את בחורה ש"זורמת"?

shsh53

New member
את בחורה ש"זורמת"?

בעקבות הודעה אחרת פה בפורום נזכרתי בשיחות שלי עם בחורים. בפעמים הראשונות לא ייחסתי למילה הזאת חשיבות, אלא פירשתי אותה לעצמי כבחורה בראש טוב, שאוהבת להנות מהחיים, לא כבדה וספונטנית. אך ככל שעבר הזמן, וככל שיצא לי לשוחח יותר ויותר עם גברים, התרשמתי שבעצם לא הבנתי נכון, אלא שכוונתם במילה "זורמת" זה להיכנס למיטה - כלומר האם את בחורה שנכנסת למיטה (אפשר להוסיף את המילה בקלות?)? אז מה דעתכם? מה המילה "זורמת" בעצם אומרת מבחינתכם? ראש טוב וסבבה או אולי דווקא הכוונה לקשר מיני? ומה לגבי סטוצים? האם אתם מאמינים שמסטוץ יכול להתפתח קשר ארוך טווח ואהבה כמו שרבים מאחלים לה?

מזכיר לי שיחה מצחיקה בכיתה על המילה

בכלל בהקשר אחר אבל המחנכת שלנו שאלה אם לזרום זה "ללכת עם הזרם" בלי לחשוב והכל. ישר הסבירו לה את הסלנג של ימינו (אני מתחילה להעריך אותה למרות שהיא מידי פעם יורדת בחזרה ברמת ההערכה שלי אליה) שזה בעצם ספונטניות מבחינתי זורמת בהקשר של בנים זאת כן אחת שנכנסת למיטה בקלות (אבל זה גם תלוי בהקשר של המשפט ומתי זה נאמר...)

נורית31

New member
כל אחד לפי הגדרתו....

המילה זורמת יכולה להיות הרבה אפשרויות, תלוי כמובן מי הבחור וככה גם לדעת לנתב את המילה... לגבי סטוצים... מערכת יחסים רצינית לא יכולה לצאת מזה. גם אם חושבים שכן... אז לא!!! סטוצים זה טוב בשביל לעשות קצת כיף וזהו...

למעלה