"את הכי יפה -

"את הכי יפה -

כשנוח לך ! " זוהי הפרסומת של נעלי טבע-נאות, שמזכות אותם ב-זר ורדים... נעלי עקב הן סמל לדיכוי האשה בעיניי, אפילו יותר מטבעת הנישואין. שווה לקרוא את הכתבה הבאה:

tookmy

New member
הגיע הזמן באמת שיפרסמו את זה

שאנחנו באמת הכי יפות כשנוח לנו. ומי שלא חושב כך מבחינתי הוא אויב די רציני. גם כשאני כבר בוחרת להגביה את עצמי זה יהיה בנעליים שהעקב שלהן רחב, פלטפורמה. tookmy (שחזרה לפני שעה מפגישה עם בחור ועדיין נעולה בנעלי הספורט שלה...)

oren*

New member
מה שמזכיר לי את חני נחמיאס שהתארחה

בתוכנית "המהפך" וסיפרה שהיא לא הולכת עם נעלי עקב (היא גם לא הולכת עם שמלות וכמעט שלא מתאפרת). אורנה דץ שבמקרה באותו יום נעלה נעל עקב חצי מטר, הסתכלה על חני במבט מרחם כאילו היא לפחות פליטה אפגנית ניצולת שואה (מה, אפילו בחתונה שלך לא הלכת עם עקבים?)

tookmy

New member
בעניין החזיה-

מניסיון שלי של תקופות שהלכתי "בלי" אני יודעת שזה היה לא פעם פחות נוח מאשר כן. חלק מחוסר הנוחות היה קשור אולי למראה, אבל אני זוכרת גם פעמים שהייתי צריכה לרוץ או לקפוץ וכאב בלי חזיה... מצד שני, ממש קשה למצוא חזיות נוחות ולא לוחצות, שזו בעיה בפני עצמה, הן מתוכננות בדרך כלל לענות על קריטריונים של יופי ולא של נוחות. לא מזמן השלכתי אחת שגררתי אותה למצב של יותר מסמרטוט כבר, רק מפני שהייתה הכי נוחה לי, מהיום שנקנתה. בדרך כלל, הן פשוט איומות, או שצריך לחפש אחרי אחת נוחה המון זמן.

לייטית

New member
אולי בלי שדיים יותר נוח../images/Emo8.gif

בכל מקרה - לי אין אומץ ללכת בלי. מסתכלים עלייך - נועצים מבט! נשים כגברים. וכל אחד מסיבותיו הוא. החל בגבר שמתעורר לו מזה וכלה באשה שאומרת - איכס זה לא יפה.(כי הם קופצים/כי היא מגרה בוולגריות/כי/וכי) ללכת בלי זה בולט בשטח. זה פרובוקטיבי למדי.(אני לא מתכוונת למצב שבו את בלי ומצליחה להסתיר, אלא סתם טי שירט פשוטה, למשל) וללכת עם - זה לא נוח!!!!! מרגישה בנושא הזה אפלייה קשה ביותר לעומת הגבר חסר השדיים והחזייה ושיהיה ברור :)))))) אני מאאאאאאד אוהבת את השדיים שלי. אני שונאת את החזיה!

אני הולכת עם או בלי לפי החשק

וההזעה (בלי בחום זה לא סימפטי, ואני בעדינות כאן), מי שמסתכל/ת מוזמן/ת להסתכל, מי שחושב/ת שזה וולגרי מוזמן/ת לשוחח על כך עם חמותה/ו, אני מרוצה מאד מהשדיים שיש לי - הם הכי מוצלחים שהיו ויהיו לי אי פעם. אבל, אבל, אבל, בהחלט חסרות חזיות שמיועדות לנוחיות פשוטה, קשה למצוא כאלה שלא עושות עניינים, קשה למצוא כאלה שמחזיקות במקום בלי כל מיני ברזלים (שעם הזמן עושים ויברח ופוצעים כל מה שמתקרב, או נמצא קרוב מראש), והגרוע מהכל - לא מפסיקים לספר לי שחזיות צריך לכבס ביד. אז בכבוד, שייצרו חזיות שאפשר להכניס למכונה בלי יסורי מצפון. אני שונאת לכבס ביד יותר ממה שאני שונאת לרחוץ כלים. אפילו.

מירי,

New member
CUP D ובלי חזיה?

כל הכבוד למי שמצליחה , עבורי זה היה רק עינוי סיני! וחזיה חזקה כמה שיותר!
כביסה ביד? יש שק מיוחד בשביל הדברים זה.....

מירי,

New member
נמשיך ב ../images/Emo32.gif

שק כביוסה , משהו כמו זה של הקיבוצים אבל קטן יותר... מכניסים פנימה את החזיות ולמכונה (אני מוסיפה לזה גם כביסה עדינה). בעצם זו מן רשת צפופה כזו עם רשת לסגירה. ראיתי שאפילו בחלק מרשתות השיווק (למזון) ניתן למצוא אותה.

אמיר.

New member
שתי תשובות של משקיף אוביקטיבי..

1. רוב החזיות ניתנות לכביסה במכונה בכל מקרה. לעיתים רחוקות זה יזיק, אבל היצרן (בצדק) לא רוצה לקחת סיכון. 2. יש חזיות ללא ברזל שניתן, גם על פי היצרנים, לכבס במכונה. אמיר. (לא לובש, אבל קונה ומכבס..
)

מירה ח.

New member
חזיות

(נושא חשוב ומרכזי לבעלות מידה D)... ניתן בהחלט לכבס במכונה - גם את היקרות והעדינות עם המלמלות - הפייבוריט שלי) בכביסה עדינה, ללא סחיטה. השקית מצויינת, אבל אפשר בלעדיה. אני מוסיפה תמיד גם מגבת קטנה או גדולה, כדי להעלות את מקדם השפשוף.

soulbird

New member
../images/Emo32.gif תלמידות יב אוסטרובסקי

תיכון רענני ציינו את סוף הלימודים בתליית מאות חזיות בחצר כאקט של פמיניזם. המנהל מרוצה ההורים פחות (את החזיות הביאו מהבית) אגב: בחוף נודיסטים היית הולכת בלי?? (אולי במקום שדיים נשתמש במילות חיבה אחרים?)

היום ב´סופר´, נצפה גבר שהגיע לקניות

עטוי במכנסי כותנה לבנים, דמויי פיג´מה. לפי הבליטה שהתנדנדה לה חופשייה ומאושרת, באזור המפשעה, ברור היה שהוא ללא תחתונים. היה מדליק ומילא את לבי בגיל ובששון. זה שחרור הגבר במלוא עוצמתו. אני מסתובבת לי ללא חזיה ברוב המקרים ועושה כך מגיל 20 לערך. החזיה עולה עלי רק כשאני עם טריקו צמוד או בד שקוף. החולצנית שנלבשת מעל לחצאית הסארי, עוטפת את החזה ומהדקת כל מה שיש שם, בכל גודל. אפשר לבחור עד כמה להדק והיות והיא מכותנה, היא גם סופגת זיעה ומאווררת. אני בעד!
ואם נחזור לעניין הגברים ב´סופר´ - היום בשעות לפנה"צ המאוחרות, הם הוכיחו עדיפות מספרית ניכרת. גברים ביחידים או בצמדות, מהלכים להם ובוררים אפרסקים, מלפפונים וגבינות במשקל וקוראים בכובד ראש מה כתוב על גבי האריזות. מתוקים משהו. ומצד שני, איפה הנשים שלהן? מה קורה פה? עכשיו גם את זה הם יקחו לנו? בנות, מה לעשות?

amonit

New member
בשמחה שיקחו לי את זה

אני שונננננאאאת לעשות קניות. ואני בדרך כלל גם לא עושה. מה לעשות? לעודד לעודד לעודד, כן ירבו. ודרך אגב החולצנית הזו לא ממש מתאימה לכל גודל....!!

soulbird

New member
אני בלי חזיה רק בשעת סייסטה

או בלילה. בבית אני עם שרוול וסליבלס אוחח סארי מזכיר לי נשכחות נמסטה הוווווםםםם שנטי שנטי

ענבל30

New member
בהחלט לא לכל גודל ../images/Emo12.gif

חולצנית כזו ממש לא תעלה עלי. (וגם לא שום חולצת בטן אחרת. אני מודעת למגבלותי
) אני בלי חזיה לא יכולה ללכת - ומורידה רק בבית. מצד שני בבית אני די הרבה, כך שסה"כ אין לי הרבה זמן-חזיה. בחוץ - אלא אם אני בבגד ים (וגם אז מרגישה לא נוח) לא תתפסו אותי בלי. לא נוח פיזית, ולא נוח מבחינת משיכת תשומת הלב. אבל אחותי למשל, שאני מרשה לעצמי להחמיא לה שיש לה צמד עופרים נאה - הולכת בלי חזיה בלי בעיות. טוב, עליה זה נראה איכשהו סביר... החזיות שיש היום אכן מגבילות, לא נוחות ודורשות התעסקות מיותרת... כיוון שלהרבה נשים אין את הפריבילגיה של ללכת בלי ולהרגיש (עם?) בנוח - באמת הגיע הזמן שימציאו כבר חזיה טובה ונוחה. ושתהיה גם במידות גדולות!

למעלה