את זוכרת מה התאריך????

את זוכרת מה התאריך????

במשך כל השנה שהבן שלי מתלונן שהוא לא רוצה לקחת את הכדור אני מבטיחה לו בחודש האחרון אני אתן לך ללכת ללא כדור ..וכך כל השנה שהוא מבקש ללא כדור אני אומרת ומבטיחה בחודש האחרון אתה בלי ... היום אני חוזרת מהעבודה הוא רץ אליי אמאאאא את זוכרת מה התאריך היום? ואני בתמימות עונה לו , בהתחלה לא היה לי מושג למה הוא מתכוון ואז הוא אומר לי ממחר אני הולך לבית הספר בלי כדור את זוכרת אמא שהבטחת בחודש האחרון שאני הולך בלי כדור ??? מה לעשות ? הבטחתי לו ? אבל זה כל כך עוזר לו בלימודים הוא תלמיד כיתה ה' זה יהיה נורא לדעתכם אם ממחר הוא ילך בלי , הוא ADD הכדור כל כך עוזר לו בלימודים מה עושים? ערב טוב לכולן/ם ענת

הבטחת? מן הראוי לקיים...../images/Emo4.gif

מה אפשר לאמר לו בכדי שיבין? לאמר שהבטחת, ותעמדי המילתך. לא תעמדי בדרכו החודש. אבל...קח בחשבון ש- יש הרבה מבחנים החודש, יהיה קשה להקשיב בכיתה, וכדו'.. וגם- אני סומכת עליך שתהיה אחראי מספיק, לאמר לעצמך אם וכאשר- אתה רואה שינוי לרעה שמפריע לך לתפקד בכיתה. סביר להניח כי לאחר מספר ימים, ישתף אותך בשינוי. אצלנו, יום אחד הספיק לבת שלי כששכחה, בכדי לספר לי איזה הבדל. 'אמא-לא הצלחתי לעשות כמעט כלום בכיתה...לא זוכרת בכלל מה היה...'

חייבת לעמוד בהבטחות

אני חושבת שהוא כל כך חיכה לנסיון הזה ואת חייבת לאפשר לו את זה. תנסו כמה ימים תקבלי דיווח מהמחנכת תראו איך זה משפיע עליו ואחר כך תחשבו יחד איתו מה הלאה. ל-ADHD אני לא חושבת שהייתי מיעצת לנסות.

חוטהשני

New member
הבטחות חייבים לקיים.. האמת שביוני אין ממש לימודים - כך שיכול להיות שלא יהיה לו ממש קשה שם.. (האם הוא סיים כבר את הבחינות שלו??) המון ../images/Emo50.gif ונתת לי קו מחשבה מאיזה פרס(הבטחה) כדאי להזהר..

למעלה