סלחי לי על השפה ה"בוטה" כביכול,
אבל אני בניגוד לאחרים, לא התרשמתי כלל מהשפה הפלצנית שלך... הרי תוכן הכתבה חשוב בהרבה יותר מאשר השפה הגובהה והזיוני שכל האלה... עכשיו אני אמנם בן "טיפש עשרה" כפי שכינית אותנו, אבל אני לא אבוא ואגיד לך דברים כמו "היהודים הם אילוהים" או "תישרפי" או דברים אחרים שמעידים על חוסר בגרות מסויימת. אני חושב שאין זה הוגן לשפוט אדם לפי גילו, הרי את לא מכירה אותי, ועוד כמה אחרים שאני בטוח שיש כאלה, שמבינים משהו במוסיקה ובכל זאת שומעים את היהודים, ומדוע ? לא בכלל הטקסטים ה"מתוחכמים" ו"מורכבות של השירים" אלא בגלל שהיהודים עושים מוזיקה שנעים לשמוע אותה, ואת גם חייבת להודות שיש גם כמה יציאות ממש מעולות כמו "הימים שלנו" ו"הזמן שלך", "פעמון מלחמה", "ליפול" ועוד רבים אחרים שאלו שירים שלא ממש נופלים ברמה משירים של להקות מוצלחות אחרות. תראי למשל, אני שומע מטאליקה, פינק פלויד, טול, ג'ימי הנדיקס...ועוד להקות רבות אחרות, ומוצלחות מאוד כמובן... אל אני בכל זאת שומע היהודים, שזה לא מעיד על חוסר בגרות או הבנה במוזיקה, פשוט לדעתי הם הלקה הכי טובה בארץ...ואכן שווה לשמוע אותם, נסי פעם לשמוע את המוסיקה בלי ממש להתייחס לטקסטים, למרות שיש כמה טוים לדעתי כמו "הימים שלנו", ותראי שחלק מן נלחנים ממש מוצלחים. או-קיי, אני יודע שבמוזיקה לא כל מה שחשוב זה הלחן, אלא גם המילים...אך מה לעשות שהיהודים הם לא פינק פלויד, וגם סביר להניח שלא יהיו..לדעתי עדיין - שווים שמיעה..חח או-קיי, שיהיה לך לילה טוב..ביי ביי.