את הסיפור אתם כבר מכירים

את הסיפור אתם כבר מכירים

ועכשיו שאלה חדשה על הפרק. או.קיי. נפרדנו, התאבלנו, התגברנו. לשמור על קשר?

ortal_sh

New member
זה תלוי ...

אם התגברתם , אז אפשר, לשמור על קשר , אבל רק במידה ששני הצדדים התגברו, אם אחד מהשניים עדיין לא התגבר , אז חבל על הזמן יהיה קשה לשמור על קשר בריא , כי לצד שלא התגבר , זה תמיד יכאב בתוך הלב. והוא ישמור על קשר רק כדי לראות אותו תמיד ולנסות לחדש את הקשר. אני אישית לא ראיתי הרבה זוגות שנשארו בקשר ידידותי , כי אין ספק שזה קשה להיות בקשר כזה , בלי אינטימיות שפעם היתה להם ! בכל מקרה זה תלוי למה נפרדים , איך נפרדים , והאם זה בהסכמה של שני הצדדים להיפרד ולהישאר ידידים. אורטל

בעיקרון כן

אני מדברת על הפרידה מלפני שבוע. בעבר זה היה מאוד ברור לי שלשמור על קשר זה ברירת מחדל. אני בקשר טוב עם שני חברים לשעבר. עם אחד מהם אני חולקת דירה. אבל זה מיקרה קיצוני, אנחנו בקשר כבר עשר שנים וחברים טובים מתמיד.

ליאן.

New member
אז מה, זהו ? כבר התאבלת והתגברת ?

קשה לי להזדהות או להבין. או שאת בהכחשה עצמית, או שיש לך לב של אבן או שהקשר לא היה עמוק. במידה ובאמת מדובר בקשר כה שיטחי, אני מניחה שתתאפשר ידידות.. שהרי זה לא רחוק ממה שכבר היה בינכם מלכתחילה. אבל כפי שאמרתי, קשה לי להבין.

פרופורציות

אנחנו מדברים על קשר של ארבעה חודשים שהתבסס על התאהבות, ולא, אני לא יכולה להגיד שעבר לי. אני עדיין נצבטת כשהוא מתקשר ומרגישה צמרמורות גולשות בגב כשאני חושבת על... דברים...

אלדד26

New member
שאלה כללית מדי.

לא ציינת מי נפרד ממי, על איזה בסיס, איך מרגיש הצד השני בקשר לזה, והאם שניכם באמת רוצים בכלל ידידות. זה מסובך מאוד, כל העסק...

מזוכיסטית ?

לא כי אני לא בדיוק מבינה לאן את הולכת ... נפרדתם לא מזמן ... כבר התאבלת ? כבר התגברת ? ולמה כל השאלה ברבים ? אולי תחשבי גם על זה .... ואז תהיה לך תשובה ישירה. כשתפסיקי לחשוב על שניכם כאחד , אולי תוכלי לחזור ולהתקשר אליו שוב...

yam29

New member
לדעתי ממש לא

אלא אם כן אתם רוצים להכאיב אחד לשני כשתספרו שאתם יוצאים עם אחרים. ואם תגידי שאת מתגעגעת אליו והוא לא יגיד זה גם יכאיב וזה מיותר לא?

תעברי את הגשר

ואז תחשבי איך לפוצץ אותו
אני לא מאמין שכבר עברת את שלבי האבל והפרידה עדיין טרייה. כשזה יקרה - נדבר על זה. באופן כללי אני לא חושב שזה רעיון טוב לשמור על קשר, אמנם היו מקרים מעולם וזה אפשרי אבל למה להיכנס לזה מראש ? אלא אם כן לשמור על הקשר בא ממש בטבעיות אני חושב שעדיף ורצוי לוותר על זה.

אני מציעה שנרד מהנקודה

תודה. באמת תודה לכולכם, אבל יש בעיות גדולות מזה כרגע. בטח אני אבכה לכם על זה בקרוב, עד אז...

למעלה