אתר

אתר

יש לי אתר על הסידרה הייקארו נו גו ועל המישחק גו הכתובת: www.deenkg.tipo.co.il

pusher

New member
פששש איזה אתר מושקע!!!

גדול!!

guypoko

New member
שקרים ורמאויות!!!

איזה שטויות... כל מה שיש לך באתר, אבל הכל (!!!), מועתק מילה במילה מאתרים אחרים! אין שום השקעה! אני כבר ראיתי לפחות איזה 5 אתרים שהעתקת מהם! זאת פשוט בושה וחרפה לרמות ולשקר ככה!

בכל אתר כמעט אפשר למצוא ../images/Emo41.gif

העתקות... אני לא אתחיל לסכם לך על עולם האינטרנט, למרות שזה חוצפה להעתיק זה משו בילתי נמנע לצערינו ^^" אני אישית באתר שלי העתקתי תמונות למשל, אי אפשר לדעת אם זה תמונה שהעתקתי או תמונה שהייתה לי במחשב עוד לפני כן... בכל מקרה אתה לא צריך לכעוס עליו ספציפית, תחפש באתרים אחרים ותראה מה זה העתקות.. אגב האתר שלי (ממש חדש וממש יבש): gokgs.tipo.co.il מי שרוצה להיכנס אז בכיף ^^

לא.../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

לפי דעתי, מי שמעתיק טקסטים ומידע ממש מושפל, והאתר שלו גרוע. לא צריך לפתוח אתר אם יש בדיוק את אותו דבר במקום אחר, מה המטרה של האתר? להגיד שגם לי יש? אבל, להעתיק תמונות, זה בסדר. אם אלו ציורים שמי ששם אותם צייר, זה לא. אבל התמונות לרב פשוט פורסמו ונוצרו ע"י יוצרי הסדרה. אני ממש לא מבינה אנשים שלא נותנים לשמור תמונות מהאתר שלהם, חלק ממה שאנשים מחפשים באתר זה תמונות יפות לשמור, אתם לא יצרתם ואין לכם זכות עליהן- אז למה שתחשבו שהן שלכם? עוד משהו, אני לא חושבת שלהגדיר את האתר שלך כיבש יביא לך גולשים- בשביל מה פרסמת אותו?

אז...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אל תגידי שהוא יבש. מי רוצה להכנס לאתר יבש?

למעלה