את המתנחלים צריך להעיף משם

אור ירח

New member
את המתנחלים צריך להעיף משם

השבוע פעם נוספת המתנחלים המופרעים האלא מחברון חיבלו ברכוש ערבי ופגעו בערבים חפים מפשע בגלל עוד אירוע מצער נוסף בו מצא מתנחל את מותו. רק בגלל אותם מתנחלים שהתיישבו בלב אוכלוסיה ערבית החיילים שלנו מסכנים יום יום את חייהם שלא לצורך. הגיע הזמן להגיע להחלטה הנכונה בדבר פינויים של כל המתנחלים מכל שטחי יו``ש, עזה וכן מחבל גוש קטיף. רק אחרי זה יהיה אפשר להיפרד לשלום מן הפלשתינאים כאשר הם יהיו שם ואנחנו נישאר בתוך הקו הירוק עם גבולות מוגדרים ברורים וסופיים.

אבו-דני

New member
הנחה מעניינת..רק שמה אם הערבים...

לא יסכימו איתך בעניין שאתה פה (קו הירוק) והם שם אלא שהם שם...וכאן ואתה בים? מה תהה תכניתך אילו הגבולות הברורים שלך יהיו חוף הים? ממתין שתוציא את המפות....יש לי סבלנות שלך האבו-דני

המוסד

New member
אולי די עם הדיקלום האימפוטנטי..

של חסידי השמאל את מנהיגיהם!

resh0

New member
את פלשתינאי ישראל צריך להעיף משם

המופרעים האלו חיבלו בכבישים, התעמרו מול שוטרים, הפעילו אלימות אדירה! הם ידו אבנים על רכבים ובהם משפחות מטיילים חפות משפע בגלל עוד ארוע מצער שבו עראפת מצא את עצמו אומר ``לא`` להצעות הכניעה של אהוד ברק. הם יושבים במדינת ישראל שהיא מדינת היהודים ואנו מסכנים את חחינו ללא צורך. הגיע הזמן להגיע להחלטה הנכונה בדבר פינויים של כל פלשתינאי ישראל מכל שטחי ישראל! רק אחרי זה אחרי שנפרד לשלום מהפלשתינים כאשר הם יהיו שם ןאנחנו נשאר כאן עם גבולות ברורים וסופיים. בברכת: ``אין ערבים, אין פיגועים``. אם דברי הם גזענות, אז גם דבריך.

אבו-דני

New member
אור ירח משתהה בגין העלמות הירח?

אור ירח מסוגל לגרגר רק עם צאת הלבנה?... יען ההשראה היא חזקה? טוב נמתין עד שתאיר עלינו מחסדה.. שלך האבו.....שעדיין ממתין לתשובה

אור ירח

New member
הנה התשובה אבו דני

אני לא שולל את קיומה של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי. להיפך, אני מעוניין במדינה שצביונה יהיה יהודי בלבד ולא חס וחלילה דו לאומי. במצב הקיים בו אנו ממשיכים להחזיק בשטחים שלא נמסרו לפלשתינאים, הסכנה של מדינה דו לאומית רק גדלה והולכת. הסמיכות הבלתי נסבלת עם האוכלוסיה הפלשתינאית מבטיחה גיהינום ניצחי גם להם וגם לנו. היות ואני לא רוצה מצב כמו שהיה בסרייבו אני רוצה שישראל תצא כבר עכשיו מכל השטחים, וביתרת השטח שישאר לנו לאחר הסכם מדיני עימם נוכל לגבש חברה ישראלית חזקה, בריאה, מגובשת ומאוחדת. במידה ויש ערבים קיצוניים שרוצים לזרוק אותנו לים כהגדרתך אזאי כמובן יש להילחם בהם עד חורמה. אני מקווה שבכך הבהרתי את דברי. אינני שמאלן אבל אינני גם ימני. אני רואה את עצמי כמרכז בעל אוריינטציה ביטחוניסטית נוסח רבין-פואד בן אליעזר. אני מקווה שעמדתי ברורה יותר לכולכם. אני מאחל לכל עם ישראל שיהיה טוב לכולנו.

Thats

New member
אור ירח

המצב כאן מעשה כמו בסאראייבו הודות לאבירי אוסלו. לפני כן, הצליח יצחק שמיר לדכא את האינתיפאדה והפיגועים שידענו היו כשערבים השתוללו ודקרו את מעסיקיהם. עם פרוץ אוסלו היה ברור שכמות הנשק שנכנסה לפלשתינאים תגרור בעקבותיה אובדן כל שליטה. רוב ההתנחלויות בשטחים באו בגלל שבשטחים היה ואקום. הכל היה מדבר שומם. איש מן הפלשתינאים לא חשב להקים ישובים, לפתח את האיזור. אם היה תלוי בהם הם היו עדיין יושבים כולם בחושות. היום הגדה המערבית מאוכלסת ופורחת כמו שלא היתה מעולם. רצונך להשתייך ל``מרכז בעל אוריינטציה ביטחוניסטית נוסל רבין-פואד`` מצחיק אותי. הרי רבין הבטחוניסט הכניס אותנו לכל הבלגן הזה (כשפרס וביילין מסמאים את עיניו). ראינו גם ראינו את פרס ורבין בעת שהאוטובוסים עלו לשמיים בדיזינגוף, וראינו וזכרנו את מעשיהם. חוץ מסגר של שבועיים לא קרה כלום. אז אל תדבר על ``ביטחוניזם`` אלא על ``אימפוטנציה של גנרלים קשישים`` (ובכלל זה גם שרון ופרס, שאינו גנרל אבל ``כמו גנרל``). הדבקת שמו של פואד לרבין ממש מגוכחת. הבחור נראה כמו מתווך דירות ליגה ז` (סליחה על הבוטות) ולא מנהיג מפלגה. כשהוא פותח את הפה בא לי לקבור את עצמי מבושה שזה מנהיג העתיד של המפלגה הגדולה בכנסת(נכון להיום). אם בורג הצעיר המושחת ופואד הם אלה שרוצים להוביל את ``המפלגה`` אזי חבל על הזמן, אפשר לסגור אותה כבר עכשיו ולחסוך את הכסף והעצבים.

אריסטו

New member
אור ירח-סהרורי שמאלני

מסכנים הערבים שנפגעו מהמתישבים. מסכנים הרבה יותר אזרחי ישראל הנרצחים יום יום. לגבי פגיעה ברכוש וידוי אבנים היחס בין התגוננות היהודים לפיגועי הערבים הוא בערך אחד לחמש מאות. אור ירח קח מראה עמוד מולה שים איפור כבד על הפנים וסע רחוק מכאן אם אתה יכול קח גם את חבריך. די לסילוף ולמזוכיזם

אור ירח

New member
טעית בגדול ``המוסד``

השארתי לכם תגובה, וכמו כן כתבתי עוד הודעות בהם אני מביע את סלידת הנפש העמוקה שלי מן המתנחלים וכן את כמיהתי העזה לשלום כולל וצודק עם הערבים.

המוסד

New member
שתי אפשרויות או שאתה טיפש או ש...

אתה תמים ולמיטב הבנתי אתה תמים נקודת המבט שלך היא נכודת מבט מערבית ולא ערבית למרות שאתה אולי לא אוהב מה שאני אומר תקרא עד הסוף בבקשה התרבות הערבית מקדשת את הכוח ואת הכבוד והנקמה (אני מקווה שאני לא צריך לתת דוגמאות) ומבחינתם הם גאים מידי בשביל להשלים עם המדינה שהשפילה אותם כל כך...``שלום כולל וצודק`` כהגדרתך מבחינתם זה ``סילוק היישות הציונית`` אבל אתה ברוב תמימותך לא מקשיב להם ופוטר את זה ``כצורכי פנים`` דרך אגב ``סלידתך העמוקה מן המתנחלים היא פתטית כיוון שההבדל בינם לבין יישובים אחרים הוא רק 19 שנה (אלא אם כן אתה קורא לחזור לגבולות החלוקה)

למעלה