את זה ראיתם כבר?

komandatore

New member
היית אמן מצטיין בצבא?

כמו הכדורגלנים?
אחלה עבודות בטח המפקד שלך היה מרוצה מזה-לא ביקשו ממך לצייר נושאים צבאיים?...

moti80

New member
זה מצוייר על קיר לבנים>

מכוסה טיח בכניסה לחדר אוכל של סא"לים ואל"מים בקריה.

0sveta0

New member
לא יפה לגנוב יצירות אמנות..

לדעתי עשית זיוף די מוצלח, אולם העין נראית לי קצת יותר גדולה מהמקור (של סלוואדור דאלי), אולי זה יצא ככה רק בצילום. בכלל נכנסתי לאתר שלך וממש התלהבתי מהרמה של הציורים, זה נראה כאילו אתה משתמש באיירברש, בכלל לא רואים את המשיכות מכחול. אבל להגיד את האמת- לא אהבתי שאתה מצייר ציורים של וולטדיסני- למרות שהם יצאו מהממים, ולפי דעתי אתה אומן אמיתי.

moti80

New member
שלום לך ותודה רבה

בציורים שבאתר, כמעט ואין ציורי אייר בראש - למרות שאני משתמש במכשיר. בנוגע לרמה....יש הרבה לאן לשאוף, מזה כמה שנים שלא ממש התקדמתי ויש הרבה על מה לעבוד. היום בדיוק, אני מתחיל סדרה של יצירות מקוריות משלי בנושא (איך לא) נשים. אחרי כן, אולי אני אהיה אמן, כרגע מה שמוצג באתר במיוחד הוא רובו העתקות או בקשות של לקוחות. מעניין אותי לדעת גם, מדוע לא אהבת את הציורים של דיסני?

0sveta0

New member
זאת בעייה

להיות אומן, בגלל שככה אתה מתפרנס ממכירות של יצירות אמנות שלך, ומה לעשות אתה צריך להיות קשוב לרצון הלקוח, ואני מניחה שחלק מזה זה להעתיק ציורים ובין השאר גם ציורי וולט דיסני- אבל בתור אומן- זה לא פוגע בך? כאילו שלדברים שאתה יוצר יש ערך כספי נגיד 200 ש"ח תמורת הנשמה שלך? שאתה משקיעה שבועות, חודשים על ציור קיר- מצלם אותו וזהו זה. בנוגע לוולט דיסני- אני אהבתי את האיכות והרמה של הציורים אבל זה לא אתה, זה לא משהו מקורי שאתה מצייר אלא פרי דימיונו של אומן אחר.

moti80

New member
את צודקת בכל דברייך (פרט ל200 ש"ח)

אני מפריד בין אמנות "עסקית" נקרא לזה ובין אמנות "אישית". האמנות העסקית, כשמה כן היא - למטרות עסקים ורווח, לכן גם היא מוגבלת יותר - לרצון הלקוח כפי שאמרת. האמנות האישית, היא בעלת מעוף, רגש וחופש יצירתי. רוב היצירות שמופיעות באתר הן קווקא יצירות "עסקיות". לרוב קורה, שלקוח פשוט נדלק על יצירה קיימת או מבקש ליצור יצירה דומה או שילוב למשהו שהוא ראה. לצערי, תמו ימי הפרונים. שהשקיעו כסף רב, ותמיכה מקיפה ביצירות של אמנים. נתנו להם את חופש היצירה והוציאו את המיטב. היום, המזמין רוצה כמה שיותר בכמה שפחות. מבחינתו אני לא שונה במעשיי מצבעי, רצף, חשמלאי או כל בעל מקצוע אחר שהוא סוכר את שירותיו. אולי זה יפתיע אותך, אך לפעמים, גם כשמתחשק לי להשקיע ביצירה ללקוח ולהוציא את המיטב - הוא מתלונן שזה לוקח הרבה זמן. יצירות עם חופש יצירתי, מקוריות ובעלות מסרים זקוקות לזמן למחשה כמו גם זמן ליצירה ואלו מצד שני עולים הרבה יותר כסף למזמין! כאן בארץ מתווכחים על 20 ש"ח כשמזמינים ממני ציור קיר אז לא נראה לי שישקיעו ביצירות כמו שאני ואת היינו שואפים שישקיעו בהן. זו המציאות וזה המצב וצריך לזרום עםזה כמה שאפשר. בכל מקרה, אתמול התחלתי סדרה של ציורים שהם כולם כולם שלי שלי שלי שלי. לפי הראייה שלי, הטעם שלי, הסגנון שלי, הרגשות והמאוויים שלי. וצודקת - אין מה להשוות! התוצאות טובות בהרבה! שלך,

0sveta0

New member
אתה שווה יותר מ-200 ש"ח

אין לך מושג איזה כיף זה לשמוע שיש אנשים שאמנות זה החיים שלהם. אני מאוד מקווה שתגיע למעמד של אומן שמתפרנס מהעבודות היצירתיות והרציניות שלו, ושלו תצטרך להשמע לטרוניות של לקוחות (שמתווכחים כמובן על 20 ש"ח). בהצלחה בסדרת הציורים החדשה שלך על נשים- ואני מאוד מקווה שתצליח לתפוס ולבטא אותן נכונה. דרך אגב- גם אני מאוד אוהבת לצייר, הייתי רוצה להראות את הציורים גם בפורום, אבל אני לא יכולה לסרוק אותם כי חלק על דיקטים ובגודל של גיליון וחצי גיליון.

0sveta0

New member
וואו

זה נראה ממש אמיתי. כל הכבוד. במיוחד בגלל הצל שמוציא את הדמות החוצה...

הליויתן

New member
איש קטן גדווללל

מוטי הענק אתה דוקא מתוקי כזה עם מדים! איך אתה מספיק הכל?אל תעצור אף פעם(רק הסתכל אחורה בזעם!) מה עם האבן שלנו? ראית את הקישור לפסל המגלומני שצרפתי במיוחד בשבילך?

moti80

New member
איש גדול גדווללל

אולי מתוקי עם מדים, אבל זו לא הייתה תקופה נחמדה כל כך (חוץ ממתי שציירתי) ככה שדיי שמחתי לפשוט אותם.... האבן שלנו...בינתיים לצערי היא, אבן - אבל לזה בדיוק המציאו את סופי השבוע! כדי להפוך אבנים לנשים! אמ...ולאיזה קישור ופסל אתה מתכוון?

למעלה