את יודעת...

את יודעת...

ראיתי עכשיו את התמונה ששלחת אליי, עם שלושת ילדייך המקסימים. אותן עיניים צוחקות וממזריות של אז. אותו חיוך זוהר ומפתה, כזה שעושה לך קמטים בצידי העיניים, ומבליט את גומות החן. ואני מביט בך רגע ממושך, כאילו חודר אל תוך המסך, כמו כדי להגיע עד אלייך. ומתגעגע. אכן, קוראים לנו השנה המון דברים לחבורה הזו של פעם. כאילו הגענו כולנו למעין תחנה של אמצע החיים, שבה החלטנו לרדת מהרכבת המהירה ולקחת פסק זמן. שמעתי שזה קורה להרבה אנשים בגילנו בימים אלה. וזה מעניין מאוד לנתח את הסיבות, את הלמה ומדוע דווקא עכשיו. מדוע דווקא השנה. מדוע דווקא בנסיבות אלה. אבל מה זה חשוב עכשיו. עכשיו אני מתכנף בגעגועיי, ורוצה שתבואי. הרבה שנים לא היית כאן, והגיע הזמן לביקור. אני מניח שלא ניתן יהיה כבר להשלים את מה שהתחלנו אז, בגישושים נעריים ונבוכים. ו"מועדון התיאטרון" של אז, שם ברחוב גורדון, לא קיים יותר. והעולמות שבנינו לנו שונים זה מזה מאוד מאוד. אבל עדיין יש את צוותא, ואת הסינמטק; והים נשאר באותו מקום, ועדיין נעים לפסוע על החול בלילה קר של דצמבר או של ינואר; מכורבלים בתוך סוודרים עבים (אם כי השנה... את יודעת... אמצע דצמבר כאן ונראה כמו תחילת הקיץ...). ופעמי השלום כבר לא נשמעים כל כך מוחשיים, והרבה חלומות גם התנפצו להם אל מול הקיר האטום של המציאות; אבל... אמצע החיים עכשיו, וזה ממש הזמן. בואי. סקסופון

נגה...

New member
../images/Emo20.gif

The passage of time Like the change of seasons Is endless and forever. The never ending elusive truth Of touching the present Experiencing this moment What is known as the spirit is that which is Would be simply to be yourself. Reach out and hold Imagine and touch Begin and continue Forever questioning Thoughts and feelings Which fascinates and enlightens. (author unknown ) נגה.

../images/Emo6.gif

Time passages

It was late in December. The sky turned to snow. All´round the day was going down slow. Night, like a river, beginning to flow I felt the beat of my mind go drifting into Time passages - years go falling in the fading light. Time passages - buy me a ticket on the last train home tonight. Well, I´m not the kind to live in the past. The years run too short and the days too fast. The things you lean on are things that don´t last. Well it´s just now and then my line gets cast into these time passages - there´s something back there that you left behind. Time passages - buy me a ticket on the last train home tonight. Hear the echoes and feel yourself starting to turn. Don´t know why you should feel that there´s something to learn. It´s just a game that you play. Well, the picture is changing. Now you´re part of a crowd. They´re laughing at something, the music´s loud. A girl comes toward you you once used to know. You reach out your hand, but you´re all alone in those time passages - I know you´re in there, you´re just out of sight. Time passages - buy me a ticket on the last train home tonight.​

זהר nj

New member
רגע../images/Emo29.gif

מצטער..ששש..בצעדי חרש ניכנס אילכם ל שולחן עם הנרות.. רק לומר ש מה שכתבת ...היה..... כלכך ..יפההההההההה....ו אמיתי...סקסופון החמאת לי פעם אז אני מחזיר לך כי זה פשוט היה יפה.. שיט הפלתי לכם את ה ורד ב כוס.. יצאתי... השיר הזה "וואנדרפול טונייט--של אריק קלפטון "זה ממני.. המשך ערב מהנה זהר

למעלה