך זה היה בדייט הראשון ,איך זה עכשיו ואיך זה צריך ליהיות לפי דעתכן?

לילי123456

New member
עכשיו אנחנו לא ממש מתחשבנים...

כל פעם מישהו אחר משלם.. פעם יותר "בקדנו" שזה יהיה לפי התור
דייט ראשון אני חושבת שהוא...ואח"כ היינו עושים חצי חצי ולפי דעתי זה צריך להיות כמו שאנחנו עכשיו- כל פעם מישהו אחר או לפחות חצי חצי

Woman In White

New member
מה אם

הוא לא רוצה שתשלמי על עצמך? מה תעשי אם הוא יגיד רק אני משלם?

לילי123456

New member
אני לא אתן לו תמיד לשלם...

הוא גם לא יגיד לי את זה תמיד הוא מנדב אותי בצחוק לשלם

Conviction

New member
../images/Emo27.gif

בדייט הראשון הוא שילם. אני ביקשתי לשים טיפ, נדמה לי. בדר"כ הוא משלם, לפעמים אני (הוא מתנגד, אבל אני מתעקשת). אם החשבון גדול אני לא מוכנה שהוא ישלם לבד, אז אנחנו משלמים ביחד בדר"כ.

Jeanne D Arc

New member
כשרק בתחלנו לצאת הוא שילם על הכל

אבל אז הוא עבד והרוויח המון כסף... אחרי זה פעם אני הייתי משלמם פעם הוא. ובדרך כלל אנחנו מתחלקים ולדעתי הבחור לא צריך לשלם עליי כל הזמן, כן יש פעמים שהוא יכול מתוך נימוס או משהו. אבל לא ביקשתי פה מפרנס או משהו, אלא חבר :)

yArDeN 15

New member
אז ככה אני והנסיך יוצאים כל שישי

אבל כלל שישי לאנשהו- אם זה סרט ואם זה בית קפה ואם זה גלידה או סנוקר כלמיני בקיצור בדרך כלל הוא משלם,אבל לפעמים גם אני מזמנה אותו פעם ב.. הוא עבד הרבה לפני הצבא אז משם הכסף,עכשיו שאני לפני צבא אני גם עובדת אז יש לי את הכסף להזמין אותו גם ליציאאות ויש יציאות שאני משלמת על עצמי-אבל זה לא קורה הרבה אני חושבת שזה קרה 4 פעמים בכל הקשר שלנו,בפעמיים הראשונות זה הוביל לריב נוראי כי הוא לא נתן לי...

McBlack

New member
הדבר היחיד שהכי קרוב לדייט שאי פעם היה לי

זה להסתובב עם האקס בעזריאלי כמה פעמים לפני שהיינו רשמיים
עכשיו עם איתמר... לא יודעת, אנחנו לא ממש מקפידים, למרות שבדר"כ אני משלמת כי אני עם כרטיס האשראי והוא משלם על דברים מכסף מאבא שלו... החשבון שלו סגור בלי כרטיס. בדר"כ אם אנחנו יוצאים לטייל אז הוא משלם על הדלק ואני על האוכל... הוא הרבה יותר לחוץ להחזיר לי את הכסף או לא לתת לי לשלם עליו יותר מדי (כדי שהחוב לא יצטבר), למרות שלי זה באמת לא משנה... לי היה זמן לעבוד ולהרוויח כסף והוא מרוויח משכורת צבאית עלובה. חישבנו פעם, ובעבודת שכר המינימום שלי הרווחתי פי 50 ממנו לשעה

עונה...

בדייט הראשון הוא שילם ולא הייתה לי שום כוונה לשלם
מאז בדרך כלל הוא משלם ואני שמה את הטיפ, אבל תמיד אני מנסה לדחוף עוד כסף והוא מתעצבן... איך זה צריך להיות? בדייט הראשון הגבר צריך לשלם, אחרי זה חצי חצי, וכשהקשר נהיה רציני אז מפסיקים להתחשבן.

מממ... ../images/Emo9.gif

הוא בא מאחת המשפחות הענייות שאני מכירה
אז זה קצת בעייתי.... במיוחד למי שמכיר אותי
אז בדייט הראשון אני שילמתי (זה היה עוד בארה"ב....
) וגם בדייט השני והשלישי....
בד"כ אני משלמת.. כי לא נעים לי עליו
הוא גם עצלנון שכזה, שלא ממש עבד לפני הגיוס (אני ב-4 חודשים שעבדתי עם משכורת של משרה חלקית עשיתי מה שיש לו בחשבון אחרי שנה וחצי של צבא וחצי שנה בבית
)

BaaaaaRi

New member
עונהה..

אז ככה... הוא תמיד משלם תמיד שאני באה להוציא את הכסף הוא נותן לי תמבט שוטר לו.. ואומר לי בשקט.. תזהר ממני בר.. תחזירי לי אחר כך.. שקרן אבל תמיד אני באה להחזיר לו אחר כך והוא אומר לא עכשיו לא עכשיו ולא לוקח עובד עליי עושה את זה בשביל שאני לא אתעקש... חחח דייט אממ אנחנו לא כאלה שיוצאים לדייטים, אבל תמיד הוא משלם... וזה לא ממש משנה בעיקרון כולם אומרים שהגבר חייב לשלם כי הוא ג'נטלמן בלה בלה בלה.. אבל אנערףף חח מי אני שאקבע...

Conviction

New member
חח, גם אצלנו זה ככה ../images/Emo6.gif (החלק הראשון)

כשאני באה לשלם אני מקבלת מבט אימתני + "מה את חושבת שאת עושה" או "הדר, תכניסי את הארנק"..

Clueless Maiden

New member
אממ

בדר"כ זה או פעם אני פעם הוא, או חצי חצי. לפעמים הוא מתעקש ולפעמים אני מתעקשת, אז זה בדר"כ משתווה. אממ בדייט הראשון (יואו, זה היה כ"כ מזמן..) אכלנו גלידה והוא שילם.

ChemicalxX

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אני לא כ"כ זוכרת איך זה היה כשהתחלנו לצאת, נראה לי שהוא לא שילם עלי עדיין... אבל עכשיו הוא בד"כ משלם עלי. זה כיף
אבל תכלס...זה לא כזה משנה לי, אני לא אוהבת להתחשבן...חח

P i x i e s

New member
מממ

דווקא אנחנו תמיד שילמנו כל אחד על עצמו כזה. זה אומר משהו רע?
בדייט הראשון רק הוא אכל, לי הייתה בחילה מהתרגשות, ויש לו אוטו עם דלקן אז אין כזה דבר לשלם על דלק. בדייט השני כל אחד שילם על הכרטיס שלו לסרט. עוד דייטים חוץ מזה לא היו אבל הייתה איזו פעם בקולנוע שאני לא זוכרת אבל נראלי שהוא שילם על השתייה וכל זה, ועוד פעם שלא היה עליי הרבה אז הוא שילם את השאר אבל אני לא חייבת לו או משהו כזה.

Ray512

New member
דייטים?

מה זה בכלל?
אנחנו לא זוג שיוצא לדייטים... כל כך. נראה לי שבדייט הראשון שלנו (כזה שעלה כסף) יצאנו לסרט, והוא שילם. הבאתי איתי כסף כדי לשלם על עצמי, אבל הוא לא רצה לשמוע. יצאנו שוב בחצי שנה, אבל הוא לא רצה לגלות לי מה עושים, אז הוא גם כן שילם. המממ... ביומולדת שלו יצאנו לאכול, אבל אכלנו איפה שאח שלו עובד, אז היה לנו בחינם (קרי- על חשבון אח שלו
). הממ... באופן כללי זה בחיים לא עלה, ולדעתי גם אין צורך להתחשבן כל כך.

Ray512

New member
לא ממש

רק באירועים מיוחדים. אנחנו יוצאים לפארקים, לים, מטיילים בכל מיני מקומות. אבל לא ממש דברים כמו קולנוע, מסעדות ושות'. אנחנו זוג משעמם קצת.

לאו דווקא משעמם...

גם אנחנו מעדיפים טיול בטבע מאשר פאב. רק רציתי לתת דוגמאות של מקומות שבהם צריכים לשלם.

למעלה