את האמת אבל...

מייקי73

New member
את האמת אבל...

כשמסביב הורים מועכים את ילדיהם הקטנים כמו ג'וקים , לא יוצא לכם לחשוב שאולי.. אבל אולי האקס/ית גם מסוגלים לעשות מעשה כזה של טירוף ? בוקר שפוי לכולם

NoaModiin

New member
לא לא לא...

לא מעזה להעלות מחשבה כזאת במוחי. והאמת שגם בטוחה שדבר כזה לא יכול לקרות אצלנו (תודה לאל). אבל מסתבר שיש מטורפים ברמות שאנחנו אפילו לא יכולים לדמיין, וכנראה שהסובבים אותם מודעים לעובדה הזאת, ובכל זאת לא יכולים למנוע את הרצח הבא

מייקי73

New member
טירוף זה דבר שיכול להתפרץ בפתאומיות

ואת לא יודעת מתי הוא יתפוס. הייתי עדה לו , וזה מפחיד

יערית

New member
רק את האמת

לא עולה לי טירוף כזה בחלקיק מחשבה כשאני רואה הורה שכועס על ילדו, או מועך אותו או כל דבר כזה. רצח זה טירוף של מחשבה תחילה וביצוע של רגעיים ספורים שפויים ביותר, למי שחשב שאין שפיות מאחורי רצח, לדעתי הלא מקצועית, כולם שפויים והלא בעצמם הם לא פוגעים. יהי זכרם ברוך

לא

יחד עם זאת, אני כן חוששת מתאונות דרכים כיון שהוא פחות מקפיד איתם על חגורות בטיחות (לשמחתי הם כבר חוגרים את עצמם באופן עצמאי ואוטומטי)

איה בלב

זה בלתי נמנע, אי אפשר שלא לחשוב על זה אבל זו מחשבת של שבריר של שנייה שמתמוססת במהירות שבה היא הופיעה זה קורה גם כששומעים על ילד שנהרג בתאונת דרכים כשההורה נתן לו לשבת מקדימה ללא חגורה או כל אסון אחר שמכיל הורה + ילד... ואני מניחה שזה טבעי לא עלינו! IסמאללהI עמדת יפה במילה שלך פתיחת שירשור עליך :)

ye44

New member
קצת ../images/Emo184.gif מסוג

vabben יעזור לך את מוטרפת מדאגה מכל דבר אז תתחילי להירגע

NoaModiin

New member
../images/Emo41.gifלמייקי ואוקסימורן

אם אתם כל כך בטוחים שהכתובת על הקיר- אולי תתעקשו לעשות משהו בעניין ? אין לי מושג מה ולמה - אבל נורא מפחיד לחשוב שחס וחלילה יקרה דבר כזה.

מייקי73

New member
עשיתי מה שאפשר

תראי, אני יודעת שאין מצב שזה יקרה. אבל אני גם יודעת שכל הנתונים קיימים... כלומר, סותרת את מה שאומרת בהתחלה. עשיתי מה שאני יכולה.

לי יש סיבה לחשוש

הבעייה שאי אפשר לעשות כלום אני בהליכי גרושין רוב הסיכויים הם שהאישה תאלץ להשאיר לי את הילדים . פניתי לרווחה ולמשטרה והם אומרים שאי אפשר להוכיח שהאישה מסוכנת לילדים .

אם אני אומר

שאני יכול לראות את הכתובת על הקיר במטושטש זה יעזור לי ? אני מאוד מנסה להדחיק ולא להאמין שזה יכול לקרות אצלנו. אבל אומר בפירוש שהחשש מקנן בי. ואוסיף ואומר שלא משנה מי זה יהיה שיפגע בילדים שלי המחיר ייגבה ממנו עד תום. וזה בניסוח הכי עדין ונחמד שעולה על דעתי.

kleo patra

New member
ממש ממש לא

בטוחה במאה אחוזים ואני חושבת שכן הכתובת תמיד רשומה על הקיר\ רק לא רוצים לקרוא אותה, כמו שאוקסי כתב, כשיש ספק- אינספק!! דווקא כל אלו השקטים- שקטנות- האמהות המופנות, האבות שנראים "עדינים" (מקרה גולדרינג) אלו המועדים , כל אלו שמחזקים חזק פנימה את התסכולים ולא מוציאים אותם החוצה, אני לא פסיכו' אך כן, אפשר ללמוד לקרוא את הכתובות...

למעלה