את ההופעה...

את ההופעה...

בלאס ווגאס אפשר כבר להוריד מ gobritney.com {ועוד מלא דברים אחרים} והנה תמונות ממנה!

../images/Emo41.gifאיזה גוף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif|נמס|../images/Emo70.gif

לא הצלחתי להוריד את ההופעה הזאת..
אבל למה היא לא יכלה להשאיר את החולצה
היא היתה לבושה יפה

אהה..שחכתי להגיד לכם...

אחרי שהורדתי את הקטע הזה גיליתי שזאת לא ההופעה ממש.. כאילו זה קטע כזה שהיה בטלוויזיה.. ועוד כמה ימים הם יעלו את ההופעה עצמה... אבל אפשר לשמוע שהיא שרה שם את: Me against the music

זה מה שהתכוונתי..!

היא פשוט ממש ממש ממש יפה שם!!!!!!! אני כבר מחכה שתהיה ההופעה המלאה להורדה!

../images/Emo41.gifכןן... אגב..

הורדתי עכשיו את ההופעה המלאה מ-NLF, ביחד עם סלייב ובייבי והגעתי למסקנה אחת.. היא הרסה את שני השירים האלה
הרמיקס של בייבי מזעזע.. של סלייב יפה.. אבל.. איפה הכוריאוגרפיה המדהימה של סלייבבבב
למה היא החליפה אותה בצעדים כאלה משעממים
אני כועס עליההה

i4britney

New member
טוב שלא אמרת שאתה כועס עלייה...

חחחחחחחחח אור יא מצחיק מה זה פה אתה שופט אותה.... עלק כועס עלייה הרגת אותי אחי!

../images/Emo41.gifבטח שאני שופט אותה../images/Emo70.gif

5 שנים של הערצה לא הולכות ברגל
היא כבר חלק מהשגרה שלי.. אור תמיד הולך ביחד עם בריטני.. אז מותר לי לשפוט אותה
ולכעוס אם צריך..

i4britney

New member
איי איי איי...

אור איי איי איי איזה סיפור עשית מזה... מה זה פה 5 שנים של הערצה אה? כאילו הכריחו אותה להעריץ אותה! זאת הייתה הבחירה האישית שלך אף אחד לא הכריח אותך להעריץ אותה , אז אל תבוא בטענות ותאמין לי שהיא גם השיגרה היום יומית שלי יותר ממה שאתה חושב אז בלי מילים מיותרות וחוץ מזה זה שאתה מעריץ ותיק שלה לא נותן לך זכות לשפוט אותה!

../images/Emo41.gifנדבי..

גם אם אני בכלל לא מעריץ אותה, מותר לי לשפוט.. אני יכול לשפוט כל בן אדם שבא לי.. מי יגיד לי לא

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלו, לי ולכל אחד אחר בפורום הזה

מותר לשפוט את בריטני ולהגיד את דעתנו על מה שהיא עושה ו/או לא עושה. אם זה לטובה או לרעה..

i4britney

New member
להגיד את דעתכם האישית כן...

לשפוט אותה לא... אין לכם זכות לשפוט אותה למה מי אתם אה? בסה"כ מעריצים שלה זה הכל, נכון אתם יכולים להביע את דעתכם האישית על מה שהיא עושה אם אתם אוהבים או לא אבל מפה עד לכעוס עלייה למה מה זה פה משפט?!

למעלה