את צודקת בכל דברייך (פרט ל200 ש"ח)
אני מפריד בין אמנות "עסקית" נקרא לזה ובין אמנות "אישית". האמנות העסקית, כשמה כן היא - למטרות עסקים ורווח, לכן גם היא מוגבלת יותר - לרצון הלקוח כפי שאמרת. האמנות האישית, היא בעלת מעוף, רגש וחופש יצירתי. רוב היצירות שמופיעות באתר הן קווקא יצירות "עסקיות". לרוב קורה, שלקוח פשוט נדלק על יצירה קיימת או מבקש ליצור יצירה דומה או שילוב למשהו שהוא ראה. לצערי, תמו ימי הפרונים. שהשקיעו כסף רב, ותמיכה מקיפה ביצירות של אמנים. נתנו להם את חופש היצירה והוציאו את המיטב. היום, המזמין רוצה כמה שיותר בכמה שפחות. מבחינתו אני לא שונה במעשיי מצבעי, רצף, חשמלאי או כל בעל מקצוע אחר שהוא סוכר את שירותיו. אולי זה יפתיע אותך, אך לפעמים, גם כשמתחשק לי להשקיע ביצירה ללקוח ולהוציא את המיטב - הוא מתלונן שזה לוקח הרבה זמן. יצירות עם חופש יצירתי, מקוריות ובעלות מסרים זקוקות לזמן למחשה כמו גם זמן ליצירה ואלו מצד שני עולים הרבה יותר כסף למזמין! כאן בארץ מתווכחים על 20 ש"ח כשמזמינים ממני ציור קיר אז לא נראה לי שישקיעו ביצירות כמו שאני ואת היינו שואפים שישקיעו בהן. זו המציאות וזה המצב וצריך לזרום עםזה כמה שאפשר. בכל מקרה, אתמול התחלתי סדרה של ציורים שהם כולם כולם שלי שלי שלי שלי. לפי הראייה שלי, הטעם שלי, הסגנון שלי, הרגשות והמאוויים שלי. וצודקת - אין מה להשוות! התוצאות טובות בהרבה! שלך,