"את/ה בטח חדש/ה"

"את/ה בטח חדש/ה"

איזה משפט מעצבן, נכון? מגיע לרוב מלקוחות שחושבים שמגיע להם הכל ואם הם לא מקבלים את מה שדורשים, זה רק בגלל שנציג שמטפל בהם "חדש" ולא יודע את הנהלים. טיפלתי אתמול בנוסע שאחרי הטיפול הראשוני הודיע לי שהוא אחרי ניתוח לב ותמיד מוותרים לו בגלל זה על השיקוף של המזוודות. לא הבנתי מה הקשר בין השניים אבל בגלל שהוא התעקש ולחץ פניתי לר"צ, שאמר שהשיקוף של המזוודות אכן לא קשור גם במידה ויש לו קוצב לב. האדון הנכבד התעצבן, אמר שהוא כבר 20 שנה "טס כאן" ואף פעם זה לא קרה לו. שאלתי אותו מה הבעיה בעצם והוא אמר ש"אני אחרי ניתוח לב, אני לא יכול להרים את המזוודות". הזכרתי לו שהוא לא צריך להרים אותן כי יש עובדים שזה תפקידם להרים את המזוודות ולהכניס אותן למכונה והוא התעלם, חזר שוב על הקטע של ה-20 שנה ושזה אף פעם לא קרה (את הניתוח הוא גם עבר לפני 20 שנה?) ואמר שהר"צ בטח חדש מאוד בתפקיד ולכן לא יודע. קראתי לר"צ שספג את האגרסיות של הנוסע שחושב שבגלל שהוא עבר ניתוח לב ובגלל שהוא "טס כבר 20 שנה" מגיע לו פטור מבדיקה בטחונית של הכבודה שלו. שיהיה לו לבריאות.

articulate

New member
משפט מוכר עד כאב...

ותיארת את המצב באופן מדויק. לפני שבועיים למישהי שעובדת אתי היה לקוח דוחה במיוחד שביקש שיעשו בשבילו משהו שנוגד את המדיניות. בסופו של דבר הוא קיבל את שלו, ואז אמר לה "את חדשה כאן, אה?" היא אמרה "כן, רק שלוש שנים", ואז הוא אמר "אז את לא טובה בזה במיוחד, כנראה". מאז היא שבורה, היא לא יודעת מה תעשה, היא תצטרך למצוא משהו שהוא לא מכירת ספרים (שזה כמובן מה שהיא תכננה לעשות בשארית חייה) כי איזה לקוח אמר לה שהיא לא טובה בזה. אבוי.

בנאדם שאומר כזה דבר

צריך לזכות בסטירת לחי ולא משנה אם הוא לקוח, נציג, או אפיפיור. אנשים חצופים...

אולי היו שם דברים שהוא לא רצה שיראו

אחרת אין הסבר אחר לזה שהוא המשיך להשתמש בתרוץ גם כשהסבירו לו שיש אנשים שמרימים את המזוודות.

lee_1

New member
בשבוע הראשון שלי שעניתי לשיחות

לבד בקו, לקוחה הצליחה ממש להלחיץ אותי ואמרה לי "תגידי, את חדשה?" בהרבה עצבים, והדבר היחיד שאמרתי לה במהלך השיחה באופן בטוח היה "לא"
מאז אני לא מתבלבלת מלקוחות

למעלה