את הקפה חזק

את הקפה חזק

כתבה הגברת זיווי: "מעשה בעקרת שמה נולה שביצים מנחושת היו לה כל הבוקר טרחה רקחה ובישלה ובערב, גיצים רק יצאו לה..." עונה לה אדון שמו זיו (הוא אינשאללה): ביציים לי יש והן שתיים מבשר הן ודם או ממים ועד שיוכח אחרת על ידי דנן הגברת אכריז כי יציתו הן אור עד שמיים ומוזמנת הגברת זיווי דלעיל לבוא לראות לבדוק ולהתפעל ותכתוב נא הדו"ח אם יהיה לה עוד כוח לברך לפאר לרומם ולהלל וגם על קפה דיברה הגברת יפה, ואולי זה הזמן להוסיף עוד דבר, על הבדווי שאמר באוהל המדבר: "שגבר הוא גבר אם דומה לקפה גם שחור, גם חזק ...ויפה"

זיוי בת

New member
ביסמילה הרחמן והרחום

אין לי בעיה לקחת קרדיטים על דברים יפים [ומעליבים] שכתבתי אבל המשפט הזה הוא לא שלי. לא, לא. כתבה אותו אפי. :) ואינשאללה, שתי הביצים שלך בסל אחד? זיוי [אללה הוא אכבר]

לי-אור.

New member
ביס-לי מרחמים מהמכולת

ושני במבה בבקשה אני יכולה להיעלב ממשפטים יפים גם אם לא נכתבו על ידך? לי-אור סתם כי בא לי להיעלב

זיוי בת

New member
נו?

אין היום מתנדבים לפטיש בראש? אפ´חד לא רוצה להיעלב היום? ליילל? כי אני היום במקרה לא עסוקה. זיוי [כולם חזרו לחורים?]

../images/Emo51.gif

זה היה יוצא מגדר הרגיל. עכשיו הבי לי ת´ חגורה השחורה. כולם יגידו לך שהרווחתי אותה ביושר...

לי-אור.

New member
באתי להיעלב

קצת כדי שיהיו לי אנרגיות לאחורי זה יש למישו שתי העלבות ברומנית תמורת אחת קווקזית? לי-אור העולב מעלוב פטור

לי-אור.

New member
מה את מבטיחה?

את יהורם גאון? נעלבת ? אני יכולה ללכת? לי-אור מצמיחה כנפיים

זיוי בת

New member
חס ושלום

אל תלכי. בדיוק דיברתי עכשיו עם רומניה. מחכים לך שם. תבואי עם בגדים נוחים. רומניה - הארץ המובטחת. זיוי [אני מצמיחה אולדייז כנפיים]

למעלה